Astral seyahat

Doğru söylüyorsun kardeşim efendimizin bedeni de çıkmıştı yanlış bir bilgi olmuş benimkisi teşekkür ederim hatırlattığın için.

Rica ederim. Unutulur, yanlış hatırlanır, insanlık hali

Buna ne deniyor o halde? Bilinçli uyku filan

gulme kis bende de oluyo o.. ruya gordugumu anladigim an ruyami yonetiyorum.. ruya bu nasil olsa diyip mesela ne biliyim ucaktan atliyorum kendi gormek ve duymak istediklerimi yasiyorum ruyamda

bu okuduklarım şaka mı??? ya allah aşkına öyle birşey olsa herkes bu durumdan faydalanır, insanlar nerelerde olurdu.. yalan bence..

Yalan değil.. Parapsikoliji laboratuvarlarında yıllardır deneyleri yapılan bir deneyimdir... Oldukça eski bir geçmişi vardırr... Birçok kaynaktan araştırabilirsiniz.. Ayrıca hiçbir zararı yoktur biri siz yatarkn gelip sizi öldürmediği sürece asla gümüş kordon kopmaz ve geri dönüşünüz engellenemez... konsantre olabilen herkes yapabilir ve hiçibr zararı yoktur aksine insan kendini bulur ve görmek istediği yerrlere ışık hızında varır tek kötü yanı asla bir maddeye etki edemezsniz örneğin bir objenin yerini değiştiremezsiniz...

nasıl yanı sesler duyulan aşamalar cıddımısn seslerdemı gelıyoo korkttumm smdıı

Buna ne deniyor o halde? Bilinçli uyku filan

Bahsettiğiniz Lucid Rüya... Daha ileri seviyede olanlar rüyada bilgi almak için kullanırlar... Daha basiti sadece rüyayı yönlendirmektir... Ve çok zevklidir..:) geliştirmenin en iyi yolu ise uyanır uyanmaz en saçma olanına kadar o gece görülen bütün rüyaları not etmektir...

Canım direk astral seyahat yapamazsın. Evreleri var ve astral seyahat bu evrelerin sonunda yer alıyor, ilk önce önde ki evreleri başarmalısın astral seyahat yapabilmek için..

peki birşey sorabilir miyim? astral seyahatte geçmişe gidebiliyor muyuz ya da geleceğe?? biraz saçma olacak kusura bakmayın bu konuda hiç bir bilgim olmadığı için saçma sorular sorabilirm mesela ben çocukluğuma dönmek istiyorum gidebilir miyim, bu böyle birşey mümkün mü ??:26: başta inanmıyordum lakin herkes varlığını kabul ettiğine göre böyle birşey var.. internetten nasıl yapıldığını muhakkak gösteriyorlardır.. lakin yanlış bilgi de verebilirler bu yüzden size sormak istedim. ne yapmak gerek??

gulme kis bende de oluyo o.. ruya gordugumu anladigim an ruyami yonetiyorum.. ruya bu nasil olsa diyip mesela ne biliyim ucaktan atliyorum kendi gormek ve duymak istediklerimi yasiyorum ruyamda

bende genelde uçma, atlama olmuyor. misal george clooney'i bana aşık ediyorum, sürekli peşimden koşuyor filan. aşk meşk yazıyorum rüya senaryolarımda

Çok araştırdım fakat yine de bu noktada emin değilim... Size Sınırötesi yayınlarının Ruhsal Güçleri Geliştirme Teknikleri Kitabını öneririm yeni başlayanlar için Çok basit ve temel bir anlatmı var... Kusura bakmayın astral seyahatte geçmiş ve gelecek konusunda çok emin değilim bu yüzden yanlış yönlendirmek istemem kimseyi....ama gecmiş ve geleceği Durugörü yeteneğiyle öğrenilebilir... İnternette durugörü diye aratırsanız birçok bilgi bulablirsiniz...

nasıl yapılıyor peki bu? yapanlar ne yapıyor? biri anlatsa...nette birkaç yerde okumuştum ama karışık gibi geldi bana...bir de ben de bu olayın bilinçaltıyla ilgili olduğunu düşünüyorum ama yine de bir denemek isterim...

verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim..inşallah geçmişe gidebilme gibi bir imkan olsa..babamı görmek istiyorummmm son bir kez daha (

Farklı teknikler var ama ben en basitini anlatayım.. Kişi yatağa uzanır üzerine rahat birşeyler giyer ve mümkünse üstü örtülü olmaz yorgan vs ile ayrıca bütün metal takılar çıkarılır... Daha sonra kişi astral bedeninin (ruh gibi düşünün ama RUH DEĞİL) fizik bedeninden yavaş yavaş yükseldiğini ve ayrıldığını düşünür... Bunu için kendinizi dışardan izliyormuş gibi de düşünebilirsiniz.. astral bedeninizin fizik bedenden ayrıldığını yavaş yavaş yükseldiğini ve ışıl ışıl bir bağla göbek hizasından bağlı oldğunu düşünür ( gümüş kordon olarak geçer ve bu bağ sadece ölüm anında kopar)... ama bu deneyimi yaşarken kişinin bunlar dışında hiçbir şey düşünmemesi gerekir... Bu şekilde kişinin kapasitesine bağlı olarak bir süre sonra astral beden fizik bedenden ayrılır bu esnada kişi kendisini fizik bedenden kurtulmanın hafifliğyle çok rahatlamış hisseder bazı tuhaf sesler duyulabilir korkacak birşey yoktur ama kişi eğr korkarsa veya yatakta yatan fizik beden rahatsız edilirse astral beden aninden fizik bedene döner ve bu da kişiyi çok sarsar bu nedenle rahatsız edilmeyeceğinizden emin olduğunuz yerlerde yapıın... Bedenden ayrıldıktan sonra sakin kalmak önemlidir ama çok zordur genelde brçok kişi korkup aniden geri döner çünkü herşey artık düşünce hızındadır yani nerede olmak isterseniz bir anda kendinizi orada bulursunuz... bu alt komşu da olabilir başka bir ülke de... Orada olmayı düşündüğünüz an kendinzi orada bulursunuz... ve dönmek istediğniz an da yatağınızda yartarken:) Korkulacak hiçbir şey yoktur ancak bu deneym esnasında rahatsız edilmeyecek biryerde olmak gerkir... Umarım yardımcı olabilmişimdir... Yalnız unutulmayacak bir nokta vardır ki o da şudur astral beden maddeye etki edemez hiçbir eşyaya etki edemezsiniz ama istediğniz yerde bulunabilirsiniz...

Çok basite indirgeyerek anlattım daha ayrıntılı araştırıp yapabilirsiniz tabiki... Herkes yapabilir ama temel şart sabır.. ne zaman yapacağım , yapınca herkese anlatacağım tarzı düşünceler bu güzel deneyimi yaşamanıza engel olacaktır... Temel şart sabır sabır sabır ve tabiki inanmak... herşeyde olduğu gibi....

bende genelde uçma, atlama olmuyor. misal george clooney'i bana aşık ediyorum, sürekli peşimden koşuyor filan. aşk meşk yazıyorum rüya senaryolarımda

ben kucukken hatirliyorum burak kut hep benim sevgilim oluyodu hep konserlerin izliyodum en onden sarkilarini bana soyluyodu falan
cocukluk iste..simdi daha fena ruyalarim var saflik cocuklukta kalmis

ehuehehe

saka bi yana bakim bu gece deniycem bi astral seyehati kocis de zaten yatida sakince tek basima bakim becerebilicem mi

sen yapabildin mi?

neler hissettin eger sahsi deneyimlerin varsa bizimle paylasir misin?

özel msj olarak linkı yollasana,silmiş yönetıcı

sonunda deneyen biri cıktı:)) cok ılgınc bu olanlar,okudugumda şaşırdım kaldım,hatta teknıklerını okuyunca yataga yattıgımda aynıları oldu yapmadıgım halde,ogun sabaha kadar uyumak ıstemedım,cok etkılendım,uyumaktan korkar oldum ve kabuslar gördum,ama bu olanlar gercekse ınsan istediği yerı görüp gezebılıyorsa yurt dısı uzay vs. ,dilediği herseyı ışık hızında yapması,hatta istediği biriyle buluşması ne kadar güzel ve eğlenceli,demek ki tek bılmeyen ben değilmişim...

kızlar nette araştırıp bakabılırsınız,dediğim şey uyduruk bırsey değil,deneyn ve yapan bırcok kısı var,yasları kucukler bıle yapıyor şaşdım kaldım,bilinçli kişiler bize yardımcı olsun yapanlar özellıkle??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…