• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Astral seyahat

Canım illa ki yaşamışsındır,rüyada olduğunu anlama durumu .Rüyada olduğunu anladığın da istersen uç,koş,yüz :))) Tekniği var , bir kaç kere rüyada iken rüyada olduğumu anladım ama bu teknik uykusuz bırakıyor insanı...O yüzden bıraktım çok masum bişey sayılmaz.

Yahu Bana Çok Oluyor..
Ama Bilinçli Değil, Bir Çaba Sarfetmiyorum.. :ssz:
Rüyada Olduğumu Bildiğim İçin Atıyorum Kendimi Uçurumdan Aşağıya.. :1:
Nasıl Olsa Gerçek Hayatta Yapamam Diyorum.. :1:

Yahu Bana Çok Oluyor..
Ne güzel ,araştırırken bu iş için yıllarını veren insanlardan bahsediyorlardı.Bunun filmini de yaptılar hatta çok güzeldi tavsiye ederim:))

Ne güzel ,araştırırken bu iş için yıllarını veren insanlardan bahsediyorlardı.Bunun filmini de yaptılar hatta çok güzeldi tavsiye ederim:))

Bu İş İçin Yıllarını Vermişler Demek..
Enteresan.. :ssz:
Aydınlatmak İsterdim Onları.. :1:

Film Tavsiyesi İçin Teşekkürler..:54:
Ama Pek Aram Yoktur.. :17:

sorma yaa ölücem korkudan sürekli fırtına var elektriklerde gidip geliyo... :18::18:

ayda 7 gün çalışan adamın şansa bugünde nöbeti var korkuyorum yaa :18::18::18::18:

eeee firsat ayagina gelmis konu astral seyehat sende yanlizsin ve korkuyorsun... arastir ve astral seyehate cik ister kociskonun yanina nöbete ister sicak bi ülkeye kumsallara git dolasmaya :))

Bende cok merakliyim böyle seylere ama malesef bu tarz yetenekler hic yok bende. Cakralarimi bi sekilde acabilirmiyim acaba ?

kızlar gecenlerde konu acmıstım evde canım sıkılıyor dıye,arkadasın bırısı astral seyahat dıye bırsey var onu denesene yazmış,bıraz netten araştırdım,ürperdim,bunu deneyen oldu mu??? yatağın üzerine uzanıp ruhuna emrederek dünyanın heryerıne hatta uzaya bıle gıdebılıyormussun,hatta cok kolay şekilde 13 yaşındakıler bıle denemiş,netten bu teknıgı okuyunca baktım kı bırsuru kişi uyguluyormuş,şoka gırdım yorumları okuyunca,bu nedır neyın nesıdır?şimdi uykuya dalarken korkuyorum,oradakı teknıkler aklıma gelıyor ,sankı ruhum bedenımden cıkıyor gıbı ... bana acıklarmısınız,yoksa ben mı cok cahilim şimdiye kadar hiç duymadım

Ya aslında denemek istedim aldım pozizyonu içimde korku olduğu için hiç konsantre olamadım .. yapman için basta içinde stress falan olmaması gerekiyor ilk deneyişte olmayanlar çok var deneye deneye öğreneceksin .. Ben tekrar yapmadım çok etkilenirim böyle şeylerden . akıl sağlığı için korkmayanlar yapsın yani :) Bak daha iyi bilgi almak için buraya gir yaklasık 2 senedir kullanıyorum öğrendiğim o kadar şey var ki astral seyahat çok basit kalır yanlarında :) gir buraya merak edenlerde girisn.....................

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar gecenlerde konu acmıstım evde canım sıkılıyor dıye,arkadasın bırısı astral seyahat dıye bırsey var onu denesene yazmış,bıraz netten araştırdım,ürperdim,bunu deneyen oldu mu??? yatağın üzerine uzanıp ruhuna emrederek dünyanın heryerıne hatta uzaya bıle gıdebılıyormussun,hatta cok kolay şekilde 13 yaşındakıler bıle denemiş,netten bu teknıgı okuyunca baktım kı bırsuru kişi uyguluyormuş,şoka gırdım yorumları okuyunca,bu nedır neyın nesıdır?şimdi uykuya dalarken korkuyorum,oradakı teknıkler aklıma gelıyor ,sankı ruhum bedenımden cıkıyor gıbı ... bana acıklarmısınız,yoksa ben mı cok cahilim şimdiye kadar hiç duymadım

Ya aslında denemek istedim aldım pozizyonu içimde korku olduğu için hiç konsantre olamadım .. yapman için basta içinde stress falan olmaması gerekiyor ilk deneyişte olmayanlar çok var deneye deneye öğreneceksin .. Ben tekrar yapmadım çok etkilenirim böyle şeylerden . akıl sağlığı için korkmayanlar yapsın yani :) Bak daha iyi bilgi almak için buraya gir yaklasık 2 senedir kullanıyorum öğrendiğim o kadar şey var ki astral seyahat çok basit kalır yanlarında :) gir buraya merak edenlerde girisn xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Insidious-poster.jpg

insidious - bu konudaki tek film, filme bakınca ürkütücü görünüyor

açıkcası buna yaptım oldu diyen insanların bilinçaltları onlara oyun oynuyor olabilir, bunu ilk ortaya atan ve yayan insanlar muhtemelen sahtekardı bence

Bu arada miraç olayını hatırlatayım buda bir nevi astral seyahattir yok derken iki kere düşünmek gerek!

Mirac astral seyahat değildir. Peygamber Efendimiz (SAV) hem bedeni, hem ruhu ile Allah katına çıkmıştır. Sadece zaman yavaş akmıştır ya da farklı bir makam olduğu için arada zaman farkı oluşmuştur.

örneğin alimler der ki, ahiretin bir günü dünyanın bin yılına eşittir. gibi.

Son düzenleme:
Yahu Bana Çok Oluyor..

Bende de çok olur ama astral seyahat midir bilmem. Misal rüya görürken bilincim açılır, beğenmediğim rüyayı başa sarar, yeniden istediğim gibi görürürüm. rüya içinde rüya görür, bir de onu yorumlarım. rüyanın şurası şöyle olsa, burasını değiştirsek güzel olurdu gibi :)))

Insidious-poster.jpg

insidious - bu konudaki tek film, filme bakınca ürkütücü görünüyor

açıkcası buna yaptım oldu diyen insanların bilinçaltları onlara oyun oynuyor olabilir, bunu ilk ortaya atan ve yayan insanlar muhtemelen sahtekardı bence

İzledim bu filmi izledim çok iyi bir yapım . haklısın bilinçaltı işi. zaten bilinçaltında bu oluyor ruh çıkıyor söyle söyle böyle böyle değil bildiğimiz rüya görüryoruz tek farkı istemli hareket ediyoruz .

Adapte olamıyorsun canım , bende de oyle oldu sonra vazgeçtim zaten :1:

Ne Adaptesi Yahu ? :9:
Her Hangi Bir Çaba Sarfetmediğimi Yanlış Anlaşılmamak Adına Yazmıştım Yukarıda..
Ama Yine Yanlış Anladınız.. :31:
Bildiğiniz Basit Bir Rüya İşte.. :19:

Bende de çok olur ama astral seyahat midir bilmem. Misal rüya görürken bilincim açılır, beğenmediğim rüyayı başa sarar, yeniden istediğim gibi görürürüm. rüya içinde rüya görür, bir de onu yorumlarım. rüyanın şurası şöyle olsa, burasını değiştirsek güzel olurdu gibi :)))

Astral Seyahat Değil..
Aynen Başa Sarar, İstediğimi Görürüm.. :9:
Uçurumdan Atlarım v.s. :9:

Mirac astral seyahat değildir. Peygamber Efendimiz (SAV) hem bedeni, hem ruhu ile Allah katına çıkmıştır. Sadece zaman yavaş akmıştır ya da farklı bir makam olduğu için arada zaman farkı oluşmuştur.

örneğin alimler der ki, ahiretin bir günü dünyanın bin yılına eşittir. gibi.
Doğru söylüyorsun kardeşim efendimizin bedeni de çıkmıştı yanlış bir bilgi olmuş benimkisi teşekkür ederim hatırlattığın için.:42:

Back