lucid rüya ilk başlarda eğlenceli ama bağımlılık yapan birşey.. çok da iyi bir şey değil yani..çünkü hep uyumak istiyorsun..gerçek hayattan gittikçe kopuyorsun
burada bir konu var "çok uyuyorum" başlığıyla.. orada bu konudan bahsetmiştik.
psişik algılar eğitimle epey geliştirilebiliyor canım,çok basit teknikler var
hiçbirşey hissetmezsin enerjin azalmaz
ben tanıdığım biri yanıma geldiği için söylüyorum hiç fark etmedim.söylediği saat dakikada o anda yaptığımı doğru şekilde söyledi zaten o anı düşündüm de hiç fark etmemişim
hatta söylediğim cümleleri bile söyledi halbuki o sırada şehirlerce uzaktaydı
bi dk ya ruhumuz bedenden cıkınca gercek hayatta mı geziniyoruzrüyalar aleminde degil yani :) ben ankaradaki sevgilimin yanına gidip onu izleyebilirim yani öylemi canım bilgi verirmisin lütfen cahilim bu konuda :)
evet canım sevgilinin yanına gidebilrisn. rüyada değil gerçek yaşamda dolaşıyorsun. zaman falan herşey normal seyrinde
sen denedinmi canım ayy nasıl oluyo acaba cok merak ettim bende cok rüya görürüm hepside efsane gbi bazen rüya içinde rüya gördügümü farkediyorum bazende evet kendimi yüksek bi yerden düşerken görüyorum ama ölmeyecegimden yumuşak iniş olacagından emin oluyorum rüyadayım diyorum23 yaşındayım cok az oldu ama oldu buda astral seyahatemi giriyo eger öyleyse ben bunu kontrol edebilirim
hayır canım lucid rüya astral değildir. astral seyehat için ciddi anlamda araştırma ve çalışma gerekir. ben tehlikeli buluyorum bu yüzden hiç demedim çokda ürkütücü. ama dediğim gibi insanlar bilinçsiz şekilde astral transa geçebiliyor. ben 3 yıl önce bu olayı yaşadım. gecenin bi vakti kendimi alışveriş merkezinin önünde buldum saat gece etrafta kimseler yok yani gerçek dünyada olduğumu anladğım an astral seyehatte olduğumu anladım ve çok korktum. korkunca ruh ile beden arasındaki bağlar gerildiğinden ruhun bedene direk geri döner bende anında uyandm. keşke korkmasaydım biraz dolaşırdım ne güzelasrtal ürkütücü ama lucid rüya çok keyifli ayda 1 mutlaka rüyada olduğumu anlarm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?