bildiğim kadarıyla eğer gittiyse yeniden sipariş vericeksin. umarım gitmemiştir.. yada etrafında bu işi yapan temsilci varsa ona ilave et..öyle değil siparişlerim verilmiş gözüküyor ama fazladan ürün var benim vermediğim ve başka sipariş de vermem gerekiyor
siparişi iptal etmenin bir yolu var mı
yokk avondan genel olarak değil ama K2 Nedense çok baydı beni. ilk haftda verdim siparişlerimi 600 Küsür dü Siparişlerim. Ve bidaha kımse k2den bişey almadı. k3teki siparişler ne zaman gelicek die sormalarından bunaldım. yarın hayırlısyla başlasada versem sipariş hemencik :) hemde k4'e ulaşmış oluruz :))
nilqun, siparis takibinden kontrol edebilirsin. Faturalanmadı ise iptal edip, yeniden siparislerini gecebilirsin.
arkadaşlar benim baya siparişim var 2.fincanı almak istiyorum içinizde bu ay sipariş vermeyen varmı sizin adınıza verelim bende size parayı gönderirim[/QUben almadım fıncan ıstersen yardımcı olabılırım:)
kızlar benim 420 tllik siparişim var 2.fincanı almak istiyorum o yüzden sipariş vermeyen varsa sizin adınıza verelim bende günü gelince ödeyim banada fincan takımı gelsin olurmu
arkadaşlar benim baya siparişim var 2.fincanı almak istiyorum içinizde bu ay sipariş vermeyen varmı sizin adınıza verelim bende size parayı gönderirim[/QUben almadım fıncan ıstersen yardımcı olabılırım:)
cnm özel msj atamıyorum nedense yazım düşmüş sen ekle beni
cnm özel msj atamıyorum nedense yazım düşmüş sen ekle beni
sımdı aldım canım:)
ilkaycım senide bekliyorum ben özel msj gönderemiyorum
Sağol canım ya, hiç hatırlamıyorum. Bana gelmemisti yeni geldi :) tamamen unutmusum, o zaman hak ettimde mi simdi geldi, yoksa avon mu hediye gönderdi bilmiyorum. Hangi kampanya oldugunu hatırlıyor musun?
Musk For Men EDT erkek parfümü nasıl arkadaşlar kokusunu bilen varmı ?
kızlar ben 2.fincan takımını istiyorum o yüzden siparişi az olupta fincan takımını kazanamyan arkadaşlarla görüşebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?