sassygirll juno 8"43' dereceyle başakta 5. evde, marsın 24"51' dereceyle yayda 9. evde , venüs 2" 28' dereceyle akrep'te 7. evde bulunmakta.
sassygirll juno evlilik yaşını göstermez aradığın eşte ne gibi özellikler aradığını gösterir. Bir de marsındaki burcta önemli o da aradığın karekteri ifade ediyorr. Juno 5. evde güzel bir ev evlilik için ama başak burcu geç evlenen burçlardan evlilik biraz geciktirebilir. Ama tabi bu yorum için daha ayrıntılı analiz gerekiyor.
lego junon 6. evde akrep burcunda, venüsün kova burcunda 8. evde, marsın yay burcunda 7. evde.
sassygirll juno evlilik yaşını göstermez aradığın eşte ne gibi özellikler aradığını gösterir. Bir de marsındaki burcta önemli o da aradığın karekteri ifade ediyorr. Juno 5. evde güzel bir ev evlilik için ama başak burcu geç evlenen burçlardan evlilik biraz geciktirebilir. Ama tabi bu yorum için daha ayrıntılı analiz gerekiyor.
lego junon 6. evde akrep burcunda, venüsün kova burcunda 8. evde, marsın yay burcunda 7. evde.
canım çok teşekkür ederim junoyu anladım peki,venüs ve marsı nasıl açıklıyoruz onları da yazar mısın rica etsem?opuyorumnanaktan
simge10 juno oğlakta 10. evde, mars terazide 7. evde, venüs başakta 6. evde.
merhaba maviask zahmet olmazsa bana da bakabilir misin?
04.06.1983 saat:12.30 istanbul
zerree junon 11. evde boğa burcunda. Marsın kova burcunda 8. evde venüsün boğada 11. evde bulunmakta.
Kariyer evin 10. evde güneş jüpiter var kariyer açısından oldukça bir konum uranus transitide oraya yerleşecek kariyer açısından önümüzdeki yedi sene değişiklikler vs görmeye başlayacaksın sanırım. Hatta bir kaç ay öncesinde farklı iş kolu farklı alanlar yada kendi alanında değişimler başlamış olmalı.
mavi aşk ben de rica ediyorum senden :kedi:
16.03.1986 saat 21:30 Tekirdağ/Çorlu