Atanmış Öğretmenim Görücü Çıkmıyor

Hmmm demek öğretmensiniz hem de atanmış o halde bütün herkesin kapınızda dizilmesi gerekiyordu tüh nasıl olmuş böyle
Güzel, çekici, meslek sahibi olabilirsiniz ama demek ki eksik birşeyler var belki karakteriniz beğenilmiyor belki enerjiniz çekmiyor belki insanlar tarafından ilgi çekici bir özelliğiniz yok.
Bu nedenle bence bekleyin hayatınızı yaşamaya vizyonunuzu genişletmeye devam edin elbet sizinde kısmetiniz biryerlerdedir.

Tatlım diyelimki çıktı, görücü usulü ile mutlu olabilecek misin? Bence kendin birini bul.

Çok kıskandım. Gerçekten kısmeti açık olmak çok başka birşey, ne bakıma ne güzellikle ne karekter le alakası var..

Buradan öyle harika bir izlenim verdiniz ki nasıllll “görücü çıkmaz” aklım almıyor

Buradan öyle harika bir izlenim verdiniz ki nasıllll “görücü çıkmaz” aklım almıyor
Ösym ye dilekce yazmak lazim zaar.. Basvurular esnasinda medeni hali (varsa boyle bir bilgi istemi) belirtmemis ya da yanlis belirtmis olabilir.. Çok da cekici oldugunu belirtmis, kpss de fazla çekmiş olabilir, oylesine cekici ki ayni cekicilikte gorucu denk gelemiyor olabilir.. Sinava yeniden hazirlanmak da bir secenek bu cekicilikle..

Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.Ama bazılarınızın bir de öğretmen olacaksın senin yetiştireceğin nesilin vay haline yazması beni üzdü.ben öğrencilerime tabi ki bunları aşılamıyorum,oturup evlilikten konuşmuyorum.branşına da hakim olan bir öğretmenim.ne ayıp bir şey?öğretmen olabilirim ama her şeyden önce insanım ben.tabi ki hayallerim var sorunlarım var.bunlar insanlar içindir.mesleğimi iyi icra ediyorum.buna söz atmanız sizin ayıbınız.

Gerçekten öğretmensiniz ve vizyon bu öyle mi ? Görücü nedir ya ? Yeni atamışsınız çalışın gezin paranızın tadını alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…