Selam Maviaşk canım sana zahmet olacak ama bana da bakar mısın?
20/07/1980 istanbul 12:30 bayan
Bak şimdi neymiş bu juno bende merak ettim.Evliyim gerçi ama bana ne diyecek peki bu şimdi?
15-02-1983 ankara 17:00
Eşiminki 25-02-1975 ankara sabah 7 falan
28 temmuz 1990 05:46 kocaeli gölcük
bana da bakabilir misin kaydirigubbakcemile5
maviask bana da bakabilir misin? 22 haziran 1986 21:10
Selamlar maviask,yorumlarını gördüm,rica etsem bana da bakar mısın?
D.tarihim:13.02.1975 ,D.yerim:Üsküdar/İstanbul ,D.saatim05
35 yaşımdayım,bekarım hala.astrolog arkadaşlarım satürnümün yengeçte olmasından dolayı evliliğimin geciktiğini söylemişlerdisenağlamaacaba haritama göre evlilik şansım var mı?özellikle de bu yıl ya da 2011 de...
Teşekkürler...
canm rica etsem bakarmısın benm için önemlicevabını merakla bekliyorum çok saol
20.10.1983 bayan
izmir
sabah 05:00
bende reca etsem:
20.11.1977
saat:04-17
yer:WORMS
13.11.1987 17:45 . aşkta cok şanssızım henuz karşılıklı aşk yaşayamadım((((((( ben aşkta mutlu olabilecek miyimmm ((((((
teşekkürler canm ellerine sağlıkkk
maviaşk bnm junomla ilgili yorum yapar mısınsadece kısa bi yorum yapabilir msin
bnm junom akrepte 4.evde plütonla kavuşumda venüsle 120 marsla karşıt neptünle 60
Özelde mesaj olarak yazdım renan20:) Ama şu vardır evlilik ile ilgili konularda evet juno bayanlar için önemlidir ama ondan daha önce güneş burcu ve açıları, mars burcu ve açıları, sonra 5. ev aşkla ilgili olarak bir de 7. ev önemlidir. Bunların geneline bakarak yorumlamak daha doğru.
güneşle mars kare
merkürle ay kare
marsla venüs 60
5.evde Lilith var 7.evde de mean node true node ne demek olduğunu bilmiyorum junonun ayla da bi açısı var ama anlamadım Q işareti var
Juno 4. evde akrep burcunda, mars 10. evde boğa burcunda, Venüs 12. evde yengeç burcunda. Yükselen ve güneşin aslan burcunda birinci evde kavuşum yapmış. Bu seni tamamiyle aslan burcu karakterli ve aslan burcu görünümlü yapar. Dağınık gür saçlar, sağlam bir vücut ve dik bir duruş sağlar. Satürn gezegeni etkisi cok yogun degil bu yüzden genel olarak güler yüzlü neşeli, dost canlısı tavırların vardır. Bu kavuşum ünlü olma isteğini pekiştirir. Fakat güneş ve mars arasındaki gerilimli kare açı rekabetçi bir yapı verir ve bulunduğun ortamda hakim olma isteğin artar. Hedeflerine ulaşmada kendini aşırı yorma gibi bir özellik katar. Güneş Jüpiter kavuşumu sınırsız bir özgüven verir. Muhakak hedeflerine ulaşacağına olan inancın yüksektir. Ay Venüs karesi cocuklukta yetiştiriliş tarzından kaynaklanan sorunlardan ötürü gerçek duygularını ifade etmede zorluklar yaşayabilirsin. Özgürlük çok önemli olup yalnız yaşamayı bile tercih edebilirsin. Ay – jupiter karesi duygusal yaşamda iniş çıkışlar verir. Biraz kendini beğenmişlik ve aşırı güven duygusuna sebep olur. Verilen kararlar sonrasında genelde pişmanlık duyma eğilimi vardır. Ay- Satürn karesi kişinin doğuştan karamsar bir potansiyele sahip olmasına yol açar. Aslında çok çalışkan azimli olmana rağmen zaman zaman seni esir alan o karamsarlık ve umutsuzluk duygularından kurtulman gerek. İlerleyen yaşlarla birlikte bu duygular etkisini azaltacak. Ay- Neptün karesi çok çabuk kendine güveni kaybetmeye meyilli olduğuna işaret. Mantıkla duygular arasında catışmalar sık yaşanır. Hayaller ile gerçekler arasındaki bağlantı zaman zaman kopabilir. Venüs ve mars arasındaki olumlu sekstil açı karşı cins üzerinde güzel bir etki bıraktığınıza işaret. İlişkilerde olumlu bir açıdır. Çekici bir imaja işarettir. 10. ev koç burcu ile başlamış ama mars boğa burcunda olması sebebiyle 10. evinizde boğa burcu hakim. İş kariyer gibi konularda azimli kararlı ve sabırlı bir tutum gösterirsiniz mars bu evde size dayanıklılık ve güç sağlar. Ayrıca şans noktası da bu evde ve mesleki konularda başarı ihtimalinizi arttırır. 8. evden başlayan balık burcu Jüpiter ve Uranüs transitlerini yaşattı. Daha sonra 9. evde bu transit son bir bir buçuk yıldır devam etmekte ve kısa süre sonra gene 9. evde olan koç burcuna devam edecek. 9. ev yüksek öğretim, seyahatler gibi konuları içerir özellikle bu konularda bir çok degisiklik yenilik yaşadınız. Jupiter bu alanda size fırsatlar açtı Uranüs ise ani değişiklikler yaşattı ve yaşatmaya da devam edecek. Daha sonra 10. evinize geçecek mesleki alanda sizi etkilemeye başlıyacak. İlerleyeceksin mesleki konularda. 2.5 senedir başak burcunda olan Satürn transiti sizi önce maddi konularda zorlamış son bir yıldır da özellikle eğitim konularında kendini geliştirme vs konularda zorlayıcı bir etki yaratıyor. Oğlak burcunda transitine başlayacak olan pluto 6. evinizde ilerleyecek burada 3 tane önemli gezegen bulunuyor. Önümüzdeki süreçte özellikle sağlık konuları ve calısma ortamı konuları gündeme gelecek. Sağlık konusuna çok dikkat etmeniz gerek. Rutin sağlık kontrolleri haricinde de sağlıklı yaşam icin tedbirleri almanızda yarar var.
Burada genel olarak açıları açıkladım. Tabi bir harita detayları daha fazladır ben genel olarak etkisi fazla olanları, ve transitleri belli başlı evleri açıklamaya çalıştım.
çook teşekkür ederim cnm
cnm astroloji eğitimi alıyor musun ??
Yok öyle astroloji eğitimi almıyorum ama astroloji ile ilgili kitaplardan internetteki kaynaklardan öğrendiğim kadarıyla yorumlamaya çalışıyorum. Ama tabi benimki çok acemice yorumlar :))
uzun zamandır bi bilgin var demek ki cnm bnimde astrolojiye ilgim var ama tabi yorum yapmakta zorlanıyorum