Annene babana söylemediğin sürece problem yok:ben anlamam dedin artık bi kere aklıma soktun sorumlusu sensin
Canım illa ki yaşamışsındır,rüyada olduğunu anlama durumu .Rüyada olduğunu anladığın da istersen uç,koş,yüz :))) Tekniği var , bir kaç kere rüyada iken rüyada olduğumu anladım ama bu teknik uykusuz bırakıyor insanı...O yüzden bıraktım çok masum bişey sayılmaz.
Yahu Bana Çok Oluyor..
Ama Bilinçli Değil, Bir Çaba Sarfetmiyorum..
Rüyada Olduğumu Bildiğim İçin Atıyorum Kendimi Uçurumdan Aşağıya..
Nasıl Olsa Gerçek Hayatta Yapamam Diyorum..
bana hiç olmuo yaaaa bende bi anormallikmi var acabaa:))
vsalla deminden beri zihnimii yoruorum yoruorum yokk hatırlamıorum :))) acabaa ben yaşıomuyumm burası neresii nerdeyim benn :))
:))Herkese Olmuyor ki..
Bence Bende Anormallik Var..
Ne güzel ,araştırırken bu iş için yıllarını veren insanlardan bahsediyorlardı.Bunun filmini de yaptılar hatta çok güzeldi tavsiye ederim:))Yahu Bana Çok Oluyor..
Ne güzel ,araştırırken bu iş için yıllarını veren insanlardan bahsediyorlardı.Bunun filmini de yaptılar hatta çok güzeldi tavsiye ederim:))
sorma yaa ölücem korkudan sürekli fırtına var elektriklerde gidip geliyo... :18::18:
ayda 7 gün çalışan adamın şansa bugünde nöbeti var korkuyorum yaa :18::18::18::18:
kızlar gecenlerde konu acmıstım evde canım sıkılıyor dıye,arkadasın bırısı astral seyahat dıye bırsey var onu denesene yazmış,bıraz netten araştırdım,ürperdim,bunu deneyen oldu mu??? yatağın üzerine uzanıp ruhuna emrederek dünyanın heryerıne hatta uzaya bıle gıdebılıyormussun,hatta cok kolay şekilde 13 yaşındakıler bıle denemiş,netten bu teknıgı okuyunca baktım kı bırsuru kişi uyguluyormuş,şoka gırdım yorumları okuyunca,bu nedır neyın nesıdır?şimdi uykuya dalarken korkuyorum,oradakı teknıkler aklıma gelıyor ,sankı ruhum bedenımden cıkıyor gıbı ... bana acıklarmısınız,yoksa ben mı cok cahilim şimdiye kadar hiç duymadım
Herkese Olmuyor ki..
Bence Bende Anormallik Var..
kızlar gecenlerde konu acmıstım evde canım sıkılıyor dıye,arkadasın bırısı astral seyahat dıye bırsey var onu denesene yazmış,bıraz netten araştırdım,ürperdim,bunu deneyen oldu mu??? yatağın üzerine uzanıp ruhuna emrederek dünyanın heryerıne hatta uzaya bıle gıdebılıyormussun,hatta cok kolay şekilde 13 yaşındakıler bıle denemiş,netten bu teknıgı okuyunca baktım kı bırsuru kişi uyguluyormuş,şoka gırdım yorumları okuyunca,bu nedır neyın nesıdır?şimdi uykuya dalarken korkuyorum,oradakı teknıkler aklıma gelıyor ,sankı ruhum bedenımden cıkıyor gıbı ... bana acıklarmısınız,yoksa ben mı cok cahilim şimdiye kadar hiç duymadım
Bu arada miraç olayını hatırlatayım buda bir nevi astral seyahattir yok derken iki kere düşünmek gerek!
Yahu Bana Çok Oluyor..
insidious - bu konudaki tek film, filme bakınca ürkütücü görünüyor
açıkcası buna yaptım oldu diyen insanların bilinçaltları onlara oyun oynuyor olabilir, bunu ilk ortaya atan ve yayan insanlar muhtemelen sahtekardı bence
Adapte olamıyorsun canım , bende de oyle oldu sonra vazgeçtim zaten
Bende de çok olur ama astral seyahat midir bilmem. Misal rüya görürken bilincim açılır, beğenmediğim rüyayı başa sarar, yeniden istediğim gibi görürürüm. rüya içinde rüya görür, bir de onu yorumlarım. rüyanın şurası şöyle olsa, burasını değiştirsek güzel olurdu gibi :)))
Doğru söylüyorsun kardeşim efendimizin bedeni de çıkmıştı yanlış bir bilgi olmuş benimkisi teşekkür ederim hatırlattığın için.Mirac astral seyahat değildir. Peygamber Efendimiz (SAV) hem bedeni, hem ruhu ile Allah katına çıkmıştır. Sadece zaman yavaş akmıştır ya da farklı bir makam olduğu için arada zaman farkı oluşmuştur.
örneğin alimler der ki, ahiretin bir günü dünyanın bin yılına eşittir. gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?