- 13 Ocak 2015
- 2.420
- 515
- 43
- Konu Sahibi brave love
-
- #1.961
bir kızdımı en az 3 gün boyunca öyle olur bende her zaman ki gibi gönlünü almaya çalışırdım ama artık öyle birşey olmıycak çünkü bende kırılmıştım..Demek ki bi kere sinirlenince düzelmesi zor oluyor kuzum
benimkide bazen öyle yapıyor canım onda bir sorun yok ama benim ağladığımı görünce öyle davranmamalıydı kesip atması ...kuzm arkadaşları yanındaysa öyle davranmş olabilir bncede mesela bnmki de öyle arkadşları yanında olunca aşkm fln yok güzel sözler söylemeynce anlıyorum ki yanında brileri var diyorm inadına hadi bi aşkım seni kocamn seviyorm de yoksa kapatmam diyorm gülüo fln ondan da olabilir
haklısn canm ilk defa mı böyle yapıobenimkide bazen öyle yapıyor canım onda bir sorun yok ama benim ağladığımı görünce öyle davranmamalıydı kesip atması ...
kuzm arkadaşları yanındaysa öyle davranmş olabilir bncede mesela bnmki de öyle arkadşları yanında olunca aşkm fln yok güzel sözler söylemeynce anlıyorum ki yanında brileri var diyorm inadına hadi bi aşkım seni kocamn seviyorm de yoksa kapatmam diyorm gülüo fln ondan da olabilir
bir kızdımı en az 3 gün boyunca öyle olur bende her zaman ki gibi gönlünü almaya çalışırdım ama artık öyle birşey olmıycak çünkü bende kırılmıştım..
demek ki sadece bnmki deilmş herkeste oluomş bnde sinir oluodm :)Aynen canım benimki aşkım hayatım filan diyor da ses tonu yalnızken daha farklı oluyor belki o da o yüzden öyle yapmıştır
kendi bilir kaybeden o olur..Kırıldıysan o senin gönlünü alsın almıyosa paşa keyfi bilirr
demek ki sadece bnmki deilmş herkeste oluomş bnde sinir oluodm :)
evet canım geçen seferde konuşamamıştık para çekicem azda dolaşırım dediydi tamam bi sorun yoktu ama bugün konuşalım dedim yalvaracaktım az kalsada ama o umursamadı .. beni o halimle bıraktı rahatçahaklısn canm ilk defa mı böyle yapıo
Kesinlikle canım hatalı olan hatasını kabul etmek zorundakendi bilir kaybeden o olur..
aradığında nasıl davranmalıyım hiçbir fikrim yok ..Kesinlikle canım hatalı olan hatasını kabul etmek zorunda
evet canım geçen seferde konuşamamıştık para çekicem azda dolaşırım dediydi tamam bi sorun yoktu ama bugün konuşalım dedim yalvaracaktım az kalsada ama o umursamadı .. beni o halimle bıraktı rahatça
aradığında nasıl davranmalıyım hiçbir fikrim yok ..2 buçuğa kadar skypede olacağım sonra mecbur çıkacağım işlerim olduğu için oda bunu biliyor
evet aynen canım onun gelmesini bekliyorumCanım erkek arkadaşını mı bekleyeceksin skypeda
Hoşgeldin canımben geldm kizlar
Kıyamam sana ya belli çok özlemişsin ama gelse kavga edeceksiniz gibi duruyor öfkelisin aynı zamandaevet aynen canım onun gelmesini bekliyorum
çok kötü bi durm ya faceyi kendisi mi açmş bilerekevet canım geçen seferde konuşamamıştık para çekicem azda dolaşırım dediydi tamam bi sorun yoktu ama bugün konuşalım dedim yalvaracaktım az kalsada ama o umursamadı .. beni o halimle bıraktı rahatça
Hemde nasıl özledim.. Evet öyle görünüyor çıksamda girdiğinde beni çevrimdışı görürse o zaman dahada hoş olmaz sankiKıyamam sana ya belli çok özlemişsin ama gelse kavga edeceksiniz gibi duruyor öfkelisin aynı zamanda
hoşgeldn canm nasılsnben geldm kizlar
onu tam netliğe ulaştıramadım canım ama ben açmadım dedi doğrumu söylüyor bilmiyorum beni çok kırdı artık bilmiyorumm..çok kötü bi durm ya faceyi kendisi mi açmş bilerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?