teşekkür ederim arkadaşım herşey iyi güzelde desene evde kaldım:)
bana da bakabilir misin cnm?
31.07.1984 00:20 bursa
bi de bi şi sorucam ben kariyer evimde gezen yok sanırım. bu bu alanda başarısız olacağım anlamına mı geliyor(
Juno ve venüs aslan burcunda 4. evde mars 7. evde akrepte. Güneş satürn karesi çalışmalarda disiplin sorunlarına işaret ediyor. Genel olarak başladığın işin devamını getirmekte sorun yaşıyorsun. Ya da tam olarak düzeni sağlayamadığın için karmaşa karışıklık sebep olur. Kendine güvensizlik karamsarlık reddedilme korkusu verir. İçinde bir yerlerde hep reddedilme yalnız kalma korkusu yaşıyorsundur.Yaş ilerledikçe bunun üstesinden geleceksin. Deneyim tecrübe kazanmak senin en büyük ilacın her konuda geçerli bu. Güneş uranüs arasndaki üçgen açı insanlarla ilişkiler konusunda destekleyici bir açıdır. Yeni her tür fikre düşünceye açık bir yapı verir. Güneş pluto karesi karşına çıkan her türlü zorluğun üstesinden gelmeni sağlayacaktır. Asla pes etmeme yılmama özelliği gösterirsin. Yakın çevreye karşıda despot tavırlar göstermene yol açabilir eğer bu özelliğini yenersen çevrende sevilen biri olabilirsin. Ay merkür kavuşum hassas sempatik ve duygularını ifadede zorlanmayann bir kişiliğe işaret. Normalde çevrenle çok iyi geçinirsin ama dediğim gibi satürn ve pluto etkisi azıcık seni ciddileştiriyor ve içten bir korku veriyor güven duydugunda ise tam olarak ay merkür kavuşumunu gösteriyorsun. Ama yaşla beraber tecrübe deneyimin arttıkça artık daha sosyal insanlar içinde daha kendinden emin olmaya baaşlayacaksın ama illk gençlik çocukluk döneminde bir çok korkuyu içinde barındırdın. Ay-merkür kavuşumunu destekleyen bir açıda ay- jupiter trini bu da sana iyimserlik her işi yapacağım başaracagım duygusu katıyor. İnsanlara güven telkin ettiğin için danışman rolü üstlenebilirsin. Ay uranüs karesi ise güneş satürn karesinin yanında özellikle iş ilişki vs konularda düzensizlik bir işe başlayıp sonra başka işlere atlama bir türlü düzeni sağlayamama gibi etki verir. Hayal kırıklığı yaşama ve ani değişimler sürekli karşılaştığın durumlar olabilir. Ayrıca şu arada yaşıyorsun sanırım dikkat etmen ve tek bir işe ilişkiye düzene odaklanman senin için daha faydalı olur. Ani hareketler ani değişimler yapmamalı düşünerek en uygun seçeneklere yönelmelisin. Kendi içindeki gerilimi en aza indirmekle başlayabilirsin. Güneş juno kavuşuumu eş/partnerle uyum içinde olacağına işaret. 7. evde akrep marsta burda. Tutkulu esrarengiz seksepalitesi yüksek ilişkiler tercihin olacaktır. Şu aralar venüs retrosu 7. evinde seyrediyor ayrıca mars transiti natalınla kavuşum yapıyor. Dolayısıyla devam eden ve sorunlu ilişkilerde bitişler yaşanabilir ya da sağlıklı düzgün bir ilişkiyse tutkunun doruklarını yaşamaya başlar. 5. evinde başak burcu var son 2.5 senedir satürn transiti etkisi altındaydı dolayısıyla aşk konularında ağır bir etki aldın sürecin sonunda aşk ilişkilerinde iş çevresinde bitişler yapmış olabilirsin. Şimdi 6. evinde sağlık konularında sınayacak.6. evinde pluto var bir takım sağlık konusunda zorlanmalara yol açabilir. Hele satürn pluto kavuşum doneminde ama tedavi edici bir süreçtir yani şimdiye kadar olan devam eden süregelen yada saklı kalmış önemsenmemiş rahatsızlıkları ortaya çıkarır ve onu zorla tedavi ettirir:) Oğlak pluto transiti 9. evde yüksek öğrenim evinde hayat felsefesi uzak yolculuklar konularında seni sınayacak. Yolculuklar yapabilir yüksek öğrenime başlayabilir ya da hayat görüşünü değiştirebilirsin. Pluto önümüzdeki yıllarda bu konularda sana değişimler yaşatacak ve mevcut olan sorunları da yok edecek. Pluto dönüştürücü etkisi vardır yok ederek dönüştürür. Şu aralar bitişler yaşaman normal. Çünkü değişiyorsun 5. evde satürn transiti aşk konusunda sana çok yoğun bir süreç yaşattı değiştin artık daha ciddi bakıyorsun 7. evdeki venüs mars transitleri mevcut ilişkine çekin düzen verdi ya da yok etti. Pluto transiti ise artık hayata başka türlü bakman gerektiğini gösterecek. 10. evde kova var kova özellikleri olan mesleklerde yeteneklerin olabilir. Ama güneşinin olduğu 4. evde yani hizmet sektörü kadınlarla ilgili yada aile ile ilgili işlerde sana destek veriyor. Venüste bu evde aynı şekilde. 12. Evde koç burcunda uranüs jüpiterde değişim getiriyor. Ani değişimler olacak Yani bilinçaltını hallaç pamuğu gibi atacak. Eski sıkıntılar zihninin geri planında kalanlar vs hepsi gündeme gelecek değişime uğrayacak.
ya canım sana ne kadar tesekkur etsem az, çok çok teşekkür ederim.
son bi şi sorucam, eğer cevaplamak istersen, bitiremediğim bi eğitimim var onu bırakıp, başka bi yerde 0'dan tekrar başlayıp başlamama kararı almam gerekiyor. ama o şehirde yaşamak vs istemiyorum. ne yapmalıyım desem sana ?
(ben bi şiler çıkardım yorumlarından ama yine de tekrar danışmak istedim sana senağlama )
çok çok teşekkür ederim tekrardan a.s.
Yok onu kesin net diyemem:)) Ama 7. evdeki oğlak genelde bir 29 a kadar dur sonra eveririz seni acelen ne der:)) Benimde 7. ev oğlak olduğu için biliyorum. Diğer bir tarih vermişsin o tarihin sahibi bayan mı erkek mi ona göre bakılıyorda.
çook oluyorum ama rica etsem bunada bakrmısın teşekkü edrim:)
30 mart 1989 Ankara sabah 6:00
18/01/1984 istanbul/ 16:45 e de bakabilir misin lütfen,cinsiyeti bayan :))))
Selamlar maviask,yorumlarını gördüm,rica etsem bana da bakar mısın?
D.tarihim:13.02.1975 ,D.yerim:Üsküdar/İstanbul ,D.saatim05
35 yaşımdayım,bekarım hala.astrolog arkadaşlarım satürnümün yengeçte olmasından dolayı evliliğimin geciktiğini söylemişlerdisenağlamaacaba haritama göre evlilik şansım var mı?özellikle de bu yıl ya da 2011 de...
Teşekkürler...