• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Astral seyahat

sonunda deneyen biri cıktı:)) cok ılgınc bu olanlar,okudugumda şaşırdım kaldım,hatta teknıklerını okuyunca yataga yattıgımda aynıları oldu yapmadıgım halde,ogun sabaha kadar uyumak ıstemedım,cok etkılendım,uyumaktan korkar oldum ve kabuslar gördum,ama bu olanlar gercekse ınsan istediği yerı görüp gezebılıyorsa yurt dısı uzay vs. ,dilediği herseyı ışık hızında yapması,hatta istediği biriyle buluşması ne kadar güzel ve eğlenceli,demek ki tek bılmeyen ben değilmişim...

İnanın korkulacak hiçbir şey yok... Hatta bilinçli yapıldığında çok rahatlamış hissedersiniz... Yaşayabileceğiniz en güzel deneyimlerden biridir... Nette çok saplıklı bilgiler veren bir site var ancak link veremiyorum malum... Ama braz araştırırsanız bulabilirsiniz...

Mirac bir mucizedir onu karıştırmayalım da. Mirac bedenen olmuştur. Salt ruh değil yani. Astral ise salt ruh ile olur. Bedenen nasıl ışınlanır demeyin. Evliyalar bile vardır ki kerameten bir kaç yerde görünürler. En yüce Peygamber aleyhisselatu vesselam neden hızlı bir şekilde gidemesin yani. Neyse konu sapmasın.
Astral bir inanç meselesi değil rüyayı dünyada gördüğünüzü düşünün. yani ruh rüyada hayal aleminde gezerken astralde dünyada gerçek hayatta gezer fark bu.

İnanın korkulacak hiçbir şey yok... Hatta bilinçli yapıldığında çok rahatlamış hissedersiniz... Yaşayabileceğiniz en güzel deneyimlerden biridir... Nette çok saplıklı bilgiler veren bir site var ancak link veremiyorum malum... Ama braz araştırırsanız bulabilirsiniz...

SAĞLIKLI olacaktı pardon saplıklı yazmışım... Özel mesaj atamıyorum msj sayım yeterli değil dolayısı ile link söyleyemem... Fakat merak edenlere Sınırötesi Yayınlarının Ruhsal Güçleri Geliştirme Teknikleri kitabını öneririm astral seyahat telepati, telekinezi vs ile ilgili çok güzel bilgiler bulabilirsiniz şahsen ben çok yararlanmıştım... Veya netten de araştırabilirisiniz adam gibi forum siteleri var bu konu ile ilgili...

Mirac bir mucizedir onu karıştırmayalım da. Mirac bedenen olmuştur. Salt ruh değil yani. Astral ise salt ruh ile olur. Bedenen nasıl ışınlanır demeyin. Evliyalar bile vardır ki kerameten bir kaç yerde görünürler. En yüce Peygamber aleyhisselatu vesselam neden hızlı bir şekilde gidemesin yani. Neyse konu sapmasın.
Astral bir inanç meselesi değil rüyayı dünyada gördüğünüzü düşünün. yani ruh rüyada hayal aleminde gezerken astralde dünyada gerçek hayatta gezer fark bu.

Evet ışınlanma gerçektir geçmişte birçok rahip deneyimlemiştir... Ama astral ayrı bir deneyimdir astral seyahatte fizik beden aynı kalır uzandığınız yerde astral beden kişinin olmak istediği yerde olur...

Canım bu olay bende istem dışı oluyor sanırım,rüyamda normalde aklıma gelmeyen insnalarla ne zaman görüşsem biyerlere gidip gelsem o günü o insanlarla ilgili mühim haberler duyuyorum,ama üstüne düşmedim hiç yani bilinçli olarak yapsammı demedim. benim bir tanıdık var kitap almıştı bununla ilgili gece belli aralıklarla uyanıp gördüğü rüyaları yazdığını söylemişti,istediği yere gidip istediği şeyi yaşıyormuş rüyasında. açıkçası ürktüm ,istediği şey istediği kişi eğer gerçeklik payı varsa burda kontrol edemeyeceğimiz bir ahlak ihlali çıkıyor. örnek adamın biri size kafayı takmış astral seyehatle sizinle herşeyi yaşıyor filan ,yani doğruysa adamın ruhu sizin ruhunuzla buluşuyor filan ama işte saçmalık burda çıkıyor ortaya rızası ve bilgisi olmayan ruh astral boyutta başkalarıyla maceraya nasıl uygun düşer dimiii. karışık durumlar işte ne bilim kişi kendi zihninde yaşar bence sadece seyahat filan yalan. bide önsezi algı olayı uykudayken daha derinleşiyor sanırım buda benim durumumun cavabı olsun.:31:

Canım bu olay bende istem dışı oluyor sanırım,rüyamda normalde aklıma gelmeyen insnalarla ne zaman görüşsem biyerlere gidip gelsem o günü o insanlarla ilgili mühim haberler duyuyorum,ama üstüne düşmedim hiç yani bilinçli olarak yapsammı demedim. benim bir tanıdık var kitap almıştı bununla ilgili gece belli aralıklarla uyanıp gördüğü rüyaları yazdığını söylemişti,istediği yere gidip istediği şeyi yaşıyormuş rüyasında. açıkçası ürktüm ,istediği şey istediği kişi eğer gerçeklik payı varsa burda kontrol edemeyeceğimiz bir ahlak ihlali çıkıyor. örnek adamın biri size kafayı takmış astral seyehatle sizinle herşeyi yaşıyor filan ,yani doğruysa adamın ruhu sizin ruhunuzla buluşuyor filan ama işte saçmalık burda çıkıyor ortaya rızası ve bilgisi olmayan ruh astral boyutta başkalarıyla maceraya nasıl uygun düşer dimiii. karışık durumlar işte ne bilim kişi kendi zihninde yaşar bence sadece seyahat filan yalan. bide önsezi algı olayı uykudayken daha derinleşiyor sanırım buda benim durumumun cavabı olsun.:31:

RÜYA ESNASINDA olan lucid rüyadır bildiğimiz uykuda yaşanır ama rüya yönlendirilebilir.. Astral ise bambaşkadır astralde kişi uyumaz bilinci açıktır yani uyanıktır... Evet eğer birisi size kafayı takmışsa ve astralde de tecrübeliyse gece siz uyurken gelip sizi izleyebilir sizin odanıza astral seyahat yapabilir...

RÜYA ESNASINDA olan lucid rüyadır bildiğimiz uykuda yaşanır ama rüya yönlendirilebilir.. Astral ise bambaşkadır astralde kişi uyumaz bilinci açıktır yani uyanıktır... Evet eğer birisi size kafayı takmışsa ve astralde de tecrübeliyse gece siz uyurken gelip sizi izleyebilir sizin odanıza astral seyahat yapabilir...

canım bu olabilirmi gerçekten? peki bunu nasıl engelleriz bu kafayı takan kişiler enrji formunda geziyor olsa gerek kendimizden nasıl uzak tutabilririz?

canım bu olabilirmi gerçekten? peki bunu nasıl engelleriz bu kafayı takan kişiler enrji formunda geziyor olsa gerek kendimizden nasıl uzak tutabilririz?

Link atamıyorum özelden.. Google a gizli mabet yazın ilk çıkana tıklayın bu sitede bir çok açıklayıcı bilgi ve alıştırma teknikleri var illgilenenlere...

way bee neler oluyor dünyada bizse bihaber,hicbirsey bilmiyoruz,pekı benım yatak odama gelse astralle benım haberım olmaz mı yani,yada tuhaflık ağızlık hıssedermıyım enerjım azalır mı????

hiçbirşey hissetmezsin enerjin azalmaz
ben tanıdığım biri yanıma geldiği için söylüyorum hiç fark etmedim.söylediği saat dakikada o anda yaptığımı doğru şekilde söyledi zaten o anı düşündüm de hiç fark etmemişim
hatta söylediğim cümleleri bile söyledi halbuki o sırada şehirlerce uzaktaydı

Son düzenleme:
kızlar gecenlerde konu acmıstım evde canım sıkılıyor dıye,arkadasın bırısı astral seyahat dıye bırsey var onu denesene yazmış,bıraz netten araştırdım,ürperdim,bunu deneyen oldu mu??? yatağın üzerine uzanıp ruhuna emrederek dünyanın heryerıne hatta uzaya bıle gıdebılıyormussun,hatta cok kolay şekilde 13 yaşındakıler bıle denemiş,netten bu teknıgı okuyunca baktım kı bırsuru kişi uyguluyormuş,şoka gırdım yorumları okuyunca,bu nedır neyın nesıdır?şimdi uykuya dalarken korkuyorum,oradakı teknıkler aklıma gelıyor ,sankı ruhum bedenımden cıkıyor gıbı ... bana acıklarmısınız,yoksa ben mı cok cahilim şimdiye kadar hiç duymadım

Korkulacak bir şey yok.:34: Bedenine bakarsan çıktıktan sonra belki korkabilirsin. Benim o sebepten sonlandı ya. En kolay geçişi lucid rüyadır.Googleda aratıp baktığınız sitedeki teknikler çok zor ve başaranda öyle çok yok.Boşu boşuna cıscıbıldak sırtüstü yatmayın.:9:

Korkulacak bir şey yok.:34: Bedenine bakarsan çıktıktan sonra belki korkabilirsin. Benim o sebepten sonlandı ya. En kolay geçişi lucid rüyadır.Googleda aratıp baktığınız sitedeki teknikler çok zor ve başaranda öyle çok yok.Boşu boşuna cıscıbıldak sırtüstü yatmayın.:9:

cıktıktan sonra beden nasıl gorunuyor ki????

cıktıktan sonra beden nasıl gorunuyor ki????

Bir nevi ölüm gibi bedeninizi yatakta yatarken görürsünüz.... Yani astral bedenle görürsünüz ama korkulacak birşey yoktur.. Biri gelip yatakta yatan fizik bedeninizi öldürmediği sürece geri dönüşünüz asla engellenemez...

bunu bana gecen sene , is basvurusunda bulunurken tanistigim bir kiz anlatmisti..
karabasan gördügümü söyledigimde, sen astral seyahat yapabilirsin demisti..
anlatti fakat korktum.. aman ürperirim öyle seylerden gerek yok..

Böyle şeyler olur da ben denemez miyim. Denedim ve nette yazdığı gibi kulağım uğuldadı, göbeğimin etrafı bi garip oldu, başım ağrımaya başladı falan ama yarım saat durdum öyle bir şey olmayınca vazgeçip bıraktım . Yeniden merak salarsam bu konuya denerim ama uzun süren bir uğraşla ancak olur .

Böyle şeyler olur da ben denemez miyim. Denedim ve nette yazdığı gibi kulağım uğuldadı, göbeğimin etrafı bi garip oldu, başım ağrımaya başladı falan ama yarım saat durdum öyle bir şey olmayınca vazgeçip bıraktım . Yeniden merak salarsam bu konuya denerim ama uzun süren bir uğraşla ancak olur .

deneyımlerını bizimle paylş ozaman

bunu bana gecen sene , is basvurusunda bulunurken tanistigim bir kiz anlatmisti..
karabasan gördügümü söyledigimde, sen astral seyahat yapabilirsin demisti..
anlatti fakat korktum.. aman ürperirim öyle seylerden gerek yok..

karabasan etkısını astral seyahat yapan arkadasın yapmıstır,astralda karabasan etkısı var bırıne uykuda dokunman yeterli

Back