zeynebim sılam hoşgeldin a.s. kittycat ne güzel anlatmışsın opuyorumnanaktan
arada vücudum soğudu gibi geliyor arada ısındı gibi.ateşimde devamlı aklım ve acıyan göğüslerimde :)
sanırım henüz ateşimde düşüş yok zemuszemus çok heyecanlıyım delikafadulden keşke elimde test olsa da yapsam.şimdi hücceten düşüp ölücem meraktan
biri bana :mymeka:
zeynebim sılam hoşgeldin a.s. kittycat ne güzel anlatmışsın opuyorumnanaktan
arada vücudum soğudu gibi geliyor arada ısındı gibi.ateşimde devamlı aklım ve acıyan göğüslerimde :)
sanırım henüz ateşimde düşüş yok zemuszemus çok heyecanlıyım delikafadulden keşke elimde test olsa da yapsam.şimdi hücceten düşüp ölücem meraktan
biri bana :mymeka:
sakin ol canım kendini baska seylerle oyalayıp kafanı dagıt :1hug: yarın inşallah hem senden hemde S&U dan güzel haber alacagız :Saruboceq::Saruboceq:
canim atesini surekli takip ettim insallah dusmezde guzel haberler verirsin:Saruboceq:
dualarim seninle
sağol canım inşallah :Saruboceq: senin güzel haberlerini ayın kaçında alıcaz :1hug:
benim adet tarihimde 16 agustos canim simdilik beklemedeyim 9 gunum var daha
kittycat teşekkür ederim inşaallah büyür ya geç büyür zatende korkum sadece hiç büyümemesisen kaçıncı günü başlamıştın testi yapmaya belkide erken yumurtlamışsındır çiçekçikte erken yumurtlamıştı heralde doktora gidince anlamıştı ben geçen ay akıntıdan şüphelenip gitmiştim ovulasyonda tek çizgiye rağmen yumurtam 17mmdi bu testlerde sadece çatlayacağı zaman çıkıyo ikinci çizgi galiba ben hep tedavideyken çatlatma iğnesi olduğum için yumurtamın kendiliğinden çatlayıp çatlamadığını bile bilmiyorum
CADIARZUbenneyaptımki
süpermiş senin ateşinde.normal günlerde buz gibisin , böyle olunca çatlaman da bariz belli oluyor bu da çok iyi.dün itibariyle ateşin de yükselmeye başlamış zemuszemus hadi hayırlısı ..
özellikle bu ay olmasını çok istiyorum çünkü nisanda doğacak ve koç burcu olacak :) en ideal burç koç malum :) birde yaz olduğu için eve kapanmak zorunda kalmıycam bebekle ve hamileyken çok sevdiğim için kış sebzelerinden bol bol yicem.özellikle bürüksel lahanası çok faydalı.nisan isim olarak bile güzel :)
günaydın kızlar. ben çok kötüyüm hemde çok. vücudum yine oyun oynadı bana. yada artık diyecek bi sözüm yok. ben bu hafta yıllık izne çıkacam. ve adet olacam diye herşeyi ayarladım. o bile mahfoldu bugün adet oldum. ve izin çok iğrenç geçecek. bu halde nereye gidecem. ya olurmu böyle şey söyleyin. Rabbim kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor benimle. şuna bakın. ben adet olduğuma üzülmedim geç olmasına üzüldüm biliyormusunuz. ya senede 1 kere yaaa. böylemi olması gerekti. neden neden neden...................
günaydın kızlar. ben çok kötüyüm hemde çok. vücudum yine oyun oynadı bana. yada artık diyecek bi sözüm yok. ben bu hafta yıllık izne çıkacam. ve adet olacam diye herşeyi ayarladım. o bile mahfoldu bugün adet oldum. ve izin çok iğrenç geçecek. bu halde nereye gidecem. ya olurmu böyle şey söyleyin. Rabbim kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor benimle. şuna bakın. ben adet olduğuma üzülmedim geç olmasına üzüldüm biliyormusunuz. ya senede 1 kere yaaa. böylemi olması gerekti. neden neden neden...................
ateş tablomu verip vermemekte kaldım arkadaşı bu kadar üzgün görünce ..bugün regl olursam aynı şeyleri hissedicem bende , çünkü çok kaptırdım bu ay kendimi.regl olmadım ama, test yapmaya korkuyorum.
ateş tablomu verip vermemekte kaldım arkadaşı bu kadar üzgün görünce ..bugün regl olursam aynı şeyleri hissedicem bende , çünkü çok kaptırdım bu ay kendimi.regl olmadım ama, test yapmaya korkuyorum.
koy bakalım ates tablonu canım olurmu öyle şeylmaz: hepimiz ilk anda böyle bir sok yasıyoruz sonra hemen atlatıyoruz birazdan kendini daha iyi hissedecek ve aramıza dönecektir eminim benim hemserim opuyorumnanaktan
canım neden öyle düşündün. daha çok üzüldüm şimdi. inşallah senin olurda bari bi teselli olur. ben adet olmamdan çok gecikmesine üzüldüm. bak şöyle bişey var. ben her ay bu ay ağlamayacam olursa olur olmazsa olmaz derim ama hep bişey olur ve ben yine ağlarım. bu böyle. 4 yıldır böyle. ben bu ay olmaz dedim ama gecikince ve bunlar olunca bide iznim berbat olunca kötü oldum.lütfen yapma İnşallah sen hamilesindir canım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?