Asker ile evlilik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Başınız sağolsun sözün bittiği yer maalesef,çok üzüldüm nurlar içinde yatsın mekanı cennet olsun kardeşimizin..

Cocuk sahibi olmak zorunda degilsiniz ki. Bunu bir zorunluluk gormeyin. Tek kalmak da goreceli bir kavram,benim esim esnaf ve cok yogun calisiyor,asker esleri bile benden daha az yalniz kalmistir acikcasi Karsi komsum polis,6 senedir sabah gider aksam gelir mis gibi takiliyor adam. o durum biraz sans bana gore.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun rabbim sizlerede sabır versin

Allah razı olsun canım tesekur ederim. İmtıhan dunyası bızımde imtıhanımız boyleymiş

Rabbim sizlere uzun sağlıklı ömürler versin inşallah.

Eşimde yıllarönce doğu görevine gitmişti 2 yıl yoktu,çalan her telefonda acabamı derdim bilirim o durumları zordur.

Asker veya polis eşi olmak zor.Bu zorluğa arada sevgi ve saygı,anlaşma tamsa seve seve katlanılır hatta eşle gurur da duyulur.Ama konu sadece bu değil.Aileler istemiyorsa keşke zorlamasaydınız.Ben bu evliliğin çok iyi gideceğini düşünmüyorum.

Sevgi herseyin ustesinden geliyor beni esimin ailesi istemiyor du cunku calismiyorum onlar ya ogretmen ya hemsire gelin istiyor du bizden uzak sehirde yasadiklari icin bir istemeye geldiler tabi ogullarinin zoruyla birde dugune evlendigimiz sene tayin cikti doguya beni goturmedi iki sene Ben annem de kaldim her dk haberleri dinleyerek cok zor gecti sukur bitti sonra kibrisa tayin cikti beraber gittik sonra tekrar dogu yine beraber gittik sonra tekrar bati tekrar dogu derken 15 sene oldu cok ta mutluyum evet zor ama bu hayata alisiyorsun

Bence insanların hangi meslekten olduğunun bi önemi yok , önemli olan iki kişinin birbirini gerçekten sevmesi , karakterleri ve uyumlu olmaları diye düşünüyorum .

Olayın boyutu şimdi belli oldu.
Bence bu evlilik olmaz diyorum,bir tane sebep yatıyor bunda.

Amin inşallah,bence sizin terettüd gibi durumunuz var gibi bu aşamada.
Hep mutlu olun masallah Allah bozmasin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…