• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Atanmış Öğretmenim Görücü Çıkmıyor

ne var halimde ben iyi bir öğretmenim branşıma hakimim.ama ben herşeyden önce insanım.özel meselelerim de olacak tabi.

Elbetteki özel meseleleriniz olacak.

Ancak egitimli, geliri olan, cekici oldugunu soyleyen bir kadin oturmus karpuz gibi secilmeyi bekliyor.

Bransiniz neyse eminim iyi ogretiyorsunuzdur. Ama bu zihniyetiniz cocuklara gecerse vay ki ne vay halimize...

Hayatta pasif konumdan cikip biraz aktif davranmayi, birey oldugunuzu hissetmeyi, secilen degil secen olmayi dusunmez misiniz?

Profilinizde dogum tarihiniz 87 yaziyor. Gaziantepte misiniz?

Belki de karsina cikan uygun adaylari begenmiyorsundur. Benim gordugum kadariyla 30 yas civari hala bekar olanlar cok detayci oluyor

Arkadaşlar atanmış öğretmenim.Çalıştım kurumda beyler ya çok genç ya da evli.Gel seni biriye tanıştıralım diyen yok.Oturduğumuz apartmanda da kimseyle tanışmadık.Şimdi bana çirkinsindir diye yorum yapmayın.Çok da çekiciyim.Ama görücü gelmiyor.Yaşım 30. Yerimde olsanız naparsınız?
Seminer kurs eğitimlere gidin seyehat etmek için turlara katılın. Bi sürü şey var yapacak yani. Atanmış olmaktan ziyade biraz kişisel gelişime önem vermek gerekiyor. Sosyallesin biraz görücü beklemeyin. Ha dedigim yerlere de eglenmek gelismek için gidin tabi koca bulmak iicn degil🙄

Arkadaşlar atanmış öğretmenim.Çalıştım kurumda beyler ya çok genç ya da evli.Gel seni biriye tanıştıralım diyen yok.Oturduğumuz apartmanda da kimseyle tanışmadık.Şimdi bana çirkinsindir diye yorum yapmayın.Çok da çekiciyim.Ama görücü gelmiyor.Yaşım 30. Yerimde olsanız naparsınız?
Allah askina bu görücü muhabbeti nedir ya .. birinin cikip size görücü gelmesini mi bekliyorsunuz ..? Bu isler böyle mi oluyormus ..

Öncelikle görücü demeyi bırakın sonrası gelir zaten.okumus bilen birisiniz görücü yerine tadını çıkarın hayatın sonra Zor oluyo

görücü gelmenin atanmışlıkla alakasi ne onu anlamadim sanki öğretmen olmak icin degilde görücü gelsin diye atanmayi beklemis gibi yazmışsınız
ayrica bu devirde gorucumu kaldi gel seni tanistirayim mi kaldi kendiniz hicmi birinden hoslanmiyorsunuz iletisim kurmuyorsunuz

Siz yerimde olsaniz ne yaparsiniz mi?
En son yapacagim sey bir gorucu beklemek olur herhalde.
Ask her yerde... yeter ki iletisime acik ol:)
Tatillere cik, farkli ortama girecegin sinav gorevleri secim gorevleri falan al, kurslara katil... madem cekici oldugunu düşünüyorsun boyle sosyallestikce birileriyle tanisadanilirsin.
Apartmana tasindim diye evde oturup koca mi beklenir? Hele ki bu devirde!

Back