- 21 Eylül 2010
- 526
- 728
- 32
ve beni silmiş telefonundan. Gece rüyamda gördüm konuşuyormuşuz bana mesajda hastayım diyor akciğerinde bisey varmış.. Bende rüya içinde rüya gördüm yani rüyamda görmüşüm onun hasta olduğunu ama ona diyemiyorum bende seni gördüm rüyamda diye. Sonra bir uyandım böyle ağlayarak. Sabah baktım dün gece silmiş beni akşam 11 buçuk gibi yatmıştım. Gece gece aklına geldi sildi demek, ya da günleri sayıyor 3 hafta oldu artık tamam diye..
En görüşmediği insanların bile vardı telefonda numarası. Bi gün yine de bana yazar içinde biraz iyilik kırıntısı kalmıssa "kötü ayrıldık ama yine de sende hakkını helal et böyle olsun istemezdim" der diye düsünüyordum ama cevap vermeyecektim. O yüzden silemiyordum galiba onu bir türlü..
Bütün kadınlar bekliyor sanırım bunu tekrar yazsın pişman olduğunu belirten bi cümle söylesin diye
Farzetki yazdı aşırı pişman bu sefer senin aklın karışacak demekki okadarda kötü bir insan değilmiş diye düşüneceksin
Yaşadığın şeyler zor berbat bi acı bu az da olsa anlayabiliyorum umarım toparlarsın