kızlar gecenlerde konu acmıstım evde canım sıkılıyor dıye,arkadasın bırısı astral seyahat dıye bırsey var onu denesene yazmış,bıraz netten araştırdım,ürperdim,bunu deneyen oldu mu??? yatağın üzerine uzanıp ruhuna emrederek dünyanın heryerıne hatta uzaya bıle gıdebılıyormussun,hatta cok kolay şekilde 13 yaşındakıler bıle denemiş,netten bu teknıgı okuyunca baktım kı bırsuru kişi uyguluyormuş,şoka gırdım yorumları okuyunca,bu nedır neyın nesıdır?şimdi uykuya dalarken korkuyorum,oradakı teknıkler aklıma gelıyor ,sankı ruhum bedenımden cıkıyor gıbı ... bana acıklarmısınız,yoksa ben mı cok cahilim şimdiye kadar hiç duymadım
bu bi hayata bakis sekli, inanmayip bu tarz seylerle dalga geçenler acaba hiç denemisler mi denemeyi birak arastirmislar mi?? bu bi ayin degil buyu degil abuk subuk bisey degil arkadaslar bu bi ruhsal huzur bilinçaltindaki korkulari yenme depresyondan kurtulma!!
kimisi bu sekilde rahatlar kimizi bi antidepresan alir! eger bisey hakkinda bilginiz yoksa ve birileri bisey danisiyorsa, engin yorumlariniz içinizde kalsin...
Canım senin inanmaman bu durumun olmadığını göstermez ki aslı var bu işin...istediğim yorumu yazmakta serbesttim(saygı çerçevesinde) ve bu sizi hiç ilgilendirmez..yorumlarımı ister içimde saklarım ister dışa yansıtırım sizden müsade alacak değilim...
Ayrıca bu konuda inanıp inanmamak kişiye kalmıştır, ben inanmıyorum ve fikrimi de burada paylaşmak istedim..herkesin aklı fikri var..İyi geceler
Canım senin inanmaman bu durumun olmadığını göstermez ki aslı var bu işin...
Tabi inanmak zor o konu da hem fikiriz:)Canım elbette vardır ama nedense ben inanamıyorum..ah keşke olsa, en çok benim işime yarar bu durum..=((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?