Astral seyahat

bu ne yaaa ölüp dirilmek gibi bişi sanırım :)) hNİ CEM YILMAZ diyor ya o ışık değil pamuk o hesapp bişi sanırım

arkadasim amacin ne tartismaksa eger yanlis kisidesin inan hiç seni kaale alamayacagim. ortaya yazdigim cevptan ne diye alinti yaparsin demek ki ustune alinmissin demek ki yazdiklarim seni anlatiyormus sana gore

madem ustune alinip cevap verdin, o yalan bu yalan dedigin seyler hakkinda hic bi bilgi edinme zahmetine girdin mi... istedigini yazmakta tabiki de serbestsi de atalarimizin bi sozu vardir her yogurdum var diyene hiyar bende diye kosulmaz. bunu dusunerek yaz hayirli aksamlar

Amacım tartışmak değil lakin bir tek ben inanmadığım için kendi üstüme alındım...neyse şu ana kadar kk da kimseyle tartışmadım tartışmakta istemiyorum..tavsiyelerinizi uyacağım sağolun..

bu nasıl bişey oluo merak ettim:26:
Canım illa ki yaşamışsındır,rüyada olduğunu anlama durumu .Rüyada olduğunu anladığın da istersen uç,koş,yüz :))) Tekniği var , bir kaç kere rüyada iken rüyada olduğumu anladım ama bu teknik uykusuz bırakıyor insanı...O yüzden bıraktım çok masum bişey sayılmaz.

canım hiç yaşadığımı hatırlamıorum valla :)))
çok ilginçmiş gerçekten

Amacım tartışmak değil lakin bir tek ben inanmadığım için kendi üstüme alındım...neyse şu ana kadar kk da kimseyle tartışmadım tartışmakta istemiyorum..tavsiyelerinizi uyacağım sağolun..
amacim sert çikismak degildi saçma bi gun geçiriyorum, alttan aldiginiz için tesekkurler tabi ki inanip inanmamakta hakkiniz var (ki inanmasi gerçekten zor) eger fikir edinmek istediginiz bi nokta olursa isin profesyoneli kesinlikle degilim ama bildigimi paylasmaya hazirim. tekrar kusura bakmayin abes bi çikis yaptim

canım hiç yaşadığımı hatırlamıorum valla :)))
çok ilginçmiş gerçekten
Nasıl ya hiç başına gelmedi mi cidden :) Hani ufakken uçtuğumuzu sanırdık falan:) Çocukken daha sık olurdu.
Araştırırken insanın ömründe bir kaç kez rüya da olduğunu anladığı durumlar olur diye okumuştum ..

Estagfurullah olur böyle şeyler =))

vsalla deminden beri zihnimii yoruorum yoruorum yokk hatırlamıorum :))) acabaa ben yaşıomuyumm burası neresii nerdeyim benn :))

Karşılıklı tutumunuz çok hoşuma gitti .Keşke bütün anlaşmazlıklar böyle nihayet bulsa...

Astral seyahat,herkesin yapabileceği birşey değil.

Canım sıkılıyor,astral seyahate çıkayım demek nereden aklına geldi :)

Yani bu öyle canım sıkıldı,İzmit'e gidelim demek gibi birşey değil ki...

Hayal kurup olumlama yapmak veya kitap okumak,film izlemek daha mantıklı değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…