Merhaba maviaşk,
Ben bişey sormak istiyorum sana;
Benim 7.ev boğada yükselenim akrep
Venüs yengeçte ve 8.evde
7.evde güneş ay kavulum halinde
Venus Opposition Mars 5°03
Venus Trine Jupiter 2°44
Venus Quincunx Uranus 2°38
Venus Trine Ascendant 4°42
Venüs bu açılara sahip
bunlar nasıl yorumlanır sence?
Maviaşk ben kendim bulayım dedim ama nerden bulurum juno yu bilemedim. :kedi:
benimkine de bakar mısın? 23 nisan 1978 ankara saat: 9:30
çok zahmet olucak sana ama valla çok sevinicem :)
Valla çok teşekkür ederim. zaman harcamışsın benim için ama gerçekten çok mutlu ettin beni :) kesinlikle çok doğru şeyler yazmışsın benimle ilgili. karakter özelliklerini geçiyorum zaten doğru, işle ilgili de büyük değişiklikler yaşadım. ama şu pluto transiti korkuttu eyvahedigeldismile
şu yüzüm gülmeyecek mi hala
ilgine teşekkürler canım =) buna da bakıcaktın bi de 16 Kasım 1988, 21.30 ile 22.00 arası, Derince-Kocaeli :kedi:
Harikasın Maviaşk! :) çok teşekkürler, eline sağlık.
burda mesajlarına devam et olur mu, güzel bilgiler veriyorsun. :)
ya ben de çok merak ettim rica etsem bakar mısın ?
13 kasım 1987 istanbul 18:30-19:00 arası :1rolleyes:
Teşekkür ederim canım emeğine sağlık =)
bana da bakabilir misin cnm?
31.07.1984 00:20 bursa
bi de bi şi sorucam ben kariyer evimde gezen yok sanırım. bu bu alanda başarısız olacağım anlamına mı geliyor(
Çok teşekkür ederim tüm emeğin içinn
Venüs yay burcunda 6. evde, mars 5. evde terazi burcunda Juno kovada 9. evde. Ayın 3. evde aslan burcunda. Öncelikle haritana baktığımda ay gezegeninin çok güçlü bir konumda olduğunu görüyorum bir çok gezegenle üçgen olumlu açı yapmış. Duygu dünyası bakımından çok güçlü etkiler taşıyorsun. Güneş ay karesi duygu ve aklın sık sık karşı karşıya geldiğini kendi içinde bu konuda çatışma yaşadığını gösteriyor. Ayın güçlü konumda olması karar alırken akıldan çok duygularına dikkat ettiğine işaret ediyor. Ayın venüsle üçgen açısı ve de yükselenle olan sekstili sana oldukça güzel bir sima ve fiziksel özellikler katmış olmalı. Çevrende sevilen çekici bulunan ince kibar narin bir imaj sergileme ihtimalin yüksek.Ay venüs üçgen açısı her zaman iyimser olmanı sanat ve müziğe karşı ilgili olmanı sağlar. Ve bu alanda yetenekli olabilirsin Ay marsla sektili tepkilerini göstermede olumlu bir açı. Duygularını çoşkulu bir şekilde ifade ediyorsun. Ayrıca nabza göre şerbet vermeyi iyi yapabilirsin. Başkalarının duygularınada saygılısın. Ay jüpiter trini çevreye karşı olumlu bir enerji yaydığını gösteriyor. Sorun çözmekte gayet iyisin. Çevrende sevilen aranılan birisin. Marsında bir çok gezegenle açısı var. Marsın satürnle olan sekstili seni düzenli disiplinli yapar. Başladığın işi bitirmede sebat ggösterirsin. Pluto transiti seni tahminen son 2 3 yıldır evlilik yuva kurma konuları ve iş ortamları konusundda sınıyor ve bu devam edecek fakat oğlak burcuna geçtiği için rengi değişecek tabi. Evlilik konusunda daha ciddi düşünmeye başlayacaksın. Var olan ilişkini inceleyip daha sağlam kararlar alma yoluna gidebilirsin. Eksikler varsa tamamlamaya eğer olmuyorsa tümden bitirip yeni sayfa açabilirsin. Pluto transitleri uzun yılları kapsar ama senin tahminen 4 5 yıl sonra 8. evine geçecek. Koç burcundaki uranüs jüpiter transiti önümüzdeki 7 yıl boyunca seni çevre amaçlar hayatıtn genel amaçları konusunda değişime zorlayacak. Geçtiğimiz yıllarda 10. evinde yani meslek evindeki balık burcunda oldukça değişimler getirdi. Ani iş değişiklikleri terfiler vs vs gündeme gelmiş olabilir. Bundan sonra arkadaş çevresi amaçlar hayata genel bakış açısından yönlendirecek. Satürn transiti geçtiğimiz mayıs ayına kadar 4. evindeydi yani yakın çevree akrabalar konularında oldukça sınadı değişim getirdi şimdi ise 5. evdeki terazi burcunda etkileyecek. Satürn zorlayıcı bir gezegendir önümüzdeki 2.5 yıl boyunca ilişkiler konusunda zorlu bir süreç yaşatacak ama eğitici bir süreç olacak. Şimdiye kadar daha laylom tarzı olan aşka bakış açın daha ciddi olacak tabi 5. ev sadece aşk degil cocuklar vs konularıda içine alır. 6.evinde Güneş var özellikle çalışma ortamı temizlik sağlık konularında çok dikkatli ve bu alanlarda çok parlayan bir özelliğin var. Özellikle hizmet sektöründe başarılı olabilirsin. Satürn 6. evde titiz çalışkansın. Sağlık konusunda bazı sıkıntılar yaratır. Zaman zaman karamsar ruh haline sahip olursun. Fakat satürn olumsuz açıları yok dolayısıyla çok sıkıntılı olmaz. Güneş etkisi oldukça az olması seni biraz motivasyon bakımından eksiklik vereebilir. Ama duygusal sanatsal konularda özellikle başarılı olabilirsin. 10. Evde balık burcu olması balık burcunun temsil ettiği konularda başarılı olmanı sağlar. 7. ev normalde yay ile başlıyor ama oğlak ile devam ediyor ve neptün gezegeni burda olması 7. evini oğlak olarak ele almamıza sebep oluyor. Evlilik konusunnda neptün çok hayal kurmanı aşırı idealist ütopik bir evlilik verebilir ama oğlak nispeten bu etkiyi azaltır. Eş adayı neptün özellikleri taşıyan duygulu duyarlı hassas özellikleri olan fakat bunu dışarı yansıtmayan ciddi görünümlü bir kişi olabilir.
En kısa zamanda haritana bakacağım. 10. evde gezegen olmamasından bahsediyorsun sanırım. Gezegen olmaması kariyer açısından başarısız olacağın anlamına gelmez. 10. Evde bulunan burç o burcun gezegenin bulunduğu ev etkili olur. Gezegen olması tabiki güçlendirici etkisi var ama olumsuz açılar almışsa aksi tesiride olur. Misal ay var ama güneşe zıt marsa venüse zıt. Bu da kariyer olur ancak zorluklarda çok olur deriz. Birde kariyer sadece 10. eve baglı degil. Ben misal 10. evim koç ama güneşim başakta ve 3. evde. Mesleğim öğretmenlik ve çok olumlu bir durum artı yazarlık vs içinde beni destekler. Onlarada bakmak gerek. Güneşin bulunduğu ev açısı vs.. gibi.
Juno Balık burcunda 9. evde, venüs ikizlerde 11. evde, mars boğada 11. evde. 7. evinde oğlak var bu evlilikleri geciktiren bir yerleşim. Neptün güneş arasında üçgen açı canlı bir hayal gücü ve hayalleri gerçekleştirmede zorlanmadığına işaret. Merkür mars kavuşumu iletişimde güçlü canlı bir tarz benimsediğini gösteriyor. Çabucak öfke hali oluşabilir. Ama çoşkunluk neşee hali çevreyle iletişimde etkin bir durumda. Güneş satürn karştlığı düzenli çalışma, istikrar konularında zorluk yaratıyor. Düzen sağlamakta bir işi bitirmede zorlandığına iişaret. Mars neptün üçgeni hayallerin icin caba sarf eden ulaşmak için hırs gösteren biri oldugunu gösteriyor. Jupiter kavusum uranüs ani fırsatlar ani değişimlerin hayatında sıkça oldugunu tabi olumlu yonde gösteriyor. 5. evinde satürn aşk ilişkilerinde ciddi yaklaaşımları benimsediğini gösteriyor. Satürn aşık olduğunda sana ağırlık ciddiyet veriyor duygularını göstermede zorlanabiliyorsun. 5. evin akrep burcu bu ise aşkta, derinlerde derin bir tutku veriyor aşkta tensellik fiziksel paaylaşım önemli fakat satürn bunu karşı tarafa göstermede sorun yaratıyor. Yani kendi içinde yaşıyorsun. Sosyal gruplarda, büyük organizyonlarda çok rahat parlayabilirsin. Güneş mars venüs merkür 11. evde. Buda büyük çaplı organizasyonlar aracılığla kendini ifade edebileceğini göösteriyor.