Astrolojide Juno Nasıl Bulunur ?

çook oluyorum ama rica etsem bunada bakrmısın teşekkü edrim:)

30 mart 1989 Ankara sabah 6:00

teşekkür ederim arkadaşım herşey iyi güzelde desene evde kaldım:)

Yok onu kesin net diyemem:)) Ama 7. evdeki oğlak genelde bir 29 a kadar dur sonra eveririz seni acelen ne der:)) Benimde 7. ev oğlak olduğu için biliyorum. Diğer bir tarih vermişsin o tarihin sahibi bayan mı erkek mi ona göre bakılıyorda.

bana da bakabilir misin cnm?

31.07.1984 00:20 bursa

bi de bi şi sorucam ben kariyer evimde gezen yok sanırım. bu bu alanda başarısız olacağım anlamına mı geliyor (

Juno ve venüs aslan burcunda 4. evde mars 7. evde akrepte. Güneş satürn karesi çalışmalarda disiplin sorunlarına işaret ediyor. Genel olarak başladığın işin devamını getirmekte sorun yaşıyorsun. Ya da tam olarak düzeni sağlayamadığın için karmaşa karışıklık sebep olur. Kendine güvensizlik karamsarlık reddedilme korkusu verir. İçinde bir yerlerde hep reddedilme yalnız kalma korkusu yaşıyorsundur.Yaş ilerledikçe bunun üstesinden geleceksin. Deneyim tecrübe kazanmak senin en büyük ilacın her konuda geçerli bu. Güneş uranüs arasndaki üçgen açı insanlarla ilişkiler konusunda destekleyici bir açıdır. Yeni her tür fikre düşünceye açık bir yapı verir. Güneş pluto karesi karşına çıkan her türlü zorluğun üstesinden gelmeni sağlayacaktır. Asla pes etmeme yılmama özelliği gösterirsin. Yakın çevreye karşıda despot tavırlar göstermene yol açabilir eğer bu özelliğini yenersen çevrende sevilen biri olabilirsin. Ay merkür kavuşum hassas sempatik ve duygularını ifadede zorlanmayann bir kişiliğe işaret. Normalde çevrenle çok iyi geçinirsin ama dediğim gibi satürn ve pluto etkisi azıcık seni ciddileştiriyor ve içten bir korku veriyor güven duydugunda ise tam olarak ay merkür kavuşumunu gösteriyorsun. Ama yaşla beraber tecrübe deneyimin arttıkça artık daha sosyal insanlar içinde daha kendinden emin olmaya baaşlayacaksın ama illk gençlik çocukluk döneminde bir çok korkuyu içinde barındırdın. Ay-merkür kavuşumunu destekleyen bir açıda ay- jupiter trini bu da sana iyimserlik her işi yapacağım başaracagım duygusu katıyor. İnsanlara güven telkin ettiğin için danışman rolü üstlenebilirsin. Ay uranüs karesi ise güneş satürn karesinin yanında özellikle iş ilişki vs konularda düzensizlik bir işe başlayıp sonra başka işlere atlama bir türlü düzeni sağlayamama gibi etki verir. Hayal kırıklığı yaşama ve ani değişimler sürekli karşılaştığın durumlar olabilir. Ayrıca şu arada yaşıyorsun sanırım dikkat etmen ve tek bir işe ilişkiye düzene odaklanman senin için daha faydalı olur. Ani hareketler ani değişimler yapmamalı düşünerek en uygun seçeneklere yönelmelisin. Kendi içindeki gerilimi en aza indirmekle başlayabilirsin. Güneş juno kavuşuumu eş/partnerle uyum içinde olacağına işaret. 7. evde akrep marsta burda. Tutkulu esrarengiz seksepalitesi yüksek ilişkiler tercihin olacaktır. Şu aralar venüs retrosu 7. evinde seyrediyor ayrıca mars transiti natalınla kavuşum yapıyor. Dolayısıyla devam eden ve sorunlu ilişkilerde bitişler yaşanabilir ya da sağlıklı düzgün bir ilişkiyse tutkunun doruklarını yaşamaya başlar. 5. evinde başak burcu var son 2.5 senedir satürn transiti etkisi altındaydı dolayısıyla aşk konularında ağır bir etki aldın sürecin sonunda aşk ilişkilerinde iş çevresinde bitişler yapmış olabilirsin. Şimdi 6. evinde sağlık konularında sınayacak.6. evinde pluto var bir takım sağlık konusunda zorlanmalara yol açabilir. Hele satürn pluto kavuşum doneminde ama tedavi edici bir süreçtir yani şimdiye kadar olan devam eden süregelen yada saklı kalmış önemsenmemiş rahatsızlıkları ortaya çıkarır ve onu zorla tedavi ettirir:) Oğlak pluto transiti 9. evde yüksek öğrenim evinde hayat felsefesi uzak yolculuklar konularında seni sınayacak. Yolculuklar yapabilir yüksek öğrenime başlayabilir ya da hayat görüşünü değiştirebilirsin. Pluto önümüzdeki yıllarda bu konularda sana değişimler yaşatacak ve mevcut olan sorunları da yok edecek. Pluto dönüştürücü etkisi vardır yok ederek dönüştürür. Şu aralar bitişler yaşaman normal. Çünkü değişiyorsun 5. evde satürn transiti aşk konusunda sana çok yoğun bir süreç yaşattı değiştin artık daha ciddi bakıyorsun 7. evdeki venüs mars transitleri mevcut ilişkine çekin düzen verdi ya da yok etti. Pluto transiti ise artık hayata başka türlü bakman gerektiğini gösterecek. 10. evde kova var kova özellikleri olan mesleklerde yeteneklerin olabilir. Ama güneşinin olduğu 4. evde yani hizmet sektörü kadınlarla ilgili yada aile ile ilgili işlerde sana destek veriyor. Venüste bu evde aynı şekilde. 12. Evde koç burcunda uranüs jüpiterde değişim getiriyor. Ani değişimler olacak Yani bilinçaltını hallaç pamuğu gibi atacak. Eski sıkıntılar zihninin geri planında kalanlar vs hepsi gündeme gelecek değişime uğrayacak.

ya canım sana ne kadar tesekkur etsem az, çok çok teşekkür ederim.
son bi şi sorucam, eğer cevaplamak istersen, bitiremediğim bi eğitimim var onu bırakıp, başka bi yerde 0'dan tekrar başlayıp başlamama kararı almam gerekiyor. ama o şehirde yaşamak vs istemiyorum. ne yapmalıyım desem sana ?
(ben bi şiler çıkardım yorumlarından ama yine de tekrar danışmak istedim sana senağlama )

çok çok teşekkür ederim tekrardan a.s.

Tam olarak uranüs transitini anlatmışsın. 9. Evinde oğlak pluto var uzak yerler ve yüksek eğitimle alakalı olarak seni değiştirecek. Eğitime başla derim ama başka şehirde yaşama konusunda sen daha iyi bilirsin. Sonuçta oğlak burcunda pluto 24 yıl gibi bi süre kalacak. Değişim bir şekilde olacak ama pluto zorlayıcıdır bitirir. Velakin yavaş bir süreç içinde yapar. Tabi sen bilirsin iyi düşün taşın.

Uranüs Transiti Koç burcuna geçmek üzere ani değişikliklere dikkat. Hangi evde koç burcu olduğuna dikkat edin.

Selam Maviaşk canım sana zahmet olacak ama bana da bakar mısın?
20/07/1980 istanbul 12:30 bayan

Bak şimdi neymiş bu juno bende merak ettim.Evliyim gerçi ama bana ne diyecek peki bu şimdi?

15-02-1983 ankara 17:00

Eşiminki 25-02-1975 ankara sabah 7 falan

Son düzenleme:

diğer veridğim tarih bayan:)
neyse 29 a az kaldı 27 bitti gibi:)

28 temmuz 1990 05:46 kocaeli gölcük

bana da bakabilir misin kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
çook oluyorum ama rica etsem bunada bakrmısın teşekkü edrim:)

30 mart 1989 Ankara sabah 6:00

Juno 6. evde aslan burcunda, mars ikizlerde 3. evde, venüs 1. evde koç burcunda. Venüs mars sekstili çevrendeki insanlarla iyi anlaştığını, sıcak kanlı olduğunu gösteriri ayrıca gerçek aşkı aradığını buluncaya kadarda duygularını gizleyeceğini gösterir. Venüs Jüpiter karesi maddi açıdan rahatlık sağlar. Sık sık gezmeyi dolaşmayı iyi giyinmeyi sağlar bu da zengin ama çok yaşlı bir eşe meyil verebilir. Bu açı aynı zamanda sürekli kendini ön planda tutmak isteyen bencil tutumlara yol açabilir. Venüs neptün kare açısı ilişkilerde acı çekmeyi seven bir yapı verebilir ya da ilişkide kurban rolü üstlenebilir. İlişkilerini gerçekçi bir şekilde değerlendirmeleri gerekir çünkü zihinlerindeki var olan ile gerçek çakışması yaşanabilir. Güneş venüs kavuşumu pozitif bir enerji sağlar sürekli ön planda olmak, neşeli aktif olmak isterler. Sosyal alanda büyük başarı verir. Hele koç gibi atılgan biir burçta bu iyice belirginleşir. Kilo almaya meyillidirler dikkat etmeleri gerekir. Ayrıca fiziki olarak güzellik verir venüsün yükselen burçta olması ayrıca güneşin burda olması ayrı bir karizma güzellik verir. Hatta narsist olabilecek kadar. Ay venüs karesi çocukluklarında yetiştiriliş tarzlarından kaynaklanan bir takım duygusal sorunulara işaret ediyor. İnsanları kolay tanıyamaz iç yüzlerini deneyim ve tecrübeyle ancak başarabilirler. Güneş merkür kavuşumu sözel ifadelerde hiç zorlanılmadığını gösteriyor. Ayrıca mars ikizlerde 3. evde olmasıda çoşkun bir konuşma tarzını benimsediğine işaret ediyor. Yalnız güneş merkür kavıuşumu aşırı derecede hızlı bir zihini gösterir dolayısıyla sinirsel bir takım rahatsızlıklara yakalanmaları kolay olur. Elleriyle ilgili ya da tırnak yeme alışkaanlığı veya sinirsel herhangi bir rahatsızlık ihtimaline karşı dikkatli olmalıdır. Güneş ay karesi duygu ve düşünceler arasında bir gerilim olduğunu gösteriyor. İç dünyada yaşanılan gerilim duygusal zorlanmalara yol açabilir. Ebeveynlerinden biri yada bir kaçı ile kurdugu zorlu ilişki özellikle çocukluk döneminde ileri gitmelerine yada değişim yaşamalarında zorlanmalarına neden olur. Güneş satürn karesi derinlerde reddedillme ve kaybetme korkusu verebilir bu da yeterli derecede potansiyellerini kullanmamalarına yol açar. Ama ilerleyen yaşlarla birlikte düzelecektir. 10. Ev kariyer evinde oğlak burcu var pluto transitini deneyimleyeceksin. Pluto düzelten ama bir yandan da yok eden bir gezegendir. önümüzdeki yıllarda kariyer alanında yavaş ama köklü değişimlere gideceksin. Yavaş yavaş değişimler başlamıştır. Ayrıca koç uranüs ve jüpiter transitleri özellikle seni dışarıya karşı kendini gösterme biçimin tavırların davranışların konusunda ani değişimlere sokacak. Özellikle imaj konusunda bir kaç aydır farklılaşma yaşamış olabilirsin. Değişim ve yenilenme senin dış gorunumun dışarıya karşı kendini gösterme şekillerinde görülecek. 7. evinde akrep bulunmakta şu aralar mars venüs transitleri bu burçta dolayısıyla evlilikle ilgili adımlar ya da kararlar olabilir. Yada iş ortaklıklaarı vs konular gündeme gelebilir.

Selamlar maviask,yorumlarını gördüm,rica etsem bana da bakar mısın?

D.tarihim:13.02.1975 ,D.yerim:Üsküdar/İstanbul ,D.saatim05

35 yaşımdayım,bekarım hala.astrolog arkadaşlarım satürnümün yengeçte olmasından dolayı evliliğimin geciktiğini söylemişlerdisenağlamaacaba haritama göre evlilik şansım var mı?özellikle de bu yıl ya da 2011 de...

Teşekkürler...

Son düzenleme:
18/01/1984 istanbul/ 16:45 e de bakabilir misin lütfen,cinsiyeti bayan :))))

Ya az önce yazdım uzun uzun silindi gitti hepsi ( Neyse tekrar yazayım. Juno 11. evde boğada, mars 5. evde akrepte, venüs 6. evde yay burcunda. Güneş ve ay arasındaki karşıt açı davranışlar ve duygular arasındaki gerilime yol açıyor. En çok eleştiriyi kendisine gene kendisi yapar. Kendi fikirleri önemli olmakla beraber başkalarınında ne dusunduğune önem verir. Rahat olmayı ve panik yapmamayı öğrenirse başarılı olma yolunda önemli bir adım atmış olursun. Güneş evlilik iş konularını içine alan 7. evde oğlak burcunda. Oğlak burcu evliliği geciktiren burclardan olmasına rağmen güneş etkisi bunu kırabilir. Güneş evlilik konusunda olumlu gezegendir. Tam karşısında yer alan yükselen yengeç ve yengeç kendi gezegeni olan ay tam olarak karşıt bir etki verir. Yani sen disiplinli otoriter oğlak özellikleri yapında varken, Dış görünüş kendini dış dünyada ifade ediş tarzın olan güçlü yengeç ise sana duygulu duyarlı hassas bir görünüş sergileyebilirsin. Ayrıca ay yengeç burcunda güclüdür. Yani bir yandan sert oğlak var ve bir yandada duygusal derinliği olan ay yengeç tam bir ikilem karsıtlık yasıyorsundur. Bunu dengede tutmaya çalışman gerek. Venüs kavuşum neptün sanatcı kişilik verir ayrıca merkür ve neptün kavusumuda yazarlık şairlik gibi konularda yetenek verir. Venüs kavuşum neptün derin bakışlar kazandırır. Merkür kavuşum neptün ise ilişkilerde iletişimde derinlilik duyarlılık kazandırr. Kelimelerin arkasınıda görebilirsin. Mars kare güneş mücadeleci kontrol edilemediğinde ise saldırgan bir yapı verir. Çevreni baskı altında tutmaktan vazgeçmelisin. 5. ev olan aşk evinde mars akrep burcunda bu ise ilişkilerde önceliğinin tutku olduğunu gösteriyor. akrep mars cinselliği temsil eder yani ilişkilerde önceliğin budur. Ve büyük bir enerjidir çünkü akrep kendi gezegeni mars bulunmakta. Ama bu evde aynı zamanda satürnde var bu ise kısıtlayıcı biraz muhafazakar yapı verir. Normalde sen ilişkide tutku cinsel paylaşımları isterken satürn bunu engelleyip daha ağır başlı olmana ve içindeki potansiyeli ortaya çıkarmana engel olan bir etki verir. Plutoda akrep burcunda ve marsla kavuşum halinde bu da marsın gücünü daha da fazlalaştırır. Yogun bir şekilde güç verir. İçindeki gerilimi en aza indirip ilişkileerde çok aşırı ciddiyeti ve ilişkiyi aşırı idealize etmeyi bırakmak karşı tarafı aşırı baskı altında tutmamak yapacağın şeyler arasnda. 6. ev sağlık ev hayatı yasanılan yer calısma mekanları hizmet alanlarını temsil eder bu evde yoğun bir gezegen birikimi var. Sağlık açısından dikkatli olmak gerek. 10. evinde koc burcu var önümüzdeki günlerden itibareen uranüs transiti bu evde baslayacak mesleki konularda sana bir takım fırsatlar sunacak ayrıca jupiterde burda transite baslayıp sana şans getirecek. Burda fırsatları ıyı degerlendirmek gerek. Ayrıca onümüzdeki yıl neptün subat ayında balık burcuna yani senin 9. evine girecek bu da yüksek ogretim uzak yolculuklar gibi konularda sana fırsatlar ve yenilikler sunacaktır.

D.tarihim: 13.02.1975 d.yerim: Üsküdar/İstanbul d.saatim: 15:05

Teşekkürler...

Son düzenleme:
13.11.1987 17:45 . aşkta cok şanssızım henuz karşılıklı aşk yaşayamadım ((((((( ben aşkta mutlu olabilecek miyimmm ((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…