bide bugün canım acıyor diye geniş sütyen taktım. geniş gömlek giydim rahat ettim ama bu defada içime kuşku düştü. ama şöyle bişey varki dün akşamdan beri midem bulanıyor. ağzıma su geliyor gibi oluyor. ya kızlaaaaaaaaaar yarın yaklaştıkça beni heyecan basıyor
slm kızlar benim buay ateşim artmıyo hiç en yüksek 36.3 oldu anca 16.günümdeyim yumurtam oluşmaya bilir incir kürüne rağmen çünkü pkodan dolayımafoldumben
slm kızlar benim buay ateşim artmıyo hiç en yüksek 36.3 oldu anca 16.günümdeyim yumurtam oluşmaya bilir incir kürüne rağmen çünkü pkodan dolayımafoldumben
hosbulduk canim tesekkur ederim :)
kızlaaaaaaaaaar ben çok üşüyorum yaaa. süreklide uykum varç gören görmeyende yüz kilo yük taşımışım sanır. bide ağzımın kenarı yara olmuş vitamin eksikliğimi var nedir. ben hamile kalamıyorum diye folic plusu falan bırakmıştım hep.
bak bak bak şunun yaptığına ayol ben o folik plusı 1 sene içtim ya onun hiçbir zararı yok bebişe faydası çok sen yarın şu müjdeli haberi al dr zaten sana vitamin verecek
canım yaaaa. acaba gerçekten varmı. o kadar merak ediyorumki. belirtilerimi yazmıştım ya. sendede varmıydı. mesela akıntı özellikle. çok oluyor
akıntı vardı canım zaten sadece o vardı hatta adet oluyorum sanıyordum
sen kaçıncı günü başlamıştın testi yapmaya belkide erken yumurtlamışsındır çiçekçikte erken yumurtlamıştı heralde doktora gidince anlamıştı ben geçen ay akıntıdan şüphelenip gitmiştim ovulasyonda tek çizgiye rağmen yumurtam 17mmdi bu testlerde sadece çatlayacağı zaman çıkıyo ikinci çizgi galiba ben hep tedavideyken çatlatma iğnesi olduğum için yumurtamın kendiliğinden çatlayıp çatlamadığını bile bilmiyorumcanım ya nolur üzme kendini benim 19. günüm hala ne ateş nede testlerde var bi değişiklik pkom falanda yok ama çok stres yapıyoruz. hem ben incir kürü uygulayanların geç yumurtladığını okumuştum burda çünkü yumurta sayısı fazla olduğu için daha geç çatlıyordu sen daha iyi bilirsin gerçi. yokmu kullandığı ay geç yumurtlayan arkadaşlar.
cok tesekkur ederim hos buldukzemuszemuskaydirigubbakcemile2zeynebim sılam hoşgeldin canım.
merhaba arkadaslar bana ates olçme yontemini detayli bir sekilde anlatirmisiniz? gercekten memnun olurum uzun suredir takip ediyorum demistim ama bir turlu anlayamadim nasil oldugunu kafam cok karisti ...:s suan biraz iltihabim var ve tedavi goruyorum , tedavi bitince insAllah basliyacagim olcmeye detayli bir sekilde ... cevaplarinizi bekliyorum tesekkurler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?