Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
busecim biliyorsun ben 50 güne yakındı adet olmamıştım
doktora gittiğimde bana duphastan ilaç verdi
ve dediki olsaı bir gebelik varsa tutunmasını sağlar bu ilaç
eğerki gebelik yoksa bitince adet olursun dedi
yani bizim negatif kabul ettiğimiz durumlarda vücud belkide gebeliğe hazırlık aşamasındadır bilemeyiz
o kadar bekledin cumartesi doktora gidene kadar bekle
canım birde güncel ateş tablon varsa bakabilirmiyim
Selam hatunlar...Nasılsınız...Bugün yine dr...Dün kontrolüm vardı 2 kasığımın arası ağrıdığını söylemiştim dün idrar testi istemişti bugün sonuç için gittim...İdrarda mikrop varmış...Antibiyotik verecekti ama vermek istemedi...İdrar kültürü istedi salı günü sonuç çıkacak...
busecim sen yumurtanın çatladığından emin misin?sanki bana çatlamamış gibi geldi.çünkü bu ay benimde seninkine benzer bir tablom var ve çatlamadığını düşünüyorum ben.zaten sol kasığımdada hala ağrı var.ateşimde hala 36.5 yükselmedi.geçen aylarda hep 36.9 ları hatta 37 leri görürdüm.seninde geçen aylarda yüksekmiydi yoksa hep böyle düşük ateşlemi gidiyosun?
ayy inşallah canımm yaa benimde eğer tansferim olursa aynı anda aşılamada yapılacak ozaman hem aşılamnın tutması hemde embryomun tutunma sansı olacak belkı ıkız olabılır ısterım ama taşıyabılırmıyım bılmem 49 kiloyum:))))))umutcum beni gören herkes günün çok yakın herhalde dior :)
Ben de daha 3 ay var deyince allah yardımcın olsun diyorlar:) kocaman ve sivri bir karnım var ama bir de çok ağır hareketlerim gören direkt doğum halindeyim sanıor :)
Sizlerin de haberlerini alacaz inşallah çok sevinecem o zaman,merakla okuyorum her gün
umutcum canım iyi dileklerin için sağol
benim anlamadığım bazı doktorlar neden karından bakar ki
en iyi vajinal ultrason daha detaylı bilgi verir
umarım yumurtadır ve çatlamıştır
ve bebiş kendiliğinden gelir inşalalh
busecim sen yumurtanın çatladığından emin misin?sanki bana çatlamamış gibi geldi.çünkü bu ay benimde seninkine benzer bir tablom var ve çatlamadığını düşünüyorum ben.zaten sol kasığımdada hala ağrı var.ateşimde hala 36.5 yükselmedi.geçen aylarda hep 36.9 ları hatta 37 leri görürdüm.seninde geçen aylarda yüksekmiydi yoksa hep böyle düşük ateşlemi gidiyosun?
buse hayatım senin bu ayki ateşine bakılısa yumurtlama olmamış
hatırlarsan bunu sana daha öncede söyledim
ovulasyon testinde poziitif gördüm demişsin o seni yanılttı sanırım
bende her ay pozitfe yakın görğyordum ama bende pko olduğu için LH hormonu herzaman yüksek seyrettiğinden dolayı hatalı pozitifti görüyormuşum
umarım sende hormonal bir bozukluk yoktur
hüseyin bey kesin adetin 3.günü yapılan hormon testlerinden isteyecektir
iyi bir doktor kobtrolüyle herşey yoluna gircek inşallah ve bebiş gelcek
sevgili hilal, umut, welcome,biozard hoşgeldiniz sizi kocaman öpüyorum
buse senide öpüyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hormon testleri kesin yaptırcam ama hormonlarımda sorun yoktu ronyacım bu zaman kadar inş bakalım yarın ne olcak
hormon test sonuçlarını bir doktora gösterdinmi
ben öyle bir hata yaptım zamanında
bütün sonuçlar normal değerlerdeydi
ancak LH hormonu FSH nın iki katıydı bu önemli bir bulguymuş
sonra össrojenim baya yüksekti ama yinede normal sınırlardaydı
o yükseklikte yumurtlamanın olmadığını gösteriyormuş
hüseyin bey ultrasonla bakmadan zaten sizin yumurtlama probleminiz var dedi
yani bazen bize normal görünen sonuçlarda problem olabiliyor
2009 da fsh:10,99 LH: 6,85
buse canım benim 4 ay arayla değişti sonuçlarım
bence testleri yenile zaten doktorun isteyecektir
tabıkı ama kötümü sonuç