maviaşk inş .iş ii gidiyor allaha şükür, umarım daha da ii olur
tek derdim evde kalmamak,yalnız yaşlanmamamak a.s.:kedi::)) var mı ufukta evlilik çok merak ediyorum, yengeç burcu biriyle olabilir mi ya da
maviaşk zahmet olmassa bana da bakar mısın...
9 temmuz 1985 istanbul ama doğum saatimi bilmiyor annem
çok teşekkürler ..
yengeç yükselenin olabilir tabi. juno burcunun karekterindeki bir kişi senin çekim alanını oluşturur. Mars burcunda çok önemli bir faktördür. Aslında direk şu burç filan diyemiyoruz. Sevdiğin hoşlandığı kişinin haritasıyla ortaya çıkan sinastri harita var burda uyum olması önemli bir faktördür. Mesela senin juno yay karşındaki kişinin yükseleni yaydır ve baskın yay karekteri gösteriyordur Veya seninle onun venüs güneş mars burçları arasında olumlu açılar vardır. Ya da tam tersi zıt açılar da çekim gücü oluşturabilir. Haritan benim haritaya çok benzediği için 2011 juno yaylar için evlilik getirebilir diyebilirim. Ama tam net bir tarih yok tabi 7. ev evlilik evinde oğlak olması zaten bir 28 29 yaşa kadar evlilik şansı vermiyor eğer diğer gezegenlerde aksi bir vurgu yoksa. 28 29 yaş sonrasıda aniden karşılaşılan bir evlilik verebilir. Ocak ayı ciivarı neptün transitleri var bir şeyler olabilir inşallah diyeyim :dance:
acylya doğum yerini kocaeli olarak aldım. Juno akrepte 3. evde, mars yayda 4. evde, venüs kovada 6. evde. 5. evin çok güçlü ve bir çok gezegen bu evde konumlanmış. Öncelikli olarak 5. evin burcu oğlak yöneticisi satürn de bu evde dolayısıyla birden çok alanda uzmanlık verir. 5. ev güneşin evidir ve güneş haritanda bu evde olduğu için bir aslan gibi gösterişi parlak kostümleri seversin tabi oğlak bir nebze ciddiyet verebilir. Çocuklar hayatında çok önemli bir yerdedir. Çocuklar eğlence zevkler yaşamda seni kendini en iyi ifade edebildiğin alanlar olacak. Güneş 5. evde yaşamda bir hedefin olmalı üretmek, geliştirmek istersin. Haritada güneş bir çok gezegenle kavuşum yapmış. Güneş-ay kavuşumu senin yeni fikirleri oluşumları destekleyen hatta bir çok olayın baslatan yapar. İç dünyanda güneş ve ay yani duygu ve düşüncelerin çatışmaz. Dengeli ve iç huzuru yakalamış bir kişilik sergilersin. Güneş jüpiter karşıtlığı aşırı güven duygusu verdiği için abartma ya da yalan söyleme özelliği verebilir. Aşırı iyimserlik yapılamayacak sözler vermene sebep olabilir. Ama bunun yanında yaratıcı bir yetenek ve cevreni etkileme gücü de verir. Güneş ve satürn kavuşumu güneşin özelliklerini biraz sınırlandırır. Parlak neşeli güneş satürn sebebiyle biraz daha ciddi ve disiplin özelliği verebilir.Güneş uranus kavusum orjinal bir kişilik verir. Biraz marjinal takılabilirsin. Güneş neptün kavusumuda derin bir içgörü sağlar ve sezgilerin çok kuvvetlidir.2008 yılından beri pluto oğlak transiti 5. evinden geçmekte ve ilişkiler konusunda yoğun baskı vermekte. Özellikle burda çok gezegen olması gerginliği ilişkiler eğlence ve çocuklar açısından yogun yaşayacagını gösterir. İlişkiler bu dönemde daha takıntılı hale gelebilir ya da aksine terapi özelliği gösterebilir. Özellikle bu dönemde kendini çok yorgun hissedebilirsin ya da hissetmeye başlayabilirsin pluto güneş kavuşumu başlayacak. Uykusuzluk vs de görülebilir. Transit uranüs 8. evinden geçecek. Bu ev miras cinsellik ölüm ilişkiler evidir. bu alanlarda değişimler yaşayabilirsin. Mistik tecrübeler radikal değişiklikler şeklinde kendini gösterebilir. Genel olarak haritada güneş faktörü çok güçlü 5. evle ilgili konularda oldukça büyük başarılar kazanabilirsin.
bende istiyorum zahmet olmazsa bilmiyorumkismile 04.05.1988 08:45
Ay çok teşekkür ederim maviask opuyorumnanaktan bi tane daha istesem çok olmam dimi :kedi: 16 Kasım 1988, 21.30 ile 22.00 arası, Derince-Kocaeli boshayallersmile
bende istiyorummm(
Bu bakılacak kişi bayan mı erkek mi? Ona göre horoskop çıkarılırken işaretleniyorda:))
erkek :kedi:
Anladım :)) Bulabilirsem sinastri haritanıza da bakayım. Sinastri çiftler arasındaki uyum haritası oluyor.
Anladım :)) Bulabilirsem sinastri haritanıza da bakayım. Sinastri çiftler arasındaki uyum haritası oluyor.
slm.. maviask benimkini de yorumlayabilir misin :) 3 ekim 1988 ,doğum saati sabah 10.30 ya da 11.20 pek emin değiller ikisinden birisanırım junom balık ama hangi evde falan onları merak ediyorum,baya ayrıntılı yorumlamalar yapmışsın:)
banada bakarmısın 17.04.1983 10:50
Canım bakıcaktın hani benimkinlere de :kedi: