Astral seyahat

edasummm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
873
3
0
İstanbul
kızlar gecenlerde konu acmıstım evde canım sıkılıyor dıye,arkadasın bırısı astral seyahat dıye bırsey var onu denesene yazmış,bıraz netten araştırdım,ürperdim,bunu deneyen oldu mu??? yatağın üzerine uzanıp ruhuna emrederek dünyanın heryerıne hatta uzaya bıle gıdebılıyormussun,hatta cok kolay şekilde 13 yaşındakıler bıle denemiş,netten bu teknıgı okuyunca baktım kı bırsuru kişi uyguluyormuş,şoka gırdım yorumları okuyunca,bu nedır neyın nesıdır?şimdi uykuya dalarken korkuyorum,oradakı teknıkler aklıma gelıyor ,sankı ruhum bedenımden cıkıyor gıbı ... bana acıklarmısınız,yoksa ben mı cok cahilim şimdiye kadar hiç duymadım

simdi baktimda bayagi ürkütücü geldi:18::18:

ben biliyorum astral seyahati. meditasyonla aynı mantıkta. insanın içindegi gerçek ve tanrısal bi gücün kanıtı adeta ya :) bi pandeist olarak şunu söyleyebilirim ki bu tür şeyler saçma gelse de aslında insanoğlunun güçleri düşündüğümüzden çok daha fazla. konsatre olarak herşeyi yapabilirsin çünkü zihnin bedeninden bağımsızdır özgürdür :) ben deneyin derim. son derece huzur verici

bende onu arefte görmüştüm gereksiz bence hiç gerek yok öyle sakıncalı şeylere

bu bi sekil meditasyon, ben meditasyonla ilgileniyorum ama suana kdr bunu iç yapmadim.. tek basina egitimini almadan yapmani tavsiye etmeme cunku bunu yapmadan once nefes çalismalari yapman lazim ki bu hiç kolay degil(ben bunun egitimini 4 buçuk ayda tamamladim), olumlama çalismalari yapman lazim ki ruhun olumsuzluklar yuzunden etkilenmesin...
eger illaki biseyle ilgilenmek istiyosan beki ikela erikli giye bir bayan yazar var internetten arastir.. bu bayanin yazilari genelde egitici ve meleklerle iletisim, nefes çalismalari geçmis olumlama vs ile ilgili.. ben de simdilerde ona sardim...
arastirmalara gore mesela bi insan hiç binmedigi halde uçaktan korkuyo bu onun onceki hayatinda uçak kazasinda can verdiginden dolayi kaynaklaniyo olabilirmis.. ve oyle bi sey var ki geçmis hayatinda da suanki tanidigin insanlarla hep iletisim halindeymissin. mesela esin onceki hayatinizda senin annen, veya baban senin simdiki hayatinda cocugun vs vs...
bi ton ilginç konu var bu geçmis yasami iyilestirme egitimine gidemedim fiyati cok yuksek diye ama ben de ona sardim bu ara....
bu seyleri tek basina deneme cunku beyin gucuyle yapiyosun aslinda herseyi, bu nedenle fazla bilgin olmadiggi icin nefes almani kontrol edemeyeblir veeya soka girebilirsin..
diger seyleri dene sana yaziyorum
-Kuantum olumlama
-meleklerle olumlama
- ayna çalismasi...
bu ucunu arastir derim eglenceli ve psikolojik açidan rahatlatici

bu okuduklarım şaka mı??? ya allah aşkına öyle birşey olsa herkes bu durumdan faydalanır, insanlar nerelerde olurdu.. yalan bence..

burdan bunu yazmak zorunda kaldığım için kusura bakmayın lütfen ancak özelden mesaj atan arkadaşlarım için yazmak zorundayım. yeni üye olduğum için mesajlarınıza cevap yazamıyorum sınırı doldurduğum an iletişime geçeceğim sizinle :) evet laf ebesiyim çünkü beynimi ağırlık olarak değil hazine olarak taşıyorum evet bu benim iyi geceler dilerim !

astral seyehat cidden tehlikelidir bedenine donemeyenler vardir.. ilismeyelim bence.

insan yetenekleri hafife alınmayacak cinsten.okuduklarının hepsi gerçek :) ancak kendine bu derece hakimiyet kurabilmen için senelerce çalışma yapman gerekiyor.

bu bi hayata bakis sekli, inanmayip bu tarz seylerle dalga geçenler acaba hiç denemisler mi denemeyi birak arastirmislar mi?? bu bi ayin degil buyu degil abuk subuk bisey degil arkadaslar bu bi ruhsal huzur bilinçaltindaki korkulari yenme depresyondan kurtulma!!
kimisi bu sekilde rahatlar kimizi bi antidepresan alir! eger bisey hakkinda bilginiz yoksa ve birileri bisey danisiyorsa, engin yorumlariniz içinizde kalsin...

Astral seyahat değilde bilinçli rüya denedim ben ,kesinlikle gerçek ufak çocuğum olduğu için bıraktım.Çok keyifliydi ama:)

istediğim yorumu yazmakta serbesttim(saygı çerçevesinde) ve bu sizi hiç ilgilendirmez..yorumlarımı ister içimde saklarım ister dışa yansıtırım sizden müsade alacak değilim...
Ayrıca bu konuda inanıp inanmamak kişiye kalmıştır, ben inanmıyorum ve fikrimi de burada paylaşmak istedim..herkesin aklı fikri var..İyi geceler

Canım senin inanmaman bu durumun olmadığını göstermez ki aslı var bu işin...

Bu arada miraç olayını hatırlatayım buda bir nevi astral seyahattir yok derken iki kere düşünmek gerek!

Canım senin inanmaman bu durumun olmadığını göstermez ki aslı var bu işin...

Canım elbette vardır ama nedense ben inanamıyorum..ah keşke olsa, en çok benim işime yarar bu durum..=((

Bende birara ciddi ciddi uğraşıyordum astral için ama sanırım, zihnini tereddütlerden arındırıp denemen gerekiyor. Ben en fazla şu sesler duyulan aşamaya kadar gelebilmiştim, bir dahada deneyemedim zaten korktum, ama başarabilmek, zihninin sınırlarını genişleten güzel bir deneyim olurmuş gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…