Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şaka gibi gerçekten... Bu ülkede genç, cebinde parası olan kadına erkek mi yok yahu seçilmeyeceksin seçeceksin.. çünkü sıraya girerler... hepsi senin öğretmen maaşına bakarak ağzının sularını siliyordurYani şimdi bi yorum yapmak istiyorum ama banlanırım. Atanmış bir öğretmen olarak hayattan beklentiniz bu mu ? Paranızı ezin hayatın keyfini çıkarın . İlla evlenecem diyosanız ailenize söyleyin görücü usulü tanışın evlenin ne diyeyim ama üzülecek gibisiniz ...
Sinav sistemi baya degismis demek ki sinav merkezi isi atamis esi atamayi unutmus..Cidden ya , görücü var filan dense direkt ayıp olur ya ben hakaret kabul ederim kendime
Bu cagda bir ogretmenin bakis acisi , ayakta alkisliyorum sizi
Seni nasil atadilar bilmiyormki o kadar akli basinda gencecik fidan gibi ogretmenler var. Vayki yetistireceginiz nesile. Yahu birilerinin tanistirmasini beklemekten acizsiniz daha. Git ortamlara bir sosyalles bir meslegini tam al eline kurslara katil.acelen nedir hadi evli mutlu coxuklu olmak istersin anlarimda okulda binada kimse tanistirmiyo diye nerdeyse milleti sulayip aglayacaksinArkadaşlar atanmış öğretmenim.Çalıştım kurumda beyler ya çok genç ya da evli.Gel seni biriye tanıştıralım diyen yok.Oturduğumuz apartmanda da kimseyle tanışmadık.Şimdi bana çirkinsindir diye yorum yapmayın.Çok da çekiciyim.Ama görücü gelmiyor.Yaşım 30. Yerimde olsanız naparsınız?
Bende ayar oluyorum bu tarz tepkilereHayır bir de mesleğimle ne alakası var diyor ya ona deli oluyorum. Bizim kendi için okuması gerektiğini, sevdiği, istediği mesleği edinmek için çalışmasını öğütlediğimiz çocuklara bir öğretmen çıkıp ilkokul mezunu komşu teyze gibi öğütler verecek muhtemelen. Yazık...
Esra erol da kapandi tuhhh baci ne kocasi ya ye parani cek arabani gez toz hele bi tadini cikar herkesin bir kismeti vardir zamanini beklerArkadaşlar atanmış öğretmenim.Çalıştım kurumda beyler ya çok genç ya da evli.Gel seni biriye tanıştıralım diyen yok.Oturduğumuz apartmanda da kimseyle tanışmadık.Şimdi bana çirkinsindir diye yorum yapmayın.Çok da çekiciyim.Ama görücü gelmiyor.Yaşım 30. Yerimde olsanız naparsınız?
Siz sansliymissiniz. Eşiniz sizi gercekten sevmiş. Zira bu zamanda atanmamis öğretemnler cidden tercih edilmiyor maalesefŞu başlığı ciddi ciddi yazdığınıza inanmak istemiyorum.
Kim size atanınca hemen evleneceğinizin garantisini verdiki?
Esimle evlendigimde henuz atanmamistim ve evliliğimizin ilk bir yılı evdeydim. Esim benimle evlendiginde atanacagımın garantisi yoktu. yani sizin tabirirnizle atanamamış ogretmen olarak evlendim. bu isler nasip isi.
zaten sırf atanmış ogretmen oldugum icin benimle evlenmek isteyen olsaydı azıcık geri dur derdim.
Yok anacım parası batıyor kendisine illa elin herifine yedirecek .. yedirmeden rahat edemiyor bazılarıEsra erol da kapandi tuhhh baci ne kocasi ya ye parani cek arabani gez toz hele bi tadini cikar herkesin bir kismeti vardir zamanini bekler