canım gidiyorsun bekleme salonunda bekliyon
ve sonra seni randevu sırana göre çağıyolar
girerken bir ödeme yapmıyorsun
doktorla görüşüp muayne olduktan sonra
doktorun odasının hemen yanında sekreterlik var oraya uğruyorsun
ve ücret ödüyorsun 100 tl ücreti
git çok rahat bir ortam hemşirelerde çok güler yüzlü
eminim çok memnun kalacaksın
kanda çıkmadıkı emel cim 0,100 çıktı mafoldumben
olsun dr demeden başlama sakın küserimmmmm bakkk tamam mı
ciddiyim buse dr git hemen o sana tamam derse başla daha adet olmadın herşey olabilir neşe de de çıkmamıştı kan tahlilinde dr gitti hamile çıktı riske girmeeee
zorlamadan olabilir yeteri kadar kayganlık oluşmamışsa vajinada tahriş olmuştur ama her il,şkide oluyorsa rahim ağzında yara olabilir dr gitmeni tavsiye ederim bu durumdaSlm size birşey soracagım ilişki sonrasında akıntı ile karışık kan gelmesi normal mi korunmuyoruz bu konuyla ilgili link bulamadım size danışayım dedim bu durum belirti olabilir mi
tmm cnm dr gideyim ama kan tahlılınde çıkardı emelcim ya
zorlamadan olabilir yeteri kadar kayganlık oluşmamışsa vajinada tahriş olmuştur ama her il,şkide oluyorsa rahim ağzında yara olabilir dr gitmeni tavsiye ederim bu durumda
belli olmaz buşiler buse sen dr git durumu anlat muayene ol başla derse başlarsın tamam mı
önce muayeneeeeee busecim çünkü vücudunda ne olduğunu ne bittiğini bilemezsin neden adet olmadığını bilmiyoruz kist mi var bebek mi var değil mi içini göremiyorsak kafamıza göre ilaç kullanmamak gerekir dimi ki sen de düzensizlik yoktu önceden
negatif kızlar forlutal içicem hormon yapruıcam 3. gün özel dr gitcem bu sefer ronyacım konuştuğumuz dr gidicem
senin daha önce yumurtlama problemin var mıydı negatif çıkmasına çok üzüldüm:çok üzgünüm:
önce muayeneeeeee busecim çünkü vücudunda ne olduğunu ne bittiğini bilemezsin neden adet olmadığını bilmiyoruz kist mi var bebek mi var değil mi içini göremiyorsak kafamıza göre ilaç kullanmamak gerekir dimi ki sen de düzensizlik yoktu önceden
busecim kesinlikle loveliye katılıyorum
içerde ne olduğunu bilmeden ilaç kullanmak çok yanlış
önce bi dr. danış mutlaka seni yönlendirecektir..
evet kanda çıkmaması çok düşük bi ihtimal ama hayatta ne nasıl olacak bilmek zor
heran süprizler çıkabilir karşımıza
bebek isteyen biri olarak bu durumu riske atma..
kızlar size bir haber bugün özlem arkadaşımızn yumurtaları toplandı
maşşalah yumurtaların sayısı iyiymiş
kendisi iyi tabi ağrıları var hala
inşallah güzel haberler alıcaz özloşumdan
tmm cnm muayene olayım deliririm valla bişey çıkarsa kaydirigubbakcemile3 milyonda bir olan bana denk gelirmi yarabbimmm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?