• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Atanmış Öğretmenim Görücü Çıkmıyor

Öğretmenleri genelleyip kötüleyenler çıksın sayfa kasıyor.

Böyle öğretmenler de var ama çok fazla değil olay yerinden bildiriyorum.Bu arkadaş nerde yaşıyor "atanmış" bir öğretmen olarak inanın ben de anlamadım.Görücü gelen adam dünyanın en iyi adamı olsa da kabul edilmez şu devirde.Görücü mü kaldı valla pes.

Calistigim kurumda 39, 36,36 yaslarinda olmak uzere 3 bekar arkadas var. Ve inan ozellikle bir tanesinin gitmedigi kamp, gezi, konser yok. Ancak bir Allahin kuluyla tanisamadi. Bu isler nasip kismet isleri. Ne guzellige bakar, ne meslege, ne de yasa. Zamani gelince, dogru insan cikacaktir zaten karsina

Ablası benden hoşlanmadı, sürekli ablasıyla bir çatışma içindeydik. O da ben ablamın/ailemin lafını önemserim deyip terk etti. Siz nasıl bir şey düşündünüz?

Ensest ilişki falan mı aman diyeyim ehehe tövbe yok öyle bir şey. :)
Yok tövbe ensest ilişki filan düşünmedim de inanamadım yani bu devirde hala ablasının lafiyla hareket eden erkek kaldı mı diye.. Neyse ucuz kurtulmuşsunuz.

Yok tövbe ensest ilişki filan düşünmedim de inanamadım yani bu devirde hala ablasının lafiyla hareket eden erkek kaldı mı diye.. Neyse ucuz kurtulmuşsunuz.

Valla öyle oldu teşekkür ederim. Pasif bir anne ve baba figürü, dominant bir abla figürü olunca kayınvalide gibi görümce olmuştu bana sağ olsun. Benden ayrıldıktan sonra da gidip yakın arkadaşımla sevgili oldu; şükrediyorum evlenmediğime.

Bir ilişkide seçen seçilen mi olur.
Her iki tarafta seçendir sonuçta.
Öğretmen ya da farklı meslek, insanın hayatında birinin olmasını istemesi gayet normal.
Olmadık yerden çıkar nasip, biraz çevrenizi genişletin siz yine de.
Rabbim hayırlı birini nasip etsin inş.

Atanmış bir öğretmen olduğunuz için sizinle birlikte olacak olan kişiyle, sağlıklı bir ilişki kurabileceğinize inanıyor musunuz?

Arkadaşlar atanmış öğretmenim.Çalıştım kurumda beyler ya çok genç ya da evli.Gel seni biriye tanıştıralım diyen yok.Oturduğumuz apartmanda da kimseyle tanışmadık.Şimdi bana çirkinsindir diye yorum yapmayın.Çok da çekiciyim.Ama görücü gelmiyor.Yaşım 30. Yerimde olsanız naparsınız?
Cehaleti koklamaya geldim :işsiz: Belki biraz bulaşır da şu ülkede duyduklarıma ağlayacak kıvamdan çıkarım, benimserim, kabullenirim falan :bicak: Öğretmenmişş bi de yazıklar olsun sizin zihniyetinize.. Allah çocuklarımızı sizden korusun.

Belki burdan çıkar bi kısmetin.
Hanımlar yok mu kardeşiniz abiniz falan, yazıktır bi el atıverin şu kızcağıza :halay:

internetten bulun benim öğretmen kuzenim face de öğretmenlerle alakalı bir sayfada buldu evlendi çoluk çocuga karıştı 33 yasındaydı oda.

Gerçekten atanmis öğretmenler bekar kalmamalı mi daha mı kolay evlenmeli? 🤔 Nasip kısmet bu işler

K kb44 mesleği olmayın bir çok tanıdığımın harika evlilikleri var. Benim mesleğim var, iyi bir maaşım var, vs vs ama boşandım ve şu an bekarım :) Bunlar inan kriter değil iyi bir evlilik için. Ne güzellik, ne meslek, ne başka bir şey...

Atanmış öğretmenim!!!

Şair burada kendinin evlenmek için ne kadar ideal biri olduğunu anlatmaya çalışmış sanırım. Şey sanıyor herhalde insanlar rüyalarında atanmış öğretmenle evlendiğini görüyor, anneler atanmış öğretmen hayalleriyle yaşıyor, konu komşu atanmış öğretmenleri yollarda gözlüyor... Öyle bir dünya yok.

Konu sahibi, tek vasfın atanmış öğretmen olmaksa evlenememen normal bence.

Arkadaşlar atanmış öğretmenim.Çalıştım kurumda beyler ya çok genç ya da evli.Gel seni biriye tanıştıralım diyen yok.Oturduğumuz apartmanda da kimseyle tanışmadık.Şimdi bana çirkinsindir diye yorum yapmayın.Çok da çekiciyim.Ama görücü gelmiyor.Yaşım 30. Yerimde olsanız naparsınız?
Herhalde şaka yapıyorsunuz

bilemedim kız kardeşim daha 19 yaşında öğrenci ama şimdiden başladılar(benden bıle güzel).anneme kızıyorum evden dışarı çıkarma dıye.
atanmış olmak gerekmıyor atanmayı askıya alın bıde oyle deneyın.

Aşık olmak istiyorum deseniz tamam, bir ilişkim olsun istiyorum deseniz ona da tamam ama kusura bakmayın da kendinize kurban pazarındaki koyun muamelesi yapmanın ne mantığı var? Bana görücü gelmiyor ne demek, sabah kalkıp aynada gördüğünüz insanın tek yaşama amacı bu mu ? İşini gücünü eline almış bir kadınsınız, kendimi geliştireyim, iki memleket göreyim, o arada kafama uyan biri çıkarsa yuvamı da kurarım diyeceğinize tek derdiniz kendinizi birine beğendirmek olmuş. Bu sığlıkla sizden fikri hür, vicdanı hür, kendine güvenen, ayakları yere basan nesiller yetiştirmenizi bekleyeceğiz biz de saf saf. Vallahi doğmamış çocuğumun kaderine üzüldüm.

Birileri size "sen hele bir atan, bak o zaman kısmetler nasıl kapıya diziliyor" dedi değil mi? Her öğretmene söylenen gün teyzesi cümlesidir bu.
Bu cümle mühendislere akrabalar tarafından söylenen "Sen hele bir mezun ol, işin hazır" cümlesiyle yarışır.
Keşke inanmasaydınız :KK51:

Konuda kendinizle ilgili övdüğünüz iki şey var. Biri atanmış öğretmen olmanız, diğeri çekici olmanız.
Bunların yeterli olduğunu zannettiğinizi çevreniz bilmediği için görücü getirmiyordur.
Haber verin de sizi seçmeye birilerini getirsinler.

Back