Astrolojide Juno Nasıl Bulunur ?

06 Nisan 1990 18:00 İstanbul
Maviaşk bana da bakar mısın?
Teşekkürleeerboshayallersmile

Juno 2. evde akrep burcunda. Mars kova burcunda ve venüs balık burcunda 5. evdeler.
Ay ve merkür arasındaki üçgen açı duygularını ifade etmede ve diğer insanlarla ilişki kurmada zorlanmadığını gösteriyor. Güneş satürn arasındaki kare açı genç yaşlarda kendine güven sorunun olduğunu gösteriyor. Başarı zorlu engellerden sonra gelir. İlerleyen yaşlarla birlikte kendine güvenin tecrübelerle artar. Güneş uranüs arasındaki kare isteklerine kavuşmada aceleci olduğunu gösteriyor. Sık sık sakarlıklar yaşayabilirsin. Güneş neptün arasındaki kare açı gerçeklerden kopmaya meyilli olduğunu gösteriyor. Ay neptün arasındaki olumlu üçgene açı ise duygusal derinlik veriyor. Sanat ve müziğe karşı ilgisin. Bu açı özellikle medyumluk kabiliyetine işaret. Neptün ile pluto arasındaki sekstil açı ile birlikte sende psikolog olma kabiliyetinin yüksek olduğunu gösteriyor. Tepe noktası 10. evin yengeç burcunda ve şans gezegeni jupiterde burda. Basın yayın kozmetik vs işlerde başarı sağlayabilirsin. Jupiter şanslı bir konumda mesleki yaşantıda zorluklar yaşamayacagını gösteriyor. Yengeç burcunun temsil ettiği alanlarda başarı daha kolay gelecektir. Transit jupiter ve uranüs koç burcunda 7. evine doğru ilerliyorlar önümüzdeki yıl içerisinde 7. ev evlilik ilişkiler konularında sana degisiklikler getirecek. Özellikle uranüs ani bitiş ve başlangıcların olacagına işaret ediyor önümüzdeki 7 sene boyunca. Özellikle ilişki alanında bir kaç aydır hissetmeye başlamışsındır.

ben de istiyorum 18 şubat 1987 zonguldak çok merak ettim şimdi

Doğum saatin belli değil. Ama juno değişik olacağını sanmıyorum. Juno oğlak burcunda 8. evde. Mars koçta 11. evde, venüs oğlak burcunda 7. evde. Jüpiter 10. evde balık burcunda geçtiğimiz yılda özellikle mesleki konularda olumlu açılar almışsındır ve bu önümüzdeki yılda sürecek.

18 şubat 1987 zonguldak doğum saatimi yazmayı unutmuşum:çok üzgünüm: 02.00 doğum saatim..bu arada teşekkür ederim maviask :))

ben de ben de :kedi: 5 Ağustos 1989 17.30 kadıköy istanbul

Juno Başak burcunda 9. evde, venüs ve mars Başakta 8. evde. Jüpiter satürn karesi zorlu bir çocukluk dönemine işaret ediyor baskıcı bir anne yada baba figürü olabilir. Kendine güvenle ilgili problem yaşanmış olabilir ama yılların geçmesiyle birlikte bu problem yavaş yavaş geçer. Jüpiter neptün karesi kendi potansiyelini görmede olumsuz etkisi vardır. Yanlışlarını görmezden gelebilirsin. Merkür neptün arasındaki üçgen açı sezgilerinin gelişmiş olduğunu iletişim konularında zorlanmadığını gosteriyor.Neptün venüs arasındaki olumlu açı duygusal olarak romantik ve aşırı iyi niyet sahıbı yapar. Doğaustu konular ilgini çeker. Aşık olduğunda gözün başka bir şey görmez alışılmadık tarzda aşk ilişkiler ilgini çeker. Uranus transiti 3. evini etkileyecek. İletişim eğitim gibi konularda farklı ani bitiş başlangıçlar yaşayabilirsin. Daha çok sosyal ortamın iletişim konularında etkili olacak. Transit pluto 1. evinde geçiyor kendini ifade etme tarzın güvenin artmaya başlayacak. transit 2008 yılında başladı ve bu zamandan beri bazı değişimler yaşıyorsundur. Bastırmış olduğun duygular ortaya çıkmayaa başlar. İnsanları daha iyi algılamaya başlarsın. Daha baskın bir kişiliiğe bürünme ihtimalin artar. Ağır bir süreç olarak yaşayabilirsin 2024 e kadar satürn neptün ve uranüs te 1. evinde ve satürnle pluton etkileşim kendine güven duygusuyla ilgili korkularını açığa çıkartabilir. Kendini baştan başa değişim halinde hissedebilirsin. Satürn eğitici bir gezegendir eksiklerini ortaya çıkartır pluto etkisiyle bunların üstesinden gelirsin. Uranüs pluton etkileşimi kendinle ilgili ani değişiklikler yaşanabileceğini gösterir. Pluto neptün etkileşimi ise senin dini inançlarında ve 1. evde olması itibariyle çevreye görünme şeklinde değişiklikler yaşanacağını gösteriyor. Bu süreçte inançlarında tamamen değişiklikler görülebilir. Hayat felsefen değişebilir.

maviaşk bana da bakar mısın lütfen : ))))???
26-07-1981 istanbul sabah 6:00
şimdiden tşk merakla bekliyorum .. :)

bana da bakar msn :KK3:
12.11.1992 11.00 kırklareli lüleburgaz

Juno ve mars 7. evde yengeç burcunda venüs 12. evde yay burcunda bulunmakta. Güneşin marsla üçgen açısı sana zorluklar karşısında güç vermekte. Zorlu işler seni asla yıldırmaz. Sporcular icin önemli bir açı. Güneş -satürn karesi küçük yaşlardan itibaren kendine güven konusunda olumsuz bir açı verir. Potansiyellerini küçümseme eğilimindesindir. Özellikle kaybetme ve reddedilme duygularını yoğun yaşarsın. Fakat ilerleyen yaşlarla birlikte bu etki azalacaktır. Hayatta tecrübe kazanmak korkunun üzerine gitmede en büyük yardımcı olacaktır. Güneş uranus sekstili dısa donuk bir yapı sergilemeni saglar cevreyle iyi niyetli ilişkiler kurarsın. Neptünle güneş sekstili ise sana derin bir iç görü sağlar genellikle içinden gelen ses sana doğruları söyleyecektir. Oldukca hassaslıkta verir sanat alanı kendini göstermede uygun bir alandır. Güneş pluto kavusumu ise sende aşırı uçlara meyilli olmana neden olabilir. Hak adalet konusunda özellikle hassassın. Mücadele konuların toplumu düzeltme bilinçlendirme şeklindedir.Neptün uranus kavusumuda sanat alanında seni destekleyicidir. Geçtiğimiz yıllarda balık burcunda bulunan jupiter ve uranus senin 2.evinde seyir halindeydi. Özellikle mali konularda bir takım değişimler yaşadın. Ani kayıplar ya da kazançlar görüldü. Şİmdi senin iletişim eğitim evin olan 3. evdeki koç burcunda seyrine devam edecek. İletişim alanında yenilikler yaşayabilirsin eğitim konularında faarklı alanlar ya da alanınla ilgili değişimler yaşayacaksın. Ani fırsatlar karşına çıkacak. Ayrıca tr pluto senin 1. evinden oğlak burcundan geçecek 2024 yılına kadar kendinle ilgili görünüşün diğer insanların seni algılamaları konularında zorlu bir dönüşümden geçeceksin. Neptün ve uranusde birinci evde hayallerinde veya kendini algılayısında farklı sınavlardan geçirecek pluton. zorlu bir süreçtir fakat getirileri fazla. 10. evinde akrep burcunda güneşinde ve pluto da bu evde. Kendini dışarıya ifade ediş tarzın mesleki şekilde olacak. Akrep burcunun kapsadığı meslekleri incele sana uygun meslekler bunların arasında olabilir.

Ay çok teşekkür ederim maviask opuyorumnanaktan bi tane daha istesem çok olmam dimi :kedi: 16 Kasım 1988, 21.30 ile 22.00 arası, Derince-Kocaeli boshayallersmile

--------------------------------------------------------------------------------

maviaşk bana da bakar mısın lütfen : ))))???
26-07-1981 istanbul sabah 6:00
şimdiden tşk merakla bekliyorum .. :)

blackviolin
blackviolin juno yay burcunda 6. evinde, venüs yengeç burcunda 12. evde, mars terazide 4. evde. 7. ev evlilik evi oğlak burcunda bu evliliğin 28 yaş döngüsünden sonra gerçekleşeceğini gösteriyor. 7. evin burcunun yönetici satürn terazi burcunda 4. evde. Satürn 4. evde olması baba evinden geç ayrılmaya işaret genelde ve gene 28 yaş sonrasında gerçekleşek evlilik gööstergesi. Geçtiğimiz 2.5 sene boyunca satürn başak transitini 3. ev konularında yoğun biçimde hissetttin. Sana eğitim iletişim vs konularda zorlayıcı aynı zamanda da geliştirici fırsatlar açtı. Bu dönemde kurslar, başka şehir yada ülkelere gitme tecrübeleri yaşamış olabilirsin. Kariyer açısından sana lazım olacak tecrübeleri bu dönemde kazandın. Şimdi transit satürn 4. evde gerçekleşecek önümüzdeki iki buçuk yıl özellikle ev satın alma, ev değiştirme yenileme konuları gündemine şimdiden almış olabilirsin. Evle ilgili evdeki ebeveynlerle ilgili tecrübeler olacak. Eskide kalmış unutulmuş şeyler düzeltilmek için tekrar gün yüzüne çıkacak. Doğum haritandaki ay- satürn kavuşumu sürekli duygularını gizleme içinde saklama eğilimi verir. Karamsarlık özelliği baskındır. Baskı altında bir çocukluk dönemi geçirmiş olabillirsin. Normalde bu açı başka insanlarla iletişimde zorluğa sebep olsada güneş ve merkürün arasında olan olumlu üçgen açı insanlarla diyaloglarda kendini ifade kolaylık veriyor. Güneşin 1. evinde ve birinci ev insanın dış görünüüşünü temsil eder senin güneşinin bu evde olması özellikle dış dünyaya kendini gösterme gibi konularda zorluk çekmediğini gösteriyor. Yüksek zihni kapasiteye işaret zihnin çok hızlı çalışır. Bu da Tırnak yeme alışkanlığı ya da sinirsel bir takım sıkıntılara yol acabilir. Güneş mars karesi rekabet duygunun fazla olduğunu, bu karşındaki kişilerle sıkıntılara yol açabilir. Benmerkezci tavırlardan uzak durmak gerek. 10. evde koç burcuna geçen uranüs önümüzdeki yedi yıl boyunca kariyer mesleki anlamda değişiklikler fırsatlar gündeme getirecek. Mesleki konularda bir çok fırsat oluşabilir ama bunları dikkatle değerlendirmek gerek. Pluto 7. evde ilişkiler alanında seni sınayacak sağlam olmayan ilişkiler biter bu dönemde. 2024 yılına kadar bu evde kalacak. Ama önce 6. evde yani çalışma koşullarında değişimler getirecek. Sağlık koonularına dikkat etmek gerek. Çünkü dikkat edilmeyen ihmal edilen sağlık probleemleri bu dönemde gündeme gelebilir. pluto aksaklıkları yok eden bir gezegen nerde bir ihmal hata görürse yok etmeye çalışır onun derslerini dikkat etmek gerek. 4. evin çok yoğun bir gezegen birikimi var bu arada. Aile çevresi ebeveynlerle ilgili yogunluk söz konusu. Geçmişten itibaren evle ilgili zorlu süreçler geçirmiş olma ihtimalin var. Şimdilik haritada görebildiklerim bunlar CADIARZU

blackviolin
blackviolin juno yay burcunda 6. evinde, venüs yengeç burcunda 12. evde, mars terazide 4. evde. 7. ev evlilik evi oğlak burcunda bu evliliğin 28 yaş döngüsünden sonra gerçekleşeceğini gösteriyor. 7. evin burcunun yönetici satürn terazi burcunda 4. evde. Satürn 4. evde olması baba evinden geç ayrılmaya işaret genelde ve gene 28 yaş sonrasında gerçekleşek evlilik gööstergesi. Geçtiğimiz 2.5 sene boyunca satürn başak transitini 3. ev konularında yoğun biçimde hissetttin. Sana eğitim iletişim vs konularda zorlayıcı aynı zamanda da geliştirici fırsatlar açtı. Bu dönemde kurslar, başka şehir yada ülkelere gitme tecrübeleri yaşamış olabilirsin. Kariyer açısından sana lazım olacak tecrübeleri bu dönemde kazandın. Şimdi transit satürn 4. evde gerçekleşecek önümüzdeki iki buçuk yıl özellikle ev satın alma, ev değiştirme yenileme konuları gündemine şimdiden almış olabilirsin. Evle ilgili evdeki ebeveynlerle ilgili tecrübeler olacak. Eskide kalmış unutulmuş şeyler düzeltilmek için tekrar gün yüzüne çıkacak. Doğum haritandaki ay- satürn kavuşumu sürekli duygularını gizleme içinde saklama eğilimi verir. Karamsarlık özelliği baskındır. Baskı altında bir çocukluk dönemi geçirmiş olabillirsin. Normalde bu açı başka insanlarla iletişimde zorluğa sebep olsada güneş ve merkürün arasında olan olumlu üçgen açı insanlarla diyaloglarda kendini ifade kolaylık veriyor. Güneşin 1. evinde ve birinci ev insanın dış görünüüşünü temsil eder senin güneşinin bu evde olması özellikle dış dünyaya kendini gösterme gibi konularda zorluk çekmediğini gösteriyor. Yüksek zihni kapasiteye işaret zihnin çok hızlı çalışır. Bu da Tırnak yeme alışkanlığı ya da sinirsel bir takım sıkıntılara yol acabilir. Güneş mars karesi rekabet duygunun fazla olduğunu, bu karşındaki kişilerle sıkıntılara yol açabilir. Benmerkezci tavırlardan uzak durmak gerek. 10. evde koç burcuna geçen uranüs önümüzdeki yedi yıl boyunca kariyer mesleki anlamda değişiklikler fırsatlar gündeme getirecek. Mesleki konularda bir çok fırsat oluşabilir ama bunları dikkatle değerlendirmek gerek. Pluto 7. evde ilişkiler alanında seni sınayacak sağlam olmayan ilişkiler biter bu dönemde. 2024 yılına kadar bu evde kalacak. Ama önce 6. evde yani çalışma koşullarında değişimler getirecek. Sağlık koonularına dikkat etmek gerek. Çünkü dikkat edilmeyen ihmal edilen sağlık probleemleri bu dönemde gündeme gelebilir. pluto aksaklıkları yok eden bir gezegen nerde bir ihmal hata görürse yok etmeye çalışır onun derslerini dikkat etmek gerek. 4. evin çok yoğun bir gezegen birikimi var bu arada. Aile çevresi ebeveynlerle ilgili yogunluk söz konusu. Geçmişten itibaren evle ilgili zorlu süreçler geçirmiş olma ihtimalin var. Şimdilik haritada görebildiklerim bunlar CADIARZU

süpersin maviaşk... ellerine yorumuna sağlık.
lise sona kadar tırnaklarımı yedim,ayrıca dediğin dönemde 2 ünv birtirdim ve yaklaşık 10 eğitim aldım,mesleğimle ilgili.ve 29 yaşında hala bekarım :)))

Juno ve mars 7. evde yengeç burcunda venüs 12. evde yay burcunda bulunmakta. Güneşin marsla üçgen açısı sana zorluklar karşısında güç vermekte. Zorlu işler seni asla yıldırmaz. Sporcular icin önemli bir açı. Güneş -satürn karesi küçük yaşlardan itibaren kendine güven konusunda olumsuz bir açı verir. Potansiyellerini küçümseme eğilimindesindir. Özellikle kaybetme ve reddedilme duygularını yoğun yaşarsın. Fakat ilerleyen yaşlarla birlikte bu etki azalacaktır. Hayatta tecrübe kazanmak korkunun üzerine gitmede en büyük yardımcı olacaktır. Güneş uranus sekstili dısa donuk bir yapı sergilemeni saglar cevreyle iyi niyetli ilişkiler kurarsın. Neptünle güneş sekstili ise sana derin bir iç görü sağlar genellikle içinden gelen ses sana doğruları söyleyecektir. Oldukca hassaslıkta verir sanat alanı kendini göstermede uygun bir alandır. Güneş pluto kavusumu ise sende aşırı uçlara meyilli olmana neden olabilir. Hak adalet konusunda özellikle hassassın. Mücadele konuların toplumu düzeltme bilinçlendirme şeklindedir.Neptün uranus kavusumuda sanat alanında seni destekleyicidir. Geçtiğimiz yıllarda balık burcunda bulunan jupiter ve uranus senin 2.evinde seyir halindeydi. Özellikle mali konularda bir takım değişimler yaşadın. Ani kayıplar ya da kazançlar görüldü. Şİmdi senin iletişim eğitim evin olan 3. evdeki koç burcunda seyrine devam edecek. İletişim alanında yenilikler yaşayabilirsin eğitim konularında faarklı alanlar ya da alanınla ilgili değişimler yaşayacaksın. Ani fırsatlar karşına çıkacak. Ayrıca tr pluto senin 1. evinden oğlak burcundan geçecek 2024 yılına kadar kendinle ilgili görünüşün diğer insanların seni algılamaları konularında zorlu bir dönüşümden geçeceksin. Neptün ve uranusde birinci evde hayallerinde veya kendini algılayısında farklı sınavlardan geçirecek pluton. zorlu bir süreçtir fakat getirileri fazla. 10. evinde akrep burcunda güneşinde ve pluto da bu evde. Kendini dışarıya ifade ediş tarzın mesleki şekilde olacak. Akrep burcunun kapsadığı meslekleri incele sana uygun meslekler bunların arasında olabilir.

çok teşekkür ederim maviaşk
emeğine sağlık :1hug:

süpersin maviaşk... ellerine yorumuna sağlık.
lise sona kadar tırnaklarımı yedim,ayrıca dediğin dönemde 2 ünv birtirdim ve yaklaşık 10 eğitim aldım,mesleğimle ilgili.ve 29 yaşında hala bekarım :)))

Şimdi satürn 3.evinden geçti 4. evine doğru ilerledi 10. eve geldiğinde bu geçtiğimiz dönemde aldığın eğitimlerle 10. ev yani meslek evine geldiği dönemde çok faydasını göreceksin. Bir temel attın aldığın eğitimlerle altyapını hazırladın şimdi sana düşen 10. eve satürn gelmeden olabildiğince mesleğinle ilgili tecrübe kazanmak. O dönem geldiğinde mesleğinle ilgili büyük başarıları karşılık olarak göreceksin.

maviaşk zahmet olmassa bana da bakar mısın...
9 temmuz 1985 istanbul ama doğum saatimi bilmiyor annem :KK43:
çok teşekkürler ..

Şimdi satürn 3.evinden geçti 4. evine doğru ilerledi 10. eve geldiğinde bu geçtiğimiz dönemde aldığın eğitimlerle 10. ev yani meslek evine geldiği dönemde çok faydasını göreceksin. Bir temel attın aldığın eğitimlerle altyapını hazırladın şimdi sana düşen 10. eve satürn gelmeden olabildiğince mesleğinle ilgili tecrübe kazanmak. O dönem geldiğinde mesleğinle ilgili büyük başarıları karşılık olarak göreceksin.

maviaşk inş .iş ii gidiyor allaha şükür, umarım daha da ii olur
tek derdim evde kalmamak,yalnız yaşlanmamamak a.s.:kedi::)) var mı ufukta evlilik çok merak ediyorum, yengeç burcu biriyle olabilir mi ya da

maviask bana da bakar mısın 28.12.1989 20.45 de doğdum.Teşekkür ederim şimdiden:)

acylya doğum yerini kocaeli olarak aldım. Juno akrepte 3. evde, mars yayda 4. evde, venüs kovada 6. evde. 5. evin çok güçlü ve bir çok gezegen bu evde konumlanmış. Öncelikli olarak 5. evin burcu oğlak yöneticisi satürn de bu evde dolayısıyla birden çok alanda uzmanlık verir. 5. ev güneşin evidir ve güneş haritanda bu evde olduğu için bir aslan gibi gösterişi parlak kostümleri seversin tabi oğlak bir nebze ciddiyet verebilir. Çocuklar hayatında çok önemli bir yerdedir. Çocuklar eğlence zevkler yaşamda seni kendini en iyi ifade edebildiğin alanlar olacak. Güneş 5. evde yaşamda bir hedefin olmalı üretmek, geliştirmek istersin. Haritada güneş bir çok gezegenle kavuşum yapmış. Güneş-ay kavuşumu senin yeni fikirleri oluşumları destekleyen hatta bir çok olayın baslatan yapar. İç dünyanda güneş ve ay yani duygu ve düşüncelerin çatışmaz. Dengeli ve iç huzuru yakalamış bir kişilik sergilersin. Güneş jüpiter karşıtlığı aşırı güven duygusu verdiği için abartma ya da yalan söyleme özelliği verebilir. Aşırı iyimserlik yapılamayacak sözler vermene sebep olabilir. Ama bunun yanında yaratıcı bir yetenek ve cevreni etkileme gücü de verir. Güneş ve satürn kavuşumu güneşin özelliklerini biraz sınırlandırır. Parlak neşeli güneş satürn sebebiyle biraz daha ciddi ve disiplin özelliği verebilir.Güneş uranus kavusum orjinal bir kişilik verir. Biraz marjinal takılabilirsin. Güneş neptün kavusumuda derin bir içgörü sağlar ve sezgilerin çok kuvvetlidir.2008 yılından beri pluto oğlak transiti 5. evinden geçmekte ve ilişkiler konusunda yoğun baskı vermekte. Özellikle burda çok gezegen olması gerginliği ilişkiler eğlence ve çocuklar açısından yogun yaşayacagını gösterir. İlişkiler bu dönemde daha takıntılı hale gelebilir ya da aksine terapi özelliği gösterebilir. Özellikle bu dönemde kendini çok yorgun hissedebilirsin ya da hissetmeye başlayabilirsin pluto güneş kavuşumu başlayacak. Uykusuzluk vs de görülebilir. Transit uranüs 8. evinden geçecek. Bu ev miras cinsellik ölüm ilişkiler evidir. bu alanlarda değişimler yaşayabilirsin. Mistik tecrübeler radikal değişiklikler şeklinde kendini gösterebilir. Genel olarak haritada güneş faktörü çok güçlü 5. evle ilgili konularda oldukça büyük başarılar kazanabilirsin.

X