Atanmış Öğretmenim Görücü Çıkmıyor

Atanmış öğretmenin görücü beklemesi de pek ilginç. Ayrıca gelecek olanın atanmanıza maaşınıza bağlı olarak geleceğini umut ediyorsanız o daha da acı.

Reactions: 000
Görücü de ne demek hangi çağda yaşıyoruz? Siz kendiniz bulun size uygun birini.

Kendimi kaz gelecek tavuk gibi göstermez daha seçici olurdum sanırım. Memur veya garanti işi var diye evlenen insanlar pek mutlu olamıyor malum. Eşiniz sizi siz oldugunuz icin seçmeli. Garanti meslegi var iyi atm görevi görür diye degil. Sonra cok konu acarsınız esim maas kartını alıyor karı koca mevzu uz yok diye

Ögretmenlerimizin hali...

Gelecek nesilden ne bekleyebiliriz ki?
Olaylara böyle bakmasak artık. İşinin gereği öğretmeyi çok iyi bilir ama muhakeme gücü zayıftır.
Öğretmenlik de bir tecrübe işi misal ben her sene bir önceki senemi beğenmiyorum.
Konu sahibi arkadaşım. Yeni insanlar ile tanışman sosyal çevreni artırman lazım. Seminerlere ve hizmet içi eğitimlere katılabilirsin

Buraya yazacak kadar vahim mi durumunuz?

60 yaşında emekli öğretmen sizi 37 yaşındaki oğluna istiyor.. değerlendirin derim kısmetin nereden çıkacağı belli olmaz

Son düzenleme:
Başlığı bir öğretmene yakıştıramadım ama bakış açısı ya da hayat tarzınızla alakalı olabilir.Kısaca herkesin hayatı tercihleri farklı. Günümüzde görücü usulü evlilik de çok zor. Yine Allah gönlünüze göre versin. Koca olmadan da hayat çok güzelmiş. Herşey sosyal medya da göründüğü gibi değil. Mutlu olmak için sebepler bul ki çok fazla bu sebepler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…