Hislerim çok güçlüdür. Pürüzsüzlük değil, karanlık ve Sıkıntı gördüm.Aileler ile olan durumlardan dolayi mi oyle dediniz.. Benim de icimde surekli bir sıkıntı var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hislerim çok güçlüdür. Pürüzsüzlük değil, karanlık ve Sıkıntı gördüm.Aileler ile olan durumlardan dolayi mi oyle dediniz.. Benim de icimde surekli bir sıkıntı var
Cnm kuzenimi eşinin annesi hiç istemedi istemeye bile gelmedi k.v si 2 yıl nişanlı kaldı bir gün bile arayıp sormadı gelip gitmedi çok yakın oturmalarina rağmen ikisi de vaz geçmedi onun eşide askeri personel 1 yıl oldu evlendiler k.v si kuzenimden sürekli özür diliyor ben çok kötülükler yaptım size diye çok mutlular şimdiAileler ile olan durumlardan dolayi mi oyle dediniz.. Benim de icimde surekli bir sıkıntı var
Ne guzel masallah Allah bozmasin mutluluklariniCnm kuzenimi eşinin annesi hiç istemedi istemeye bile gelmedi k.v si 2 yıl nişanlı kaldı bir gün bile arayıp sormadı gelip gitmedi çok yakın oturmalarina rağmen ikisi de vaz geçmedi onun eşide askeri personel 1 yıl oldu evlendiler k.v si kuzenimden sürekli özür diliyor ben çok kötülükler yaptım size diye çok mutlular şimdi
Evlilik sözlesmesi yuzunden diyorsunuz degil mi..Asker eşi olmaktan değil de böyle bi aileye gelin gitmekten kaç
Kesinlikle. Kadın belli ki sıkıntılı. Rahat vermez sana. Şimdi ailesini karıstırmayacagını vaad etse dahi evlenince öyle olmayacagını göreceksin.Evlilik sözlesmesi yuzunden diyorsunuz degil mi..
Gerçekten bire bir şahit olduğumuz olay istemeye gelmeyen düğüne gelmeyen kadın şimdi bambaşka biri oldu. Allah sizede nasip etsin canımNe guzel masallah Allah bozmasin mutluluklarini
Evet ben o olay yuzunden nisan attim sozlesme falan imzalamadim onume kagit da getiremediler zaten ama sonra geri dondum sevdigim icin yanlis mi yaptimBen olsam evlenmem açıkcası,kadın evlilik sözleşmesi yapmış üstelik bu bile ayrılmak için yeterli bir sebeb.
Aslinda ailemi karistirmayacagim demiyor sadece suan annesiyle konusmuyor ama silmedi tabiki de. Benimle evlenmesini istemiyorlar ama simdi evlenelim desem evleniriz, ailesinin izin vermemesine takilmiyor. İleride illaki konusmaya baslayacagiz diyor sen de benimle gelirsin diyor onlara medenice konusur cozersiniz birbirinizi sevmek zorunda degilsiniz diyor ama ben kadini gormek dahi istemiyorum ve hic guvenmiyorumKesinlikle. Kadın belli ki sıkıntılı. Rahat vermez sana. Şimdi ailesini karıstırmayacagını vaad etse dahi evlenince öyle olmayacagını göreceksin.
Evet ben o olay yuzunden nisan attim sozlesme falan imzalamadim onume kagit da getiremediler zaten ama sonra geri dondum sevdigim icin yanlis mi yaptim
Aslinda ailemi karistirmayacagim demiyor sadece suan annesiyle konusmuyor ama silmedi tabiki de. Benimle evlenmesini istemiyorlar ama simdi evlenelim desem evleniriz, ailesinin izin vermemesine takilmiyor. İleride illaki konusmaya baslayacagiz diyor sen de benimle gelirsin diyor onlara medenice konusur cozersiniz birbirinizi sevmek zorunda degilsiniz diyor ama ben kadini gormek dahi istemiyorum ve hic guvenmiyorum
Ben hiç tavsiye etmem size bu evliliği. Çok zorluk yaşarsınız. Benim eşi asker olan tanıdıklarım var. Doğudalar ama aileleri de onlara çok destek. Hiçbir şey olmasa devamlı konuşma, muhabbet ile, moralini yüksek tutarak destek oluyorlar.
siz olmayacak şeyler yaşamışsınız. Daha en başından iki ailenin arasında feci durumlar yaşanmış. Zorunlu olarak görüşeceksiniz, iki ailede de sorun yaşayacaksınız. Bir de üzerine yalnız kalacaksınız. Bir çocuğunuz olsa, yalnız büyüteceksiniz. Aileler kabul etseler de, hep davranışlarında hissedeceksiniz unutmadıklarını.
Hep eşinize göre yaşayacaksınız. Şu anda yapabileceğiniz pek çok şeyden vazgeçeceksiniz. Mutlu bir evlilik için iki tarafında Kazanıyor olması lazım.
Ayrılmak şimdi zor gelebilir, ama ileride keşke dersiniz. En güzel geçecek zamanlarınız hep sıkıntıyla geçmiş. Aşkın zorlama Ve mücadelE etme, aileleri hiçe sayabilme olduğuna inanmıyorum ben. Çünkü aşkın da bir ömrü var. Eğer şartlar çok zorluyorsa, o da bitiyor.
sırf mantıkla da evlilik olmuyor, sırf aşkla da. İkisinin de olması lazım. Yaşınız kaç bilmiyorum ama yirmilerin başlarında daha çok pembe aşklara inanılır körü körüne. 35 ten sonra mantık da devreye girer, kazandıklarınızın Ve kaybettiklerinizin hesabını yapmaya başlarsınız.
işte o hesaplaşmada sizin de kazandığınızı görmeniz lazım. Aile desteği yok, hep mücadele, bir de yalnızlık. Bu kadar desteksiz olmak, çiftleri birbirine bağladığı kadar, yoruyor da iki tarafı. Ailelerin onayı Da çok önemli.