- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.016
maviaşk inş .iş ii gidiyor allaha şükür, umarım daha da ii olur
tek derdim evde kalmamak,yalnız yaşlanmamamak a.s.:kedi::)) var mı ufukta evlilik çok merak ediyorum, yengeç burcu biriyle olabilir mi ya da
yengeç yükselenin olabilir tabi. juno burcunun karekterindeki bir kişi senin çekim alanını oluşturur. Mars burcunda çok önemli bir faktördür. Aslında direk şu burç filan diyemiyoruz. Sevdiğin hoşlandığı kişinin haritasıyla ortaya çıkan sinastri harita var burda uyum olması önemli bir faktördür. Mesela senin juno yay karşındaki kişinin yükseleni yaydır ve baskın yay karekteri gösteriyordur Veya seninle onun venüs güneş mars burçları arasında olumlu açılar vardır. Ya da tam tersi zıt açılar da çekim gücü oluşturabilir. Haritan benim haritaya çok benzediği için 2011 juno yaylar için evlilik getirebilir diyebilirim. Ama tam net bir tarih yok tabi 7. ev evlilik evinde oğlak olması zaten bir 28 29 yaşa kadar evlilik şansı vermiyor eğer diğer gezegenlerde aksi bir vurgu yoksa. 28 29 yaş sonrasıda aniden karşılaşılan bir evlilik verebilir. Ocak ayı ciivarı neptün transitleri var bir şeyler olabilir inşallah diyeyim :dance: