• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Atanmış Öğretmenim Görücü Çıkmıyor

Bendr adliyede calisiyorum. Bizim meslekte hakim savcilarin tercihi hep öğretmen. Polislerin saglikcilarin. Çünkü yaz tatili var maaslari bizden iyi 😂 ben d e hep bu durumdan dert yanarim. Bizde egitimliyiz bize o kadar kisi gelmiyo 😂 olsun meslegimiz var kismet olur bi yerde insallah

Olmuyorsa olmuyordur bence zorlamayın. Benim çok yakın arkadasım da öğretmen. O da aynı şekilde evlenemiyorum vs derken iyi kötü bir ögretmen le evlendi. Hayatının hatasını yaptı. Elinde avucunda ne varsa eşi alıyor. Saygı sevgi adına da hiçbirşey kalmamış.

Yani sen zorlama o seni bulsun.

Bendr adliyede calisiyorum. Bizim meslekte hakim savcilarin tercihi hep öğretmen. Polislerin saglikcilarin. Çünkü yaz tatili var maaslari bizden iyi 😂 ben d e hep bu durumdan dert yanarim. Bizde egitimliyiz bize o kadar kisi gelmiyo 😂 olsun meslegimiz var kismet olur bi yerde insallah
Herkes mesleğe bakmıyor bu kadar karamsar olmayın..
Liseden sonra devam etmeyen bir arkadaşım eczanesi olan bir eczacı ile evlendi..
Her şey meslek değil..
Bunu bir kabul edelim..

Forumca rahatlayayım..:cool:

Ya çoğu dalga geçmiş ama ben seni anlıyorum meslektaşım.26 yaşındayım okuldaki çoğu hoca evli ,nişanlı . O kadar çok öğretmen var ama bekar olan ben ve bir arkadaşım daha .Insan ister istemez özeniyor. Yuvam olsun kurulu düzenim olsun istiyor.Sadece sizde şu hayatı gördüm ben konu açmışsınız ama buradan kimse size yardımcı olamaz ki .Yalnızlığı dert edinirsiniz anlarım . Belki çekicisindir ama durusunuz serttir. Ya da hayatında biri olsun illa diye çevreye yanlış mesaj veriyorsunuzdur çevrenizdeki insanlar da acaba başka bir kusuru mu var da aranmasına rağmen bulamadı diye düşünüp yaklaşmıyordur size.Yanlis anlamayın beni sakın oylesiniz demiyorum cevremde bekar erkek arkadaşlarımın konuştuğu kız mevzuları geldi sadece aklıma . Biraz bu düşünceyi aklınızdan çıkarıp hayata devam edin zaten ölüm ve nikâh saatini ne yaparsanız yapın değiştiremezsiniz.

Meslek tercihi olanların sevgisinden şüphe edilir zaten. Yanlış düşünüyorsunuz. Zoru seven gelsin.

Meslek tercihi olanların sevgisinden şüphe edilir zaten. Yanlış düşünüyorsunuz. Zoru seven gelsin.
Onlar ısmarlama evlilik istiyorlar..
Sırf mantık evliliği iyi değildir.
Duygu olmadan bence evlilik olmaz..

Kizlar bana kizmayin artk öyle. Herkes maasa bakıyo . Bende sevgi olmayan evlilikleri sevmiyorum. İnsallah bize öyle insanlsr denk gelmez

Çoğu evlilik mantık üzerine kurulu oldugu için zaten geçimsizlikler artıyor.
Evet mantık olmalı..
Ama sırf mantık iş ilişkisi gibi yapıyor..
Hoş değil..

Kizlar bana kizmayin artk öyle. Herkes maasa bakıyo . Bende sevgi olmayan evlilikleri sevmiyorum. İnsallah bize öyle insanlsr denk gelmez
Hemen maaşa bakanlara bye bye de..:KK55:

Sıkıntı bence biri gelsin de beni görsün diye beklemek. Çevre edinmezseniz sizi kim görecek de beğenecek öğretmen hanım? Sosyalleşerek oluyor bu işler; misal ben nişanlım beyefendi ile arkadaşlarımın beni zorla yataktan kazıyarak götürdükleri bir arkadaş toplantısında tanıştım. Gitmeseydim tanışamayacak, dolayısıyla nişanlanamayacaktım. Beni ablası için terk eden eski sevgilimin arkasından hala ağlıyordum muhtemelen.

Sıkıntı bence biri gelsin de beni görsün diye beklemek. Çevre edinmezseniz sizi kim görecek de beğenecek öğretmen hanım? Sosyalleşerek oluyor bu işler; misal ben nişanlım beyefendi ile arkadaşlarımın beni zorla yataktan kazıyarak götürdükleri bir arkadaş toplantısında tanıştım. Gitmeseydim tanışamayacak, dolayısıyla nişanlanamayacaktım. Beni ablası için terk eden eski sevgilimin arkasından hala ağlıyordum muhtemelen.
Ablası için mi terk etti? Nasıl?

Ablası için mi terk etti? Nasıl?

Ablası benden hoşlanmadı, sürekli ablasıyla bir çatışma içindeydik. O da ben ablamın/ailemin lafını önemserim deyip terk etti. Siz nasıl bir şey düşündünüz?

Ensest ilişki falan mı aman diyeyim ehehe tövbe yok öyle bir şey. :)

Atanmis olduğun için düzenli maaşına gelecek adam içine sinecek mi? Şirket ortaklığı mı yapıyorsunuz?

Görücü gelen adam iyiyse bile sırf görücü olarak geldi diye kabul etme bence.Koskoca kadınsın yav , ne görücüsü , görücüsü mü kalmış.

Ya bence konu sahibi ,bir çok insanın istediği kritere sahibim ama benimle evlenmek,ya da ne bileyim bir yakiniyla tanıştırmak isteyen yok demek istemiş bence.Bir anda kendini ifade edememiş olabilir Ama bu işler sevda ister.Daha yeniymissiniz.Biraz zaman verin kendinize,sosyallesin,arkadaşlarınızla gezin ,tozun,vakit geçirin.İnsAllah doğru bir insan çıkar karşınıza,aşık olur ve mutlu bir yuva kurarsiniz🥰

Back