• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Atanmış Öğretmenim Görücü Çıkmıyor

Görücü demeseydiniz iyiydi. Mesela aşık olamıyorum. Sevgili bulamıyorum. Eş adayı bulamıyorum. Koca bulamıyorum. Görücü yani ben karpuzum beni kimse almıyor gibi olmuş. Ama evlilik karşılıklı birbirinizi begenmekle olacak bişey.siz mal degilsiniz ki. Biri görüp sizi istesin. Sizde beğeneceksiniz.

Evlendikten sonra atandım evlenmeden atandaydım koca da bulamayacaktım bak desene ya kızmayın ama başlık çok garip bence
Bunlar nasip işidir atanmakla atanmamakla ne ilgisi var demek ki nasibiniz gelmedi henüz nasip olursa markette yolda sanayide her yerde karşılaşırsınız bak haftaya yaz tatilimiz başlıyor belki oralarda bulacaksınız

Şu başlığı ciddi ciddi yazdığınıza inanmak istemiyorum.

Kim size atanınca hemen evleneceğinizin garantisini verdiki?

Esimle evlendigimde henuz atanmamistim ve evliliğimizin ilk bir yılı evdeydim. Esim benimle evlendiginde atanacagımın garantisi yoktu. yani sizin tabirirnizle atanamamış ogretmen olarak evlendim. bu isler nasip isi.

zaten sırf atanmış ogretmen oldugum icin benimle evlenmek isteyen olsaydı azıcık geri dur derdim.

Arkadaşlar atanmış öğretmenim.Çalıştım kurumda beyler ya çok genç ya da evli.Gel seni biriye tanıştıralım diyen yok.Oturduğumuz apartmanda da kimseyle tanışmadık.Şimdi bana çirkinsindir diye yorum yapmayın.Çok da çekiciyim.Ama görücü gelmiyor.Yaşım 30. Yerimde olsanız naparsınız?
Yerinde olsam diplomamı çöpe atar ilkokuldan tekrar okumaya başlardım. Baksana bunca zaman okuduğun işe yaramamış

Arkadaşlar atanmış öğretmenim.Çalıştım kurumda beyler ya çok genç ya da evli.Gel seni biriye tanıştıralım diyen yok.Oturduğumuz apartmanda da kimseyle tanışmadık.Şimdi bana çirkinsindir diye yorum yapmayın.Çok da çekiciyim.Ama görücü gelmiyor.Yaşım 30. Yerimde olsanız naparsınız?

Gerçekten öğretmen misiniz:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Yani şimdi bi yorum yapmak istiyorum ama banlanırım. Atanmış bir öğretmen olarak hayattan beklentiniz bu mu ? Paranızı ezin hayatın keyfini çıkarın . İlla evlenecem diyosanız ailenize söyleyin görücü usulü tanışın evlenin ne diyeyim ama üzülecek gibisiniz ...

Allah aşkına şu dünyada herşey evlilik mi burayı bi okuyun mutsuz evliliklerle dolu atanmissiniz biraz tadını çıkarın paranızın gezin tozun eğlenin. Herşey nasip kısmet beklentiyi kestiğiniz an kısmetiniz çıkar zamanı gelince

Yaz geldi tatil başladı gidin turlara katilin gezin tozun hayatın yalnızlığın tadını çıkarın zira çocuk olunca ne kadar olsada böyle özgür olamayacaksınız ve bugunleriniziçok arayacaksınız😀

Durduk yere niye görücü getirsin ki insanlar? Evlilik niyetiniz oldugunu söylediniz mi? İnsanlar medyum mu? Fal mi aciyorlar kb44 es adayi ariyor mu bi bakalim.... niyetiyle. Durumunuzu dillendirmeniz lazim ki niyetinizi bilsinler. Citlatin ese dosta cevrenize..

Vallaha yorumsuz kaldım. O kadar da içten ve olması gereken ama olmayan birsey gibi yazmışsıniz ki ne desem 🤦‍♀️

Durduk yere niye görücü getirsin ki insanlar? Evlilik niyetiniz oldugunu söylediniz mi? İnsanlar medyum mu? Fal mi aciyorlar kb44 es adayi ariyor mu bi bakalim.... niyetiyle. Durumunuzu dillendirmeniz lazim ki niyetinizi bilsinler. Citlatin ese dosta cevrenize..
Cidden ya , görücü var filan dense direkt ayıp olur ya ben hakaret kabul ederim kendime

Bir evlenenlerin bir de evlenemedim diyenlerin haline bakıyorum.Evlenemedim diyenler daha rahatlar ama,onlarda aile kurmak istiyorlar,yalnız kalmak istemiyorlar.Haklılar tabiki. Allah hayırlı nasipler kısmetler versin hepsinede.
Evlenmeyi amaç olarak görmediğiniz,odak noktanız olmaktan çıkardığınız zaman kısmetiniz ayağınıza gelir.Genellikle böyle oluyor.Hayatın tadını çıkarın.Nasibinizde varsa,evlilikte olur inşallah.

Back