ama akıntıda yaşadım bilmiyorumkismile dr yarın der artık neler diycek bakalım
sevgili hilal, umut, welcome,biozard hoşgeldiniz sizi kocaman öpüyorum
buse senide öpüyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Ewet canım 1 hafta önce gördüm...İdrarda biraz sorun çıktı salı günü tekrar gideceğim...Ondan sonra 1 ay bekleyip çağıracak sanırım...O nedenle salı günü tekrar görmek istiyorum inşallah bakar...Sen nasılsın...
RONYACIM bence ateşinin sabit kalması sorun değil yeterki düşmesin:) gayet iyi :)
umutcum ben de 48 kiloydum ama şimdi 60 kilo oldum galiba :)taşıyorsun merak etme oğlumda 20 kilo aldım ben onu taşıdım ki bunlar da farklı olmayacak doktorum da öyle söyledi yaklaşık 4 kilo doğmuştu oğlum zaten :)
Özlem hadi hayırlısı inşallah tez zamanda kavuşursun bebiş ya da bebişlerine :)
Hilal seni de uzun zamandır görmemiştim inşallah hamile haberini alacaz :)
Emeeell az kaldı ama neler yaptın neler hazırladın bakiim :)
RONYACIM bence ateşinin sabit kalması sorun değil yeterki düşmesin:) gayet iyi :)
umutcum ben de 48 kiloydum ama şimdi 60 kilo oldum galiba :)taşıyorsun merak etme oğlumda 20 kilo aldım ben onu taşıdım ki bunlar da farklı olmayacak doktorum da öyle söyledi yaklaşık 4 kilo doğmuştu oğlum zaten :)
Özlem hadi hayırlısı inşallah tez zamanda kavuşursun bebiş ya da bebişlerine :)
Hilal seni de uzun zamandır görmemiştim inşallah hamile haberini alacaz :)
Emeeell az kaldı ama neler yaptın neler hazırladın bakiim :)
canım bu ay bende akıntı yaşadım testte pozitifide gördüm ama bende çatlamadığını ateşten anladım bi türlü yükselmedi.bi düşüyo bi çıkıyo sürekli.ama bende şöylede bişey var ben testte pozitifi gördüğümde sağ kasığım ağrıyodu.ertesi gün kasığımın ağrısı geçti.2 gün sonra yine ateşim düştü.sol kasığım ağrımaya başladı.işte o sol kasığım hala geçmedi.sanırım çift yumurtladım ve soldaki çatlamadı.ben öyle düşünüyorum ama yinede emin değilim.
9. gün:36,6
10. gün:36,3
11. gün:36,2
12. gün:36,3
13. gün:36,3 esnek, yumurta akı gibi, fazla değil
14. gün:36,2 akıntım bol, esnek
15. gün:36,3 ovulasyon testi pozitif esnek ama önceki gün kadar değil.
16. gün:36,2 akıntım biraz daha az, yoğunluk artmış
17. gün:36,3 akıntım azaldı, esnekliği çook çok azaldı.
18. gün:36,2
19. gün:36,4
20. gün:36,5
Bayanlar ateşim çıkmaya başladı. sizce bu neye delalettir???
inş hayırlara delalett olsun :ecrin_bebek:adetine daha var inş yükselir hergün kaçıncı gün adet günün??
atlanta 18-19.gün arasında ovulasyon tamamlanmış olabilir,bundan sonra ,nşallah daha yüksek olur.
ronyacım ateşin sabitlendi bu çok güzel aslında az kaldı hadi :) akıntın falan nasıl?
Busecan ateş ,havalarla değer olarak değişir ama seyir olarak değişmez,yani çatlama olayı hamilelik olayı belirir ama farklı değerlerde çıkar,bu yöntem bilimsel güvensiz olacağını sanmıorum,sadece tek kişi üzerinde sabit değer söylemek zor o yüzden de farklılıklar olması normaldir.benim değerlerim her ay aynı gidiyordu sadece hamile kaldığım ay değişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?