• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Atanmış Öğretmenim Görücü Çıkmıyor

Hmmm demek öğretmensiniz hem de atanmış o halde bütün herkesin kapınızda dizilmesi gerekiyordu tüh nasıl olmuş böyle 🤦🏻‍♀️
Güzel, çekici, meslek sahibi olabilirsiniz ama demek ki eksik birşeyler var belki karakteriniz beğenilmiyor belki enerjiniz çekmiyor belki insanlar tarafından ilgi çekici bir özelliğiniz yok.
Bu nedenle bence bekleyin hayatınızı yaşamaya vizyonunuzu genişletmeye devam edin elbet sizinde kısmetiniz biryerlerdedir.

Valla bana evli halimle talip çıktı :KK53: bir arkadaş imstagramdan benimle fotoğrafını paylaşmış ablası görüp beğenmiş oğlumla tanışır mi acaba diye 😂😂 buradan nereye varmak istiyorum derseniz arkadaşlarınızla fotoğraf paylaşın ne diyelim. Çevrede kimse yok mu, sosyalleşecek başka alanlar bulun. Benim şimdiye kadar görüştüğüm kişiler eşim de dahil hep arkadaş çevresinden olmuştu. Kısmet işte.
Ame genelde arayinca değil boşverip hayatını yaşayınca doğru insana rastlıyoruz. Birini bulayım diye düşününce olmayacak insanlarla zorlama bir ilişki kurma riski var.

Çok kıskandım. Gerçekten kısmeti açık olmak çok başka birşey, ne bakıma ne güzellikle ne karekter le alakası var..

Arkadaşlar atanmış öğretmenim.Çalıştım kurumda beyler ya çok genç ya da evli.Gel seni biriye tanıştıralım diyen yok.Oturduğumuz apartmanda da kimseyle tanışmadık.Şimdi bana çirkinsindir diye yorum yapmayın.Çok da çekiciyim.Ama görücü gelmiyor.Yaşım 30. Yerimde olsanız naparsınız?
Buradan öyle harika bir izlenim verdiniz ki nasıllll “görücü çıkmaz” aklım almıyor

Buradan öyle harika bir izlenim verdiniz ki nasıllll “görücü çıkmaz” aklım almıyor
Ösym ye dilekce yazmak lazim zaar.. Basvurular esnasinda medeni hali (varsa boyle bir bilgi istemi) belirtmemis ya da yanlis belirtmis olabilir.. Çok da cekici oldugunu belirtmis, kpss de fazla çekmiş olabilir, oylesine cekici ki ayni cekicilikte gorucu denk gelemiyor olabilir.. Sinava yeniden hazirlanmak da bir secenek bu cekicilikle..

Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.Ama bazılarınızın bir de öğretmen olacaksın senin yetiştireceğin nesilin vay haline yazması beni üzdü.ben öğrencilerime tabi ki bunları aşılamıyorum,oturup evlilikten konuşmuyorum.branşına da hakim olan bir öğretmenim.ne ayıp bir şey?öğretmen olabilirim ama her şeyden önce insanım ben.tabi ki hayallerim var sorunlarım var.bunlar insanlar içindir.mesleğimi iyi icra ediyorum.buna söz atmanız sizin ayıbınız.

Arkadaşlar atanmış öğretmenim.Çalıştım kurumda beyler ya çok genç ya da evli.Gel seni biriye tanıştıralım diyen yok.Oturduğumuz apartmanda da kimseyle tanışmadık.Şimdi bana çirkinsindir diye yorum yapmayın.Çok da çekiciyim.Ama görücü gelmiyor.Yaşım 30. Yerimde olsanız naparsınız?
Gerçekten öğretmensiniz ve vizyon bu öyle mi ? Görücü nedir ya ? Yeni atamışsınız çalışın gezin paranızın tadını alın

Back