- 3 Ekim 2015
- 247
- 139
Benzerini ben de yasadim beni deli gibi seven surekli ailene soyle diye adam uzaklasti ilgisizlesti onu bekle bekle duzelmedi telefonlarimi acmaz umursamaz olmustu okulum bitti askerdi doguda hep bekledim sabrettim dogru duzgun gorusemezdik ama beni severdi iste ilgilenir kiskanirdi 2 sene sevgili olduk okul bitii zaman gecti gayet iyiydik birden uzaklasti baskq biri mi var dedim yok dedi ama hic emin olamadim arkadasim msj atti ona cvp yazdi kiza kizi tanimiyordu denemek icin yazdi arkadasim bana uyuyacagim dedi 1 saat gecti arkadasim msj atti ve ona cvp yazdi basimdan asagi kaynar su dokuldu ayrildum cok zor zamanlar gecirdim nerdeyse aylar gecti tam umidi kestim alistim yokluguna pat geri dondu pismanim kiymetini bilemedim diye agladi kiyamadim ama guvenemedim de zaman ver dedim bu sercte aradim yine telefonumu acmiyor dogru durust isim var goreve gidiyorum diyip ilgilenmiyor geri donus yapmiyor hayatini kimse icin oyuncak etme ne kadar kacarsan o kadar iyi baslarda istemedim hep aradi ilgilendi pismanim dedi tam yumusadim tekrar uzaklasti bir sey koptuysa hicbir sekilde eskisi gibi olmuyor hayatina bak gecer hayatina biri girer iyi ki bitmis dersin vardir bir hayir elbet yolun basinda sevdiginden vazgecen insandan hayır mı gelir herkes hak ettigini bulur onlarda kendileri gibi birine layiktirlar belki boşver onunla var olmadın onsuz da gayet güzel varsın.
Sizde çok zorluk yaşamışsınız. O kadar iyi anlıyorum ki.
Ben bu saatten sonra çektiğim acıyı üzüntüyü unutmam. Unutamam yani. Affetmek kendime saygısızlık olur, kendimi hiçe saymak olur. Daha fazla çiğneyemem gururumu.
Ama tek dileğim onun da mutsuz olması, bir gün pişman olur dönerse içim soğur. Sevgi beklemiyorum ondan bu saatten sonra zaten. Pişmanlığını görsem, hani derler ya "o yanarken elimdeki bir bardak suyu yere döktüm."
Öyle olsun istiyorum.. Öyle kayıtsız buz gibi kalmak karşısında.
Allah'ım bana bunu nasip et..