Astral seyahat

evet , bunu okuyana kadar "bu konuyu ben de araştırayım" diyordum; ama kalsın, bunu kaldıramayabilirim.. :18:

Korkutmak istemem. Bakmazsın bedenine... İstediğin yere gidebilirsin,duvardan geçebilirsin.Camdan geçebilirsin. Çok zevkli.
Hatta istediğin kişinin rüyasına bile girebiliyosun. Yanına gidip.

Bunlar beynimizin bize oynadığı oyunlar, kusura bakmayın ama neye inanmaya çalıştığınıza dönün ve bir daha bakın derim.
Bu tarz şeyler hep beynimizin yüzde bilmem kaçını kullanıyoruz,hepsini kullansak neler olur masalından çıkıyor.
Hayır efendim,beynimizin tamamını kullanıyoruz,yeni görüntüleme teknikleriyle bu durum anlaşılıyor zaten.

uykuda bende rüyada olduğumun farkına varıyorum
bazen rüaymdaki yerlerdeki şahıslarla gezmek tanışmak isityourm çünki rüyalarım genelde çıkıyor
ama bilinçli yatmam gerekiyor yani uykumun çok hafif olması evin sessiz olması gerekiyor
bu da insanı çok youryor çünkü uyuyamıyorsunuz

anlatılanlara baktım netten araştıramadım korkarım diye şuan hamileyim denemek isterim
ama zaten böyle şeylere çok inanan bir insanım hani bende aşırı etki yapabilir
o yüzden bilmiyorum denemicem

benmki sanırım lucid rüyaymış araştırdım

Son düzenleme:
kızlar sizlere bişey sormak istiyorum eşim bazen uyuduktan sonra kendisini yatak odasında kendisine bakarken görüyomuş en son gördüğünde ben ona sarılmış uyuyomuşum oda uyuyomuş sonra kalkmış gezmiş televizyonu açmış kapatmış evin içinde gezmiş daha sonra odaya gelmiş ben ona arkamı dönmüşüm vs ondan öncede biz evlenmeden önce bi yerde olmuş aynısı oda da uyumuş evde de birileri varmış aynı şekilde yattığı oda da kendini görmüş sonra içerden sesler gelmeye başlamış oraya gitmiş kavga ediyolarmış kavga edenler dışarı çıkmışlar kapıda kapanmamış vs. neler olduysa görmüş sonra ertesi gün uyanmış bakmış kapı hala aralık gördüklerini o kişilere söylemiş inanmamışlar sen uyumuyodun bizi izliyodun ordan dimi demişler ama ama halbuki izlememiş kimseyi sizce bu ne olabilir :26:

Kesinlikle astral seyahat.

Bunlar beynimizin bize oynadığı oyunlardan ziyade beynimizi bilinçli kullanmamızın bir göstergesi. Bunlar gerçek,kendimizi bir varsayıma kaptırıp yalana yanlışa inanmıyoruz. Yaşadık mı yaşadık. Uydurma yok.

Bu öyle astral seyahat yapayım bakalım nasıl bir şeymiş diyip yapılacak kadar basit bir şey değil arkadaşlar.. Neyin ne olduğunu iyice öğrenerek ve disiplinli, sıkı bir çalışmayla yapılabilen oldukça zor bir olay. Zihinimizi korkulardan tamamen arındırmak en önemli koşulu ama asıl en zor olanı da bu.
Hele ki uzaya gitmek... Baya baya yol katetmek gerekir bunun için. Kısacası orada burada duyduğunuz kendini kanıtlama çabasında olan ergenlerin anlattığı gibi çoluk çocuk oyuncağı bir iş değil bu...

Ürkütücü bir şey de değil merak etmeyin. Ruhumuzun bedenimizden ayrılıp geri dönememesi gibi bir şey söz konusu değil. Bu sadece ölümde olabilen bir şey zaten.

Fazla tecrübem yok bu konuda ama bu konularla ilgili bir forumu zamanında baya araştırmıştım. İlgim var ama tecrübem yok denecek kadar az.

Bu arada inanmayıp, tu kaka diyip konuyu kirletmeye çalışanlar hiç girmesinler bence konuya. Herkes inanmadığı/katılmadığı görüşü, felsefeyi, dini vs. yerecek hakka sahipse eğer işimiz gerçekten zor. Kimse kimseye görüşlerini beğendirmek zorununda değil. Karşıt fikirli olanlar varsa eğer lütfen üslubuna dikkat ederek yorumda bulunsun.

Linki silinen bu siteyi tahmin edebiliyorum sanırım. Keşke sadece ismini yazsaydın.
Bu konularda gerçekten faydalı bir site çünkü. Merak edenlerin merakını fazlasıyla giderirdi.
Ben paylaşayım; google a gnoxis yazın çıkar zaten karşınıza.

astral seyahat öyle basitçe yapılabilen bir şey değil arkadaşlar...

yıllarca uğraşıp da yapamayanlar var

Evet işte bunu yapacağım diyorum başlayamıyorum ne zamandır, yani şu rüyayı not etme olayını. Gece gördüğüm ve sabah kalktığımda yarım saat düşündüğüm rüyayı en geç öğlene kadar unutmuş oluyorum.
Ne zamandır Lucid göremiyorum. En son 12 yaşında görmüştüm ve yeniden görebilmeyi çok isterim gerçekten. Gerçekten çok eğlenceli.. Bazı konularda işe yaradığını da söyleyenler var ama ne olduğu hakkında hiç bir fikrim yok.

lucid rüya ilk başlarda eğlenceli ama bağımlılık yapan birşey.. çok da iyi bir şey değil yani..çünkü hep uyumak istiyorsun..gerçek hayattan gittikçe kopuyorsun
burada bir konu var "çok uyuyorum" başlığıyla.. orada bu konudan bahsetmiştik.

Aynen...
Ve feci baş ağrısı yapıyormuş. Sürekli gören arkadaşım bilinçaltını boşaltamadığı için sürekli başının ağrımasından şikayetçiydi.
Bir keresinde bir rüyayı inanılmaz gerçekçi görmüştüm, hatta sanki yaşamıştım. Her şeyiyle hissetmiştim. Hala bile hatırlarım rüyayı az çok.
O rüyadan kalktıktan sonra başım resmen zonkluyordu. Lucidle ilgisi var mı bilmiyorum, sonuçta rüyayı yönetememiştim ama Lucid kadar gerçekçiydi... :44:

evet çoğu zaman baş ağrısı oluyor...(her zaman değil)

benim sabahtan beri başım ağrıyor mesela...bu saat oldu hala ağrım geçmedi.

lucid rüya görmek istiyorsan en kolay yolu sabah uyandıktan sonra evin içinde bir tur at, ya da dışarı çıkıp 2-3 dakika hava alıp geriye yat.. uykun tam açılmadan hemen uyu...

sevdiğin yerleri filan hayal edebilirsin... ben genelde bir nehirden aşağı doğru kendimi bıtakıyorum.. ileride şelale var, oradan düşeceğim, ama orası pamuk gibi, düşüne birşey olmayacak...

bir de çiçek hayal ediyorum diyelim ki... o çiçeğin her bir noktasını zihnimde canlandırarak uyumaya çalışıyorum...bende çok işe yarıyordu. gerçi artık istemesem de görüyorum rüyaları...

Benim sorunum aslında rüyalarımı hatırlayamam, daha doğrusu eskisi kadar net rüya görememem. Yoksa teknikleri uyguladım, mesela susama. Akşam yatmadan önce bol tuzlu yedim, gece susadığımı hiç hatırlamıyorum. Şu rüya günlüğü olayına başlamalıyım artık.

Ama dur şu uykuyu bölme olayını denemedim, alarmı kursam olur değil mi?

Telkin de çok önemli. Rüyamda şunu şunu yapacağım, şöyle maceralara atılacağım falan.

Bir de rüyada değilken sürekli kendi kendine; şu an rüyada değilim demek. O zaman ister istemez rüyanda da aynı olayı yaşıyorsun ve rüyada olduğunu anlıyorsun.

Bu konuda tecrübelisin sanırım ama bilmeyenler de öğrensin. Hem tecrübesi olanlarla böyle paylaşımlar yapmak işimize yarayabiliri, bu konuda tecrübeli olan başka kimler var acaba?

valla telkin kısmını hiç denemedim..benim ki biraz ne çıkarsa bahtıma oluyor:)))

ama hep rüyada olduğumun bilincindeyim.. mesela geçen ay yeni bir araba aldım ayıptır söylemesi.. eski arabama göre çok büyük olduğu için biraz gergindim ilk günler..herhalde çok etkilenmişim ki.. rüyamda uçurumdan arabayla uçtum, virajı alamadım.. nasıl olsa rüyadayım diye tadını çıkardım uçmanın. aşağıdaki ağaçları filan seyrettim (yuh diycen biliyorum:)
sonunda araba bir ağaçla bir duvarın arasına düştü (kondu desem daha doğru olur), arabanın burnu aşağı doğruydu. ama rüyada olduğumu bildiğim için sanki her şey normalmiş gibi indim arabadan. sonra birileri yanıma geldi, arabayı düzleştirdiler filan... çok komik aslında..sen herşeyin rüya olduğunu biliyorsun ama rüyanda gördüğün kişiler bilmiyor. herkes bana bir yerinize bir şey oldu mu diye soruyordu...

sonra baktım eşim yol kenarında arabasıyla beni bekliyor. kendi arabamın kapılarını kilitleyip gittim:)))

eski zaman rüyası görmek çok eğlenceli.. tarihi rüyalar diyorum ben bunlara.. kıyafetler detaylar filan muhteşem:)bir de uçmak çok eğlenceli bir şey. ben normalde uçaktan bile çok korkarım:)

ama başta da dediğim gibi işi gücü bırakıp durmaksızın uyumak istiyorsun. özellikle de sabah uykusu...

lucid diye de mi bişey var ben bunu bilmiyodum ben çok kez rüyamı yönettim rüyada olduğumu farkettim çok kez hatta bi rüyamda rüya görüyorum sanki biriniz beni cimcikleyin demiştim canım acımıştı hatta yok rüya değilmiş dedim ama en ilginci rüyamda karabasanı ve şeytanı yendim şeytanı görürken bi an rüya olduğunu farkettim ve bi şekilde şeytanı kandırdım ve şeytan kayboldu karabasanı ise gördüğümde üstüme çıkmıştı ellerimi ve ağzımı tutuyodu bi an rüya olduğunu anladım ve uyanmak için çabaladım kelime-i şahadet filan getirdim bildiğim bütün duaları okudum gitmedi en son Bismillahirrahmanirrahim La havle ve la kul ve te illa billahil azim dedim ve söyler söylemez uyandım uyandığımda aynen beni tuttuğu şekilde duruyodum ama bazende rüya olduğunu farkediyorum fakat bişey yapamıyorum o çok kötü oluyo bi an önce uyanmak istiyosun

çoğu kişi istediği halde astral seyahate çıkamıyo fakat eşim istek dışı yaşıyo bu olayı

Aynen öyle... Ben 6 ay sonra çıkmıştım mesela. Annemde istemsiz çıkmış birkaç kez.

Lucid rüyadan astrale geçişi bilmediğim zamanlarda daha fazla lucid görürdüm hemen hemen her gece.Şimdi azaldı.
Lucid rüya görmek isteyenlere tavsiyem:
Kendinize bir renk belirleyin. Atıyorum mavi. Mavi rengi her gördüğünüzde acaba ben rüyada mıyım,bu bir rüya olmalı vs. tarzı şeyler söyleyin.Rüyanızda da mavi renkli bir obje gördüğünüzde bunu istemsiz olarak sorgularsınız ve bilinciniz açık olur.

Bundan sonrası size kalmış,kendinizi tavanda düşünün. O anda çekilme hissi yaşayacaksınız ve beyaz ekran çıkacak karşınıza. Bu birkaç saniyelik olaydır ardından görüntüler netleşmeye başlar gece karanlığında bile her şeyi "çok net" olarak görürsünüz. Ardından istediğiniz yere gidebilirsiniz,duvardan geçebilirsiniz,camdan kapılardan... İstediğiniz kişinin yanında olabilirsiniz...

Bilmeden yorum yapınca böyle oluyor işte... Bakın madem son görüntüleme tekniklerinden bu kadar haberdarsınız, o zaman yurt dışında sadece '' telepati telekinezi, lucid rüya, levitasyon, prokinezi ve astral seyahat'' gibi parapsikolojik fenomenleri araştırmak için kurulmuş laboratuarlardan da haberdarsınızdır... Bu deneyimlerin hiçbirisi beynin bir oyunu değildir aksine düşünce gücünü iyi kullanamayan birinin asla yapamayacağı deneyimlerdir... Son görüntülenme tekniklerini araştırırken beynin alfa, beta, delta, teta ve gama dalgalarını da araştımanızı ve hangi deneyimde hangi beyin dalgalarına inildiğini araştırmanızı da öneririm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…