Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben en iyisi fotoğraf makinemle güzel bir tane çekeyim onu yükleyim sonra bulamadım şimdi :)
30368d Ovulation Charts
aslında tablom herşeyin yolunda olduğunu söylüyor sanki?
ben buay hayıt tohumu kullandım ondan olabilirmiki bu erken adet olma?
1.gün...36.9
2.gün...36.6 adet bitti
3.gün...36.4
4.gün...36.5
5.gün...36.3
6.gün...36.5
7.gün...36.5 sümüksü akıntı
8.gün...36.5
9.gün...36.6 uzayan akıntı
10.gün..36.5
11.gün36.4
12.gün..36.6
13.gün..36.6
14.gün..36.7
15.gün..36.6
16.gün..36.7
17.gün36.8
18.gün..36.7
19.gün..36.7
20.gün..36.8
21.gün..36.9
22.gün..37.0
23.gün..37.1
24.gün..37.1
kızlar bi bakarmısınız
bunu hemen çektim geldim :) biraz önce ebru şallıyı gösteriyorlardı 1 hafta varmış doğuma ama ben onun iki katıyım be,bu kadınlar nasıl kilo almıorlar anlamıorum he :)
bunu hemen çektim geldim :) biraz önce ebru şallıyı gösteriyorlardı 1 hafta varmış doğuma ama ben onun iki katıyım be,bu kadınlar nasıl kilo almıorlar anlamıorum he :)
Sizleri de görecez kızlar az kaldı :)
Beni eskiden tanıyan hiç kilo almamışsın hepsi karnında diyor,yeni tanışanlar da doğumun yakın çok ağırsın diyor :) 12 kilo almışım işte ama anca doldu vücudum galiba :)
Çok teşekkürler herkese bu arada,bol giyince daha büyük görünüyor bir de,o zaman herkes hayret ediyor,ikiz diyorum daha çok şaşırıyorlar :)
Bundan sonra daha çok kilo alacam tabi,o devasayı görürüm herhalde bende :) inşallah canım ya herkes sorunsuz yaşasın ,korkuyor insan ister istemez,bol bol dua ediyorum be nde,haftaya kontrolum var bakalım nolacak,ne haldeler bizim kızlar,adlarına da karar verdik ,Elif ve Ela olacak.Efe ,Elif ve Ela kardeşler olacakalr inşallah Allahım nasip ederse hayırlısıyla.
ay bu özel mesaj işi ne zormuş :) üst üste gönderemiyormuşum bekliorum öyle ronyacım sana cvp yazdım ama süremin dolmasını bekliorum :)