• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Atanmış Öğretmenim Görücü Çıkmıyor

Ben atanamadım bana daha çok görücü çıkıyor :D neden sürekli atandığınızı vurguladınız?

Arkadaşlar atanmış öğretmenim.Çalıştım kurumda beyler ya çok genç ya da evli.Gel seni biriye tanıştıralım diyen yok.Oturduğumuz apartmanda da kimseyle tanışmadık.Şimdi bana çirkinsindir diye yorum yapmayın.Çok da çekiciyim.Ama görücü gelmiyor.Yaşım 30. Yerimde olsanız naparsınız?
Atanmış öğretmen olduğunuzu neden vurguladınız?
Toplumda devlet memuru gelin isteyen kv leri siz bu mesleğin içinde olduğunuz halde onaylıyor musunuz ?

Hahha atanınca sanki talipleri kapıda bekliyor. Neden seçilmesi bekliyorsun birilerini sende seçebilirsin. Tiyatro sinema gönüllü yapılan işler vs dene belki bekarlar vardır

Yani sirf atandiginiz icin ve maasiniz icin biri sizinle evlenmek istese bunu garipsemeyeceksiniz.
Sahsen ben boyle bir evlilik istemezdim. Gercekten sizin statunuz olmadan sevecek insanlar cikar insallah karsiniza...

Kızlar konu sahibini epey yerdik ama anlatımı çok çiğdi kusura bakmasın. Yalnız düşündüm de, ben de annemin arkadaşlarıyla komşu teyze tabiri dediğiniz kişilerle kankayım ve hepsi zamanında beni oğluna istedi :D Hiçbirini istemedim, kendim buldum ve ne oldu boşandım:D Onların da evlilikleri iyi, kimi hiç evlenmedi gerçi... Yani konu sahibine hiç hak vermiyor değilim, bazen eş, dost, akraba iki tarafı da iyi bilen insanlar önayak olabiliyor. Prens Harry ile Meghan Markle da ortak arkadaşlarının çöpçatanlığı ile tanışmış, Tülin Şahin de yeni eşiyle öyle tanışmış. Bu tarz şeylere ben hayır demiyorum, ama görücü kelimesi korkunç tabiki.

Kızlar herkes konu sahibine yüklenmiş atandim kelimesini vurguladigi icin ama toplumda genel bir kanı var .Atanmış öğretmen kız arıyoruz diye .Ben atanmadan önce ücretli çalıştığın zamanlarda .Anneme soranlar oluyormuş ücretli olduğunu öğrenince de geri adım atıyorlarmış. Belki konu sahibi de bu tür şeyler yaşadıysa ondan vurgulamistir .Evet böyle kız aramak hoş değil ama çevremizde olan olaylar bunlar

öğretmenim dese kadrolu mu diye soracağınızı bildiği için baştan atanmış öğretmenim diyor

Bende atanamadım ama evlendim. Atanmakla ilgisi yok evliliğin seni seven maasın için sevmesin.

Back