- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne var halimde ben iyi bir öğretmenim branşıma hakimim.ama ben herşeyden önce insanım.özel meselelerim de olacak tabi.Ögretmenlerimizin hali...
Gelecek nesilden ne bekleyebiliriz ki?
ne var halimde ben iyi bir öğretmenim branşıma hakimim.ama ben herşeyden önce insanım.özel meselelerim de olacak tabi.
Seminer kurs eğitimlere gidin seyehat etmek için turlara katılın. Bi sürü şey var yapacak yani. Atanmış olmaktan ziyade biraz kişisel gelişime önem vermek gerekiyor. Sosyallesin biraz görücü beklemeyin. Ha dedigim yerlere de eglenmek gelismek için gidin tabi koca bulmak iicn degilArkadaşlar atanmış öğretmenim.Çalıştım kurumda beyler ya çok genç ya da evli.Gel seni biriye tanıştıralım diyen yok.Oturduğumuz apartmanda da kimseyle tanışmadık.Şimdi bana çirkinsindir diye yorum yapmayın.Çok da çekiciyim.Ama görücü gelmiyor.Yaşım 30. Yerimde olsanız naparsınız?
Allah askina bu görücü muhabbeti nedir ya .. birinin cikip size görücü gelmesini mi bekliyorsunuz ..? Bu isler böyle mi oluyormus ..Arkadaşlar atanmış öğretmenim.Çalıştım kurumda beyler ya çok genç ya da evli.Gel seni biriye tanıştıralım diyen yok.Oturduğumuz apartmanda da kimseyle tanışmadık.Şimdi bana çirkinsindir diye yorum yapmayın.Çok da çekiciyim.Ama görücü gelmiyor.Yaşım 30. Yerimde olsanız naparsınız?
bakarız artıkFacebook ta sayfalara gir gözüne kestirdiğin biri olursa yorumlarını beğen geri dönüş yapıyorlar. Ben öyle şaaptım