Asker ile evlilik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kusura bakmayin , evet baya önyargili olmus:/
Dışarıdan hep öyle gözüküyor aslında. Asker kesin sert mizaclıdır, kavgacıdır. Silahı var şiddet eğilimlidir gibi. Beni de evlenmeden önce uyarmıştı sürekli arkadaşlarım. Ama olay karşımızdakinin karakterinde bitiyor. Ben sevgilimden sonsuz memnundum. Evlenince değişir dediler. Kocamdan sonsuz memnunum hala. Normal yani önyargılar sanırım

Zor ama gerçek anlamda zor bir hayat..15 yıllık evliyiz 2cocugum var.Ben zaten doğudayım lojmanda olduğum için burda kaldim çünkü lojman şartları çok iyi çocukların için.Sonuc:Eşim 2ay önce güneydoğuya aile götürülmeyen bir yere tayin oldu ve 2 sene orda görev yapicak.Rabbim tırnaklarını taşa değdirmesin.Yuregi ağzında yaşamak bizimkisi...

Evlilik sözlesmesi yuzunden diyorsunuz degil mi..

Bu işten hayır gelmez artık bence

Adam holding sahibi mi ki evlilik sözleşmesi koymuşlar altı üstü memur, sen servet avcısı mısın hayır yani bu insanlar neye dayanarak aşağılıyorlar ki seni sabancı mı bu aile???

Ailen istememekte net haklı

Ailelerle olan durumlar yuzunden evlenmemeli miyim sizce..

Ben nişanlıyı takdir ettim yalnız karakterli adam. Anasıyla konuşmayı bırakmış sonra da basmış sana gelmiş. Doğuya taşınmanız belki hayırlı bile olur bu cadaloz gelemez oh mis işte

Başınız sağolsun Nur içinde yatsın Allah'm ondan aldığı ömrü oğlunuza sizlere versin inşallah

Başınız sağolsun Nur içinde yatsın Allah'm ondan aldığı ömrü oğlunuza sizlere versin inşallah
Allah razı olsun canım rabbım tum şehıdlerımızi nurlar içinde yatsın

Bu durumda hala bu kişiyle evlenmeyi düşünüyor olmamalısınız

Mevcut şartlar ileride başına bela açacak türden. Evlenince erkekler bir anacı kesiliyor nedense. Benim exte asker ve başta ailesi beni istemedi. Kendisi ailesine karşı koydu konuşmadı. Sonra biz evlendik ve anası birden kıymetli ben ise hep kapıya yakın oldum..Bu kadar güvensiz koşul varken iyi düşün derim.Evlilik sözleşmesiyle karşına gelebilen birinede ne bileyim yani güvenebilmek...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…