06 Nisan 1990 18:00 İstanbul
Maviaşk bana da bakar mısın?
Teşekkürleeerboshayallersmile
ben de istiyorum 18 şubat 1987 zonguldak çok merak ettim şimdi
ben de ben de :kedi: 5 Ağustos 1989 17.30 kadıköy istanbul
bana da bakar msn
12.11.1992 11.00 kırklareli lüleburgaz
blackviolin
blackviolin juno yay burcunda 6. evinde, venüs yengeç burcunda 12. evde, mars terazide 4. evde. 7. ev evlilik evi oğlak burcunda bu evliliğin 28 yaş döngüsünden sonra gerçekleşeceğini gösteriyor. 7. evin burcunun yönetici satürn terazi burcunda 4. evde. Satürn 4. evde olması baba evinden geç ayrılmaya işaret genelde ve gene 28 yaş sonrasında gerçekleşek evlilik gööstergesi. Geçtiğimiz 2.5 sene boyunca satürn başak transitini 3. ev konularında yoğun biçimde hissetttin. Sana eğitim iletişim vs konularda zorlayıcı aynı zamanda da geliştirici fırsatlar açtı. Bu dönemde kurslar, başka şehir yada ülkelere gitme tecrübeleri yaşamış olabilirsin. Kariyer açısından sana lazım olacak tecrübeleri bu dönemde kazandın. Şimdi transit satürn 4. evde gerçekleşecek önümüzdeki iki buçuk yıl özellikle ev satın alma, ev değiştirme yenileme konuları gündemine şimdiden almış olabilirsin. Evle ilgili evdeki ebeveynlerle ilgili tecrübeler olacak. Eskide kalmış unutulmuş şeyler düzeltilmek için tekrar gün yüzüne çıkacak. Doğum haritandaki ay- satürn kavuşumu sürekli duygularını gizleme içinde saklama eğilimi verir. Karamsarlık özelliği baskındır. Baskı altında bir çocukluk dönemi geçirmiş olabillirsin. Normalde bu açı başka insanlarla iletişimde zorluğa sebep olsada güneş ve merkürün arasında olan olumlu üçgen açı insanlarla diyaloglarda kendini ifade kolaylık veriyor. Güneşin 1. evinde ve birinci ev insanın dış görünüüşünü temsil eder senin güneşinin bu evde olması özellikle dış dünyaya kendini gösterme gibi konularda zorluk çekmediğini gösteriyor. Yüksek zihni kapasiteye işaret zihnin çok hızlı çalışır. Bu da Tırnak yeme alışkanlığı ya da sinirsel bir takım sıkıntılara yol acabilir. Güneş mars karesi rekabet duygunun fazla olduğunu, bu karşındaki kişilerle sıkıntılara yol açabilir. Benmerkezci tavırlardan uzak durmak gerek. 10. evde koç burcuna geçen uranüs önümüzdeki yedi yıl boyunca kariyer mesleki anlamda değişiklikler fırsatlar gündeme getirecek. Mesleki konularda bir çok fırsat oluşabilir ama bunları dikkatle değerlendirmek gerek. Pluto 7. evde ilişkiler alanında seni sınayacak sağlam olmayan ilişkiler biter bu dönemde. 2024 yılına kadar bu evde kalacak. Ama önce 6. evde yani çalışma koşullarında değişimler getirecek. Sağlık koonularına dikkat etmek gerek. Çünkü dikkat edilmeyen ihmal edilen sağlık probleemleri bu dönemde gündeme gelebilir. pluto aksaklıkları yok eden bir gezegen nerde bir ihmal hata görürse yok etmeye çalışır onun derslerini dikkat etmek gerek. 4. evin çok yoğun bir gezegen birikimi var bu arada. Aile çevresi ebeveynlerle ilgili yogunluk söz konusu. Geçmişten itibaren evle ilgili zorlu süreçler geçirmiş olma ihtimalin var. Şimdilik haritada görebildiklerim bunlar CADIARZU
Juno ve mars 7. evde yengeç burcunda venüs 12. evde yay burcunda bulunmakta. Güneşin marsla üçgen açısı sana zorluklar karşısında güç vermekte. Zorlu işler seni asla yıldırmaz. Sporcular icin önemli bir açı. Güneş -satürn karesi küçük yaşlardan itibaren kendine güven konusunda olumsuz bir açı verir. Potansiyellerini küçümseme eğilimindesindir. Özellikle kaybetme ve reddedilme duygularını yoğun yaşarsın. Fakat ilerleyen yaşlarla birlikte bu etki azalacaktır. Hayatta tecrübe kazanmak korkunun üzerine gitmede en büyük yardımcı olacaktır. Güneş uranus sekstili dısa donuk bir yapı sergilemeni saglar cevreyle iyi niyetli ilişkiler kurarsın. Neptünle güneş sekstili ise sana derin bir iç görü sağlar genellikle içinden gelen ses sana doğruları söyleyecektir. Oldukca hassaslıkta verir sanat alanı kendini göstermede uygun bir alandır. Güneş pluto kavusumu ise sende aşırı uçlara meyilli olmana neden olabilir. Hak adalet konusunda özellikle hassassın. Mücadele konuların toplumu düzeltme bilinçlendirme şeklindedir.Neptün uranus kavusumuda sanat alanında seni destekleyicidir. Geçtiğimiz yıllarda balık burcunda bulunan jupiter ve uranus senin 2.evinde seyir halindeydi. Özellikle mali konularda bir takım değişimler yaşadın. Ani kayıplar ya da kazançlar görüldü. Şİmdi senin iletişim eğitim evin olan 3. evdeki koç burcunda seyrine devam edecek. İletişim alanında yenilikler yaşayabilirsin eğitim konularında faarklı alanlar ya da alanınla ilgili değişimler yaşayacaksın. Ani fırsatlar karşına çıkacak. Ayrıca tr pluto senin 1. evinden oğlak burcundan geçecek 2024 yılına kadar kendinle ilgili görünüşün diğer insanların seni algılamaları konularında zorlu bir dönüşümden geçeceksin. Neptün ve uranusde birinci evde hayallerinde veya kendini algılayısında farklı sınavlardan geçirecek pluton. zorlu bir süreçtir fakat getirileri fazla. 10. evinde akrep burcunda güneşinde ve pluto da bu evde. Kendini dışarıya ifade ediş tarzın mesleki şekilde olacak. Akrep burcunun kapsadığı meslekleri incele sana uygun meslekler bunların arasında olabilir.
süpersin maviaşk... ellerine yorumuna sağlık.
lise sona kadar tırnaklarımı yedim,ayrıca dediğin dönemde 2 ünv birtirdim ve yaklaşık 10 eğitim aldım,mesleğimle ilgili.ve 29 yaşında hala bekarım :)))
Şimdi satürn 3.evinden geçti 4. evine doğru ilerledi 10. eve geldiğinde bu geçtiğimiz dönemde aldığın eğitimlerle 10. ev yani meslek evine geldiği dönemde çok faydasını göreceksin. Bir temel attın aldığın eğitimlerle altyapını hazırladın şimdi sana düşen 10. eve satürn gelmeden olabildiğince mesleğinle ilgili tecrübe kazanmak. O dönem geldiğinde mesleğinle ilgili büyük başarıları karşılık olarak göreceksin.
maviask bana da bakar mısın 28.12.1989 20.45 de doğdum.Teşekkür ederim şimdiden:)