Astrolojide Juno Nasıl Bulunur ?

Normalde ben haritadan bakınca daha rahat goruyorum ama. Verdiğin bilgilere göre venüs ile yükselenin arasında olumlu bir açı var bu da sana fiziksel anlamda güzellik çekicilik vermiş. Yalnız satürn pluto gibi ağır etkiler yoksa. Çünkü satürn venüs yada satürn yükselen olumsuz açısı deride ciltte hastalıklara yol açar. Güneş ve ayın kavuşumu 7. evde özellikle evlilik iş ortamları gibi konularda güçlü bir enerjidir. 7. evin ikizler sanırım iletişimin hem zihinsel hemde duygusal anlamda güçlü. Jüpiter venüsle olumlu açısı sana şans konularında destek verebilir. Venüs mars opposition yani karşıt açı ilişkilerde gerilime yol açar. Yani ilişkilerde ani kızgınlık parlamalar vs gösterebilirsin. Velakin çekicilikde verir. Yani büyük bir enerji potansiyeli ortaya çıkarır. Tabi haritanın genelini görmek gerek. 10. evde sanırım başak var. Başak burcunun temsil ettiği mesleklerde başarı potansiyelii yüksek olabilir.

Maviaşk ben kendim bulayım dedim ama nerden bulurum juno yu bilemedim. :kedi:
benimkine de bakar mısın? 23 nisan 1978 ankara saat: 9:30

çok zahmet olucak sana ama valla çok sevinicem :)

ilgine teşekkürler canım =) buna da bakıcaktın bi de 16 Kasım 1988, 21.30 ile 22.00 arası, Derince-Kocaeli :kedi:

Maviaşk ben kendim bulayım dedim ama nerden bulurum juno yu bilemedim. :kedi:
benimkine de bakar mısın? 23 nisan 1978 ankara saat: 9:30

çok zahmet olucak sana ama valla çok sevinicem :)

Est. fırsat buldukça bakıyorum. Venüs boğa burcunda 12. evde, mars aslanda 2. evde, juno 8. evde kova burcunda. Venüs ve mars yorumu için konu açmıştım oraya bakabilirsin. Venüs ve marsınıza göre eş seçimi konusundan. Güneş ve ay arasındaki karşıt açı zaman zaman duygular ile akıl arasında çatışma olduğunu gösteriyor. Kendi içinde karmaşalar yaşayabiliyorsun. Güneş mars arasındaki kare açı gerilimli bir açıdır. Tepkilerini kontrol etmede zorlanma veya aşırı tepkiler söz konusu olabilir.Güneşin boğa burcunda buda demektirki sinirlenme anında aşırı öfke gösteriyorsun. Güneş jüpiter sekstili şans konusunda sıkıntın olmayacağını gösteriyor. Her zaman bir şekilde istediklerini elde edeceeksin. Satürn güneş arasında ki olumlu açı çalışmalarda düzenli, disiplinli olduğunu gösteriyor basladıgın işi bitirmekte zorluk çekmiyorsun. Biraz uzunca sürer ama yarım bırakmak adetin değildir. Marsın ayla karesi duygularını ifadede sertlik gösterior. Kendi içinde kaynayan bir kazan halini alabilirsin. Neptün merkür arasındaki üçgen açı sana iletişim edebiyat sanat alanında yetenek kazandırır. Neptün hayaller derinliktir. Yükselenle güneş arasındaki sekstil sana güzel bir çehre ve fizik kazandırır. Ay ile üçgen yükselen de duyarlı hasssas bakışlar karşındaki insanları çok çabuk tahlil edebilme beceriside kaazandırır. 7. evin oğlak bu da geç evliliğe işaret. Oğlak 7. evde genelde 29 yaş sonrası evliliklere işaret ediyor. Ama şans noktan bu evde dolayısıyla evlilik alanında şanslı olabilirsin. Ve 7. evin yönetici satürnde olumlu açılar alıyor. 10. evin balık burcu meslekler olarak balık burcunun temsil ettiği meslekleeri inceleyebilirsin. Bu konulardada yeteneklerin olabilir. 11. evde bulunan güneş sosyal topluluklarda, dernekler veya vakıflar tarzı gruplarda özellikle parlayabileceğini gösterior. Arkadaş çevresindede sevilen biri olmanı saglıor. Sosyal sorumluluk projelerinde de gayet başarılı olabilirsin. Evrensel amaçlar senin ideallerin arasında yer alır. Pluto transiti 7. evinde önümüzdeki yıllarda sınayacak. 7.Ev evlilik evi bu konuda aksayan eskiyen tüm düşünce ve davranış kalıplarını yok edecek. Değişimi yavaş yavaş hissedeceksin. Bu transit uzun süreçli bir transit ama değiştiren aksayan yönleri yok eden bir transit. Uranüs ve Jüpiter transiti seni 10. evde ziyaret edecek zaten geçtiğimi 3 4 yıldır mesleki alanda bazı değişimler yaşamışsındır bu değişimler devam edecek. Ve önümüzdeki 7 yılın ortalarından itibaren ise bulunduğu ortam çevre arkadaş dost ortamları açısından değişime gideceksin. Farklı yaşam alanları evrensel düşünceler babında değişimler yükselişler veya ani düşüşler yaşanabilir.

Valla çok teşekkür ederim. zaman harcamışsın benim için ama gerçekten çok mutlu ettin beni :) kesinlikle çok doğru şeyler yazmışsın benimle ilgili. karakter özelliklerini geçiyorum zaten doğru, işle ilgili de büyük değişiklikler yaşadım. ama şu pluto transiti korkuttu eyvahedigeldismile
şu yüzüm gülmeyecek mi hala

Son düzenleme:
ya ben de çok merak ettim rica etsem bakar mısın ?

13 kasım 1987 istanbul 18:30-19:00 arası :1rolleyes:

Yok pluto transiti korkutmasın. Öyle kötü değildir bir de pluto etkisi uzun süreli olduğu için değişimleri yavaş geçirirsin ama baktığında eski işe yaramaz bir çok şeyin gitmiş olduğunu göreceksin. Uranüs ani değişimler yapar. Satürn mesela korkutucudur acımaz satürn ama astrolojide satürn senin iyiliğini düşünen sert öğretmen gibi simgelenir. 7. evin oğlaksa geçtiğimiz iki iki buçuk senedir eğitim alanında bir çok kurs seminer vs gitmişsindir. Mesleki eğitime yönelik kurslar vs.. Senin için faydalı olmuştur.

ilgine teşekkürler canım =) buna da bakıcaktın bi de 16 Kasım 1988, 21.30 ile 22.00 arası, Derince-Kocaeli :kedi:

Juno başak burcunda 2. evde, venüs terazi burcunda 3. evde, mars 9. evde koç burcunda. Güneş ay karesi kendi iç dünyasında yaşadığı gerilimi gösteriyor. Duygu ve akıl çatışması sıklıklıkla yaşanabilir. Güneş ve merkürün kavuşumu iletişim sözel olarak kendini ifadede hiç zorlanmayacağına işaret edebiyat şiir vs alanlarda yeteneklidir. Güneş ve mars arasında üçgen olumlu açı tepkilerini olumlu şekilde gösterebildiğini atak kendinden emin ve hareketlerini kontrollü olduğunu gösteriyor. Ayrıca canlı hareketli bir tip verir. Güneş Jüpiter karşıtlığı şans konularında çokda iyi olmadığını gösteriyor. Sıklıkla şansızlık yaşayabilir. Hiç bir şey ona havadan gelmeyecektir. Ay ve venüs arasındaki trini güzel bir çehre özellikle duuygulu bir ifade derin bakan gözler verecektir. Güzel bir konumdur doğal çekicilik verir insana. Özellikle yüz ifadesi konusunda. Ama ay ile merkür arasındaki kare açı duygularını ifade etmede zaman zaman tıkanabildiğine işaret. Duygularını çevresine tam olarak anlatamayabilir bu da içten içe öfke birikmesine yol açar. Mars ve satürn arasındaki kare kişiye sert bir ifade verir. Disiplinli çalışmada zorluklara işaret eder. Mars ve uranüs arasındaki kare de tehlikeli işlerle uğraşma sürekli rizikolu işler almaya işaret. Elektronik aletlerden kaynaklanan kazalar başına gelebilir. Ya da trafik kazaları konusunda risk grubundadır. Çünkü aşırı sürat ve ani hareketler problemlere yol açabilir. Mars neptün arasındaki kare hırslı bir yapı verir. Cinsellikle alakalı konularda sorunları fazla olabilir. Hırsları ve dürtüleri fazladır alışılmışın dışı ilişkileerden hoşlanır. Satürn neptün kavuşumu hayallerine sıkı sıkıya bağlıdır bu konuda hırsla çalışır. Satürn uranüs kavuşumunda ise Uranüs etkisiyle hayatında tümden degişiklik ister fakat satürn bu konuda yavaşlatır bu da kendi iç dünyasında gerilime yol açar. Değişimi sever. Pluto transiti oğlak burcunda 6. evinde ziyaret edecek. Bu ise ev yaşamında ve çalışma ortamında olacak değişimlere işaret ediyor. Yeni bir eve taşınabilir çalışma ortamında köklü bir revizyona gidebilir. Pluto transiti bittiğinde bu iki alanda değişim olmuş olacaktır. Bir de 6. ev sağlık evidir sağlık konusunda sık sık uyarılacak. Kendine dikkat etmesi ihmal ettiği sağlık sorunlarını çözmezi konusunda itici bir güç olacak bu transit. Belki bilinmedik kendisinin farkında olmadığı bir hastalığı gün yüzüne çıkabilir tabiki bu olumlu anlamda yani tedavi olması gereken iyileşmesi gereken alana işaret edilir. Uranüs ve Jüpiter transit koç burcunda 9. evde ziyaret edecekler. Özellikle yüksek eğitim alanında bir takım ani değişimler yükselmeler yaşanabilir. Ayrıca yaşam hakkındaki görüşleri felsefik ve bir takım hayat görüşleri köklü ani revizyonlar yaşayabilir. Şu aralar venüs ve mars akrep burcunda transitleri ve güneş merkürle kavuşum olumlu açılar yapıyor. Bu aralar aşk ilişkiler iletişim konuları ağırlıklı olabilir. Venüs kendi burcu terazide fiziksel olarakta güzellik verir. Şimdilik bu kadar görebildiklerim:)) Venüs ve mars burçları yorumları için diğer konu başlığına bakabilrsin. Venüs ve marsınıza göre eş seçimi konusunda.

Harikasın Maviaşk! :) çok teşekkürler, eline sağlık.
burda mesajlarına devam et olur mu, güzel bilgiler veriyorsun. :)

Harikasın Maviaşk! :) çok teşekkürler, eline sağlık.
burda mesajlarına devam et olur mu, güzel bilgiler veriyorsun. :)

Fırsat buldukça yorumluyorum :)) Yorumlarım ilk mesajlara göre daha uzun oluyor tabi. Deneyim tecrübe arttıkça daha çok şey görüp yazabiliyorum haritada. İlk mesajlar daha biraz kısacaydı. Soran oldukça yazacağım inşallah. Doğum haritası sadece bakmıyorum transit açılarada bakıyorum yani şu an için hangi aşamalar geçiriyor hangi açılardan etkileniyor vs. Ama derinleşmek isterim. Bakalım nasıl olur:))

ya ben de çok merak ettim rica etsem bakar mısın ?

13 kasım 1987 istanbul 18:30-19:00 arası :1rolleyes:

Venüs yay burcunda 6. evde, mars 5. evde terazi burcunda Juno kovada 9. evde. Ayın 3. evde aslan burcunda. Öncelikle haritana baktığımda ay gezegeninin çok güçlü bir konumda olduğunu görüyorum bir çok gezegenle üçgen olumlu açı yapmış. Duygu dünyası bakımından çok güçlü etkiler taşıyorsun. Güneş ay karesi duygu ve aklın sık sık karşı karşıya geldiğini kendi içinde bu konuda çatışma yaşadığını gösteriyor. Ayın güçlü konumda olması karar alırken akıldan çok duygularına dikkat ettiğine işaret ediyor. Ayın venüsle üçgen açısı ve de yükselenle olan sekstili sana oldukça güzel bir sima ve fiziksel özellikler katmış olmalı. Çevrende sevilen çekici bulunan ince kibar narin bir imaj sergileme ihtimalin yüksek.Ay venüs üçgen açısı her zaman iyimser olmanı sanat ve müziğe karşı ilgili olmanı sağlar. Ve bu alanda yetenekli olabilirsin Ay marsla sektili tepkilerini göstermede olumlu bir açı. Duygularını çoşkulu bir şekilde ifade ediyorsun. Ayrıca nabza göre şerbet vermeyi iyi yapabilirsin. Başkalarının duygularınada saygılısın. Ay jüpiter trini çevreye karşı olumlu bir enerji yaydığını gösteriyor. Sorun çözmekte gayet iyisin. Çevrende sevilen aranılan birisin. Marsında bir çok gezegenle açısı var. Marsın satürnle olan sekstili seni düzenli disiplinli yapar. Başladığın işi bitirmede sebat ggösterirsin. Pluto transiti seni tahminen son 2 3 yıldır evlilik yuva kurma konuları ve iş ortamları konusundda sınıyor ve bu devam edecek fakat oğlak burcuna geçtiği için rengi değişecek tabi. Evlilik konusunda daha ciddi düşünmeye başlayacaksın. Var olan ilişkini inceleyip daha sağlam kararlar alma yoluna gidebilirsin. Eksikler varsa tamamlamaya eğer olmuyorsa tümden bitirip yeni sayfa açabilirsin. Pluto transitleri uzun yılları kapsar ama senin tahminen 4 5 yıl sonra 8. evine geçecek. Koç burcundaki uranüs jüpiter transiti önümüzdeki 7 yıl boyunca seni çevre amaçlar hayatıtn genel amaçları konusunda değişime zorlayacak. Geçtiğimiz yıllarda 10. evinde yani meslek evindeki balık burcunda oldukça değişimler getirdi. Ani iş değişiklikleri terfiler vs vs gündeme gelmiş olabilir. Bundan sonra arkadaş çevresi amaçlar hayata genel bakış açısından yönlendirecek. Satürn transiti geçtiğimiz mayıs ayına kadar 4. evindeydi yani yakın çevree akrabalar konularında oldukça sınadı değişim getirdi şimdi ise 5. evdeki terazi burcunda etkileyecek. Satürn zorlayıcı bir gezegendir önümüzdeki 2.5 yıl boyunca ilişkiler konusunda zorlu bir süreç yaşatacak ama eğitici bir süreç olacak. Şimdiye kadar daha laylom tarzı olan aşka bakış açın daha ciddi olacak tabi 5. ev sadece aşk degil cocuklar vs konularıda içine alır. 6.evinde Güneş var özellikle çalışma ortamı temizlik sağlık konularında çok dikkatli ve bu alanlarda çok parlayan bir özelliğin var. Özellikle hizmet sektöründe başarılı olabilirsin. Satürn 6. evde titiz çalışkansın. Sağlık konusunda bazı sıkıntılar yaratır. Zaman zaman karamsar ruh haline sahip olursun. Fakat satürn olumsuz açıları yok dolayısıyla çok sıkıntılı olmaz. Güneş etkisi oldukça az olması seni biraz motivasyon bakımından eksiklik vereebilir. Ama duygusal sanatsal konularda özellikle başarılı olabilirsin. 10. Evde balık burcu olması balık burcunun temsil ettiği konularda başarılı olmanı sağlar. 7. ev normalde yay ile başlıyor ama oğlak ile devam ediyor ve neptün gezegeni burda olması 7. evini oğlak olarak ele almamıza sebep oluyor. Evlilik konusunnda neptün çok hayal kurmanı aşırı idealist ütopik bir evlilik verebilir ama oğlak nispeten bu etkiyi azaltır. Eş adayı neptün özellikleri taşıyan duygulu duyarlı hassas özellikleri olan fakat bunu dışarı yansıtmayan ciddi görünümlü bir kişi olabilir.

bana da bakabilir misin cnm?

31.07.1984 00:20 bursa

bi de bi şi sorucam ben kariyer evimde gezen yok sanırım. bu bu alanda başarısız olacağım anlamına mı geliyor (

Son düzenleme:
bana da bakabilir misin cnm?

31.07.1984 00:20 bursa

bi de bi şi sorucam ben kariyer evimde gezen yok sanırım. bu bu alanda başarısız olacağım anlamına mı geliyor (

En kısa zamanda haritana bakacağım. 10. evde gezegen olmamasından bahsediyorsun sanırım. Gezegen olmaması kariyer açısından başarısız olacağın anlamına gelmez. 10. Evde bulunan burç o burcun gezegenin bulunduğu ev etkili olur. Gezegen olması tabiki güçlendirici etkisi var ama olumsuz açılar almışsa aksi tesiride olur. Misal ay var ama güneşe zıt marsa venüse zıt. Bu da kariyer olur ancak zorluklarda çok olur deriz. Birde kariyer sadece 10. eve baglı degil. Ben misal 10. evim koç ama güneşim başakta ve 3. evde. Mesleğim öğretmenlik ve çok olumlu bir durum artı yazarlık vs içinde beni destekler. Onlarada bakmak gerek. Güneşin bulunduğu ev açısı vs.. gibi.

cok teşekkur ederim canım analize bayıldımm :)

bakabilirsen çok mutlu olurum cnm, oldukça kötü bi dönemden geçiyorum, eğitim, iş, aşk.
tepetaklak gidio her şey senağlama

şimdiden çok teşekkür ederim a.s.

teşekkür ederim arkadaşım herşey iyi güzelde desene evde kaldım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…