yüzbaşı
üniversite mezunu mu yani asker olmadan önce
ben neden ailenin karşı çıktığını anlamadım yine senin neden uzattığını da neyse onlar olmuş bitmiş de
adamın mesleği bu
ileride doğu görevi tabii ki olur gidilecek şehir ise gidersin birlikte
hatta atıyorum birliğine yakın oturulmuyorsa da sen ilinde oturursun vs vs
annem gelmez diyorsun da kimin annesi neden gelsin yanına
yani annenle aran bozuk olmasa yıllarca kendi evini düzenini bırakıp gelip seninle mi yaşayacak
üniversite okumuş çalışma hayatı olan bir kadınsın
çocuğuna da bakarsın yalnız ne var bunda
yıllar önce köyde büyümüş okuma yazması olmayan kv dem polis eşi ile her yere gitmiş
yine ülkede bir çok köyde büyümüş okuması yazması tabii ki de yabancı dili olmayan kadın gidip Almaya da kendine yaşam kurmuş
siz neden anneniz yahut kv deniz olmadan çocuğunuza bakamayacaksınız ki
bu düşüncenizde bir sorun yok mu
[/QUOTE
yüzbaşı
üniversite mezunu mu yani asker olmadan önce
ben neden ailenin karşı çıktığını anlamadım yine senin neden uzattığını da neyse onlar olmuş bitmiş de
adamın mesleği bu
ileride doğu görevi tabii ki olur gidilecek şehir ise gidersin birlikte
hatta atıyorum birliğine yakın oturulmuyorsa da sen ilinde oturursun vs vs
annem gelmez diyorsun da kimin annesi neden gelsin yanına
yani annenle aran bozuk olmasa yıllarca kendi evini düzenini bırakıp gelip seninle mi yaşayacak
üniversite okumuş çalışma hayatı olan bir kadınsın
çocuğuna da bakarsın yalnız ne var bunda
yıllar önce köyde büyümüş okuma yazması olmayan kv dem polis eşi ile her yere gitmiş
yine ülkede bir çok köyde büyümüş okuması yazması tabii ki de yabancı dili olmayan kadın gidip Almaya da kendine yaşam kurmuş
siz neden anneniz yahut kv deniz olmadan çocuğunuza bakamayacaksınız ki
bu düşüncenizde bir sorun yok mu
cevremden hep kendi ailesinden destek gorenleri duyuyorum tek basina cocuk buyutmek zor diyorlar, esim de gorev dolayisiyla yanimda olmayinca ben tek basina altindan nasil kalkarim diye dusunuyorum, en basitinden lohusa kadin yalniz kalmaz degil mi bu gibi seyler ve evlilik ne demek bilmedigim icin aile destegi olmadan daha baska ne sorun olur öngöremiyorum..