Astral seyahat

rüyalarla aşırı ilgilenirim ve böyle bir konu okuduğum için çok şanslıyım üstelik güncel

rüyarlara aşırı dercede inanıyorum ve hepsini yaşıyorum yeri geldiğinde yada ben bir rüya gördüysem onu çözene kadar
aylar geçsede beynimde duruyor sanki adeta beynim etrafta o rüyaya ait bişiler arıyor
gece bir rüya gördüm ya bilet vardı elimde inanın biletin saatine nereye gideceğine kadar herşeyi gördüm yüzler okadar nettiki
sonra açık otobüs durağı gibi bir yerde taş bir yere oturdum okadar soğuktu gerçekmi diye uykumdan uyandım ve bedenime dokunduğumda
acayip derecede soğuktu tekrar rüyama döndüm ve kalktım oradan yanımdakilere de soğuk ben oturmam diyordum oturmayın diyordum

lucid rüya ne diye baktım daaaa ben yıllardır görüyormuşum yahu lucid rüyayı Çok eğlenirim severim de ama hiç başımı ağrıtmadı şükür

Arkadaşlar,biz de ailecek parapsikolojik olaylar yaşıyoruz bu aralar.Astral seyahtle ilgili olabileceğini düşündüm.Yorumlarsanız sevininirim.:)
Birkaç gün öncebabam gece tek başına uyurken üstüne bir şeyin çıktığını hissetmiş,sonra uyanmış tekrar uyuduğunda yine aynı şey olmuş.Hatta bu böyle tekrar etmiş.Annem odaya gelipyatınca bu durum kesilmiş.Dün gece de kardeşim annemin başına gelip ona kızdığını görmüş,çok gerçekçiydi falan diyor.Uyandığında ise odada kimsenin olmadığını görmüş.Sabah bunu anneme anlatıyordu,annem de ben de babanın tuvalete gidip yatağa doğru yürüdüğünü gördüm;ancak uyandığımda baban uyuyordu demiş.Bunların aynı gece olması da beni korkuttu açıkçası.Ben de bilmeden astral seyahate mi çıkıyoruz diye düşündüm.

İşte bu benim arkadaşım gelır kapıyı acar otomatıge basar gerı yatarım örtuyude kafama kadar cekerım ve o bılırkı ben önemlı bır ruyadan uyanmısımdır gerısını grmek ıcın yatıyorumdur.Dokunmaz bıle bana

Astral seyahati bilmem ama bilinçli rüya gerçekten var bunu kısmen yaşayan biri olarak söyleyebilirim.Araştırdığım dönem bebeğim ufaktı baktım uykusuz kalıyorum geri çekildim.
İlk defa başıma geldiğin de evet karabasan geldi izin vermiyordu rüyamı yönlendirmeme ama bunun aslın da karabasan olmadığını bilmek gerek(karabasan diye bir şey yok çünkü o uyanma evresin de yaşanan bir durum.)Bilinçaltı bu tarz oyunlar oynuyor işte.

harika bir konu bu.
ilgim olan konuya rastladım nasıl mutluyum bilemezsiniz
ben lucid rüya ve astral seyahat için önerilerinizi bu gece gerçekleştiricem.
mesela bi arkadaşımız bir renk tut o rengi rüyada görürsen rüyada olduğunu farkediceksin gibi..
daha önce hiç lucid rüya görmedim. ama mutlaka denicem bu söylediklerinizi.
bu konulara çok ilgim olduğu için astral seyahati de başarabileceğime inanıyorum.
umarım başarırım yaaa

diğer çıkma tekniği de şöyle,tüm odanın yavaş yavaş suyla dolduğunu hayal ediyorsunuz yatarken,sonra su sizin seviyenizden yükseldikçe siz de suyla yükselip odadan çıkıyorsunuz

Psişik algıları kuvvetli olan yada kuvvetli olduguna ınanan varmı arkadaşlar istediğiniz kişinin yanında olabılıyorsunuz ve yanına gıttıgınız kişinin psişik algıları kuvvetliyse hıssedebılır dıyor hani diyorum biryerlerde buluşmayımı denesek

bi dk ya ruhumuz bedenden cıkınca gercek hayatta mı geziniyoruz rüyalar aleminde degil yani :) ben ankaradaki sevgilimin yanına gidip onu izleyebilirim yani öylemi canım bilgi verirmisin lütfen cahilim bu konuda :)

insanlar hayatları boyunca farkında olmadan defalarca astral seyehate çıkarlarmış bende bunu baya araştıran biriyim merak böyle birşey okumuştum. Ne kadar doğrudur bilemicem yani kendimden çok emin değilim ama benimde başıma geldi bu olay:26:

bi dk ya ruhumuz bedenden cıkınca gercek hayatta mı geziniyoruz rüyalar aleminde degil yani :) ben ankaradaki sevgilimin yanına gidip onu izleyebilirim yani öylemi canım bilgi verirmisin lütfen cahilim bu konuda :)

evet canım sevgilinin yanına gidebilrisn. rüyada değil gerçek yaşamda dolaşıyorsun. zaman falan herşey normal seyrinde

heh okudum çoğu yeri lucid rüya benim genelde gördüğüm rüyadır. ama sizin bahsettiğiniz gibi bişi hissetmeme olayı bende olmuyor gerçekle birebir oluyor rüyam. yani elime bişi battıysa gerçekle birebir o acıyı hissediyorum. kendi isteğime göre etrafı değiştirip havayı genelde güneşli yaparım. yüksek binalı mekanlarda dolaşırım. en çok sevdiğim bu rüyalarda uçmak oluyor. her seferinde uçma girişiminde bulunuyorum. çok zor ama ciddi konsantrasyon gerektiriyor bazen yerden az yükselip düşüyorum maalesef uçmayı hala tam olarak öğrenemedim

evet canım sevgilinin yanına gidebilrisn. rüyada değil gerçek yaşamda dolaşıyorsun. zaman falan herşey normal seyrinde

sen denedinmi canım ayy nasıl oluyo acaba cok merak ettim bende cok rüya görürüm hepside efsane gbi bazen rüya içinde rüya gördügümü farkediyorum bazende evet kendimi yüksek bi yerden düşerken görüyorum ama ölmeyecegimden yumuşak iniş olacagından emin oluyorum rüyadayım diyorum 23 yaşındayım cok az oldu ama oldu buda astral seyahatemi giriyo eger öyleyse ben bunu kontrol edebilirim

hayır canım lucid rüya astral değildir. astral seyehat için ciddi anlamda araştırma ve çalışma gerekir. ben tehlikeli buluyorum bu yüzden hiç demedim çokda ürkütücü. ama dediğim gibi insanlar bilinçsiz şekilde astral transa geçebiliyor. ben 3 yıl önce bu olayı yaşadım. gecenin bi vakti kendimi alışveriş merkezinin önünde buldum saat gece etrafta kimseler yok yani gerçek dünyada olduğumu anladğım an astral seyehatte olduğumu anladım ve çok korktum. korkunca ruh ile beden arasındaki bağlar gerildiğinden ruhun bedene direk geri döner bende anında uyandm. keşke korkmasaydım biraz dolaşırdım ne güzel asrtal ürkütücü ama lucid rüya çok keyifli ayda 1 mutlaka rüyada olduğumu anlarm

lucid rüyaysa benim gördügüm sahiden keyifli ama astral seyehati iyice araştırıp yapmayı denicem sevgilim uzakta evlenene kadar böyle ziyaret ederim şaka bi yana mükemmelmişş verdigin bilgiler için teşekkür ederim tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…