Astrolojide Juno Nasıl Bulunur ?

Çok teşekkür ederim:)

Merhaba. Bana da bakar mısınız müsait olduğunuzda? 8 Aralık 1991. Sabah saat 5 . Istanbul. Teşekkürler.
Yukselen burcunuz Akrep Venüs burcunuzda Akrep siz oldukca sahiplenici tutkulu iliskiler yasama egilimindesiniz sevdiginiz kisi konusunda asiri vesvese vs gelistirebilirsiniz sahiplenmekle ozgur kalmak arasinda bir catisma var. Saturn burcunuz Kova ayrica juno da Kova burcunda bi yandan iliskide ozgur farkli marjinal kisileri isterken bi yandan asiri bagli olsun istegi gerilime yol aciyor. Normalde Günes Merkur Mars Yay burcunda felsefe yabanci diller baska kulturler din sizin ilgi alaniniz ayrica spor yapiyor ya da bisekilde hareketlisiniz diye dusunuyorum. Gecen yazdan beri Saturnun Yay burcuna gecisi sizin erkek figurleriyle ozellikle baba ya patron konumundaki kisilerle olan sorunlari gundeme getirmis olabilir ama bu surec geciyor ve siz bir takim dersler cikarmissinizdir. Ay Oglak burcunda anne ile aile ile olan iliskiniz resmi belki anneniz soguk mesafeli ya da is calisma sebebiyle ilgisini gosteremedi bu sizi duygusal acidan yalniz hissetmenize sebep olsada guclendiniz. Amaciniz kimseye muhtac olmamak ve siz hep zirveyi hedeflediniz. Kolay elde edilen seyler ilginizi cekmiyor sevgi icinde hak etmeliyim ugrasmaliyim dusuncesi var bu konuda kendinizi serbest birakmali sevilmeye layik oldugunuzu kendinize telkin etmeniz gerek.

Merhaba Amor-a astrolojiye bende çok meraklı ve ilgiliyim ancak sizin biliginize hayran kaldım bu kadar derinlemesine hakim değilim ne yazıkki bu alana. Sizden ricam müsait olduğunuzda doğum haritamda özellikle de aşk ve evlilik evlerimi yorumlar mısınız. Çünkü ne yazık kı sürekli evlilik tarihimizi ertelemek zorunda kaldık pek çok aksilik yaşadık artık kuşkuyla bakar oldum. Doğum tarihim 03.03.1982 saat 00:15 doğum yerim konya/akşehir. Şimdiden zaman ayırıp yorumunuzu esirgemediğiniz için çok tesekkür ederim. Selamlar sevgiler...

Merhaba rica etsem bana da bakar mısınız 08.08.2001 16:30 Adana ben doğum haritamda junoyu bi türlü bulamadım çünkü

Ben buldum internette bir site yardimiyla ama KOva cikti ki benimle hicbir alakasi yok. Kova ozellikli insanlarla zaten bir alakam yok, oyle biriyle de Allah yazdiysa bozsun

Nereden buldunuz acaba..ben juno diye bi sey goremiyorum haritamda..baska adi da mi var acaba

Burdan buldum:

Bilgilerinizi girin, sonra raporun en altinda Juno, Vesta cikiyor

Rica edersem benimkinş de bulabilir misin bir türlü yapamadım 04.04.2003 doğum saatim 20.35

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…