Lunatix canım, kendimi gördüm, geçiyor zamanla herşeyi unutuyorsun... benim 11 aylık bir iliski, cok fazla fedakarlik yapilmistim, çok sevdiğimi sanmıştım, aniden bıraktı, tam önemli sınavlarımı çalışırken ve girerken...sonra meğersem aldatılıyormuşum 4-5 aydır, hemde hiçte aklımın ucuna gelmeyen biriyle, annesinin yaşına yakın biriyle.... evet çok acı çektim, hiç bir acıya benzemiyor, aptal yerine konmak çok kötüydü... tam o zamanlar en yakın arkadaşım olan ev arkadaşım yurtdışına çıktı, pek destek göremeyince ben onu rezil etmeye çalıştım... onları ifşa ettim... ama kimseyi bu şekilde intikam alınmasını tavsiye etmiyorum... aradan tam 1 sene geçti, gelecek ay onun bulunduğu ülkeye gidecem, başka şehire görsem daha içimde 1 zerre bir şey yok, onuda affettim, keşke beni kandırmasaydı, aşklarına sahip çıksaydı... mutlu olsun diliyorum kadınla olacaksa yada başka biriyle olacaksa... senin yaptıklarına çok daha hızlı iyileşirsin, bir arkadaş demişti ki eğer eşin iyi bir insansa cenneti, kötü ise cehennemi yaşatır... ben kötüden kurtuldum...
illa evlenmem gerekir diye bakmıyorum 28 yaşıma girdim, olursa olur, olmaz ise dünyanın sonu değil...senin yaşın çok genç, erken kurtulmana şükür et, bir helva kavur, KK halkına ikram et.... sende en geç 1 sene sonra buraya yazarsın buna benzer şeyleri...
Sana kocaman sarılıyorum