Atanmış Öğretmenim Görücü Çıkmıyor

Şaka gibi gerçekten... Bu ülkede genç, cebinde parası olan kadına erkek mi yok yahu seçilmeyeceksin seçeceksin.. çünkü sıraya girerler... hepsi senin öğretmen maaşına bakarak ağzının sularını siliyordur

Nasip işi bu...
Aramakla olmuyor...
Ne zamansa zamani o zaman oluyor...

Reactions: 000
Bu cagda bir ogretmenin bakis acisi , ayakta alkisliyorum sizi

Hayır bir de mesleğimle ne alakası var diyor ya ona deli oluyorum. Bizim kendi için okuması gerektiğini, sevdiği, istediği mesleği edinmek için çalışmasını öğütlediğimiz çocuklara bir öğretmen çıkıp ilkokul mezunu komşu teyze gibi öğütler verecek muhtemelen. Yazık...

Seni nasil atadilar bilmiyormki o kadar akli basinda gencecik fidan gibi ogretmenler var. Vayki yetistireceginiz nesile. Yahu birilerinin tanistirmasini beklemekten acizsiniz daha. Git ortamlara bir sosyalles bir meslegini tam al eline kurslara katil.acelen nedir hadi evli mutlu coxuklu olmak istersin anlarimda okulda binada kimse tanistirmiyo diye nerdeyse milleti sulayip aglayacaksin

Bende ayar oluyorum bu tarz tepkilere
İnsanlar istedigi meslegi secebilir ama ogretmenlik bambaska bir meslek
Onune gelen okumasin ve yapmasin bu meslegi
Daha mesleklerinin oneminin farkinda olmayan tipler ogretmenim demiyor mu cildirmamak elde degil

Mesleğiniz çok güzel..
Fakat şunu kafanızda kodlamayın lütfen..
Meslek = İyi güzel talipler demek değil.
Bu tamamen yanlış şemalandırma.
Meslek, tek ölçü ve kıstas değil..
Böyle düşünürseniz daha çok üzülürsünüz..
Evet toplumda öğretmen kadınlarla evlenmek istenir gibi bir algı var.
Ama bu her zaman doğru değil.
Evlilik nasip kısmet.

Bu yanlış kodlamadan çıkın.

Esra erol da kapandi tuhhh baci ne kocasi ya ye parani cek arabani gez toz hele bi tadini cikar herkesin bir kismeti vardir zamanini bekler

Alla alla hem de atanmış öğretmensiniz buna rağmen çıkmıyor mu görücü? Siz de haklısınız tabi. Memur kadınla evleneyim de garanti maaş olsun diye düşünen binlerce asalak yaşarken bu ülkede, böyle hissetmeniz çok normal. Siz en iyisi biraz daha duyurun garanti mesleğiniz olduğunu, taş gibi memur olduğunuzu. Kesin çıkar görücü, tam duyulmamıştır çevrede.

Siz sansliymissiniz. Eşiniz sizi gercekten sevmiş. Zira bu zamanda atanmamis öğretemnler cidden tercih edilmiyor maalesef

Reactions: 000
Hayatıma bakarım . Asla eş adayı aramaz gözlerim kendimi mutlu edecek ruhumu ayakta tutacak şeylerle ilgilenirim. Ben atanmamistim buna ragmen hobilerim vardı, katıldığım gönüllülük faaliyetleri vardı, hiç alakam olmayan yeni şeyler öğrenme cabam ve spor...bir buçuk yıl önce evlendim ama evlendigim kisiyle bu ortamlarda tanışmadım.bjnlar hep nasip Allah iyilerle karşılaştırsın. Siz kendi hayatınıza bakın bişeye takılıp kalmayın

Başlık çok komik olmuş.
Konunun sonundaki siz olsanız ne yapardınız sorusunu okuyunca içimden ilk geçen şey: "kendimi en yakın köprüden atardım" oldu.
Tamam taşlamayın, gidiyorum.

Siz annenizin yaşıtları kadınlarla arkadaş olun, onlardan çevre yapın. Onlar size bulur birini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…