biraz zor açıkçası. doğuda her yere es goturulmuyor.bu durumda 2 sene boyunca yılda sadece 3 4 kez görüşmek zorunda kalıyorsunuz. sınıfı ne bilmiyorum ama sürekli endişe halinde oluyorsunuz tehlikede mi diye. 4 5 yılda bir yer değiştirmek zorundasiniz. aileler neden karsi evlenmenize? bence bu daha onemliArkadaslar merhaba, asker sevgilim ile evlilikten gözüm korkuyor. Bes alti yil kadar batida bir ilcede gorev yapacak ve sonra doguya gidecek. Ben aileme karsi gelip evlendigim icin(henuz evlenmedik, tamam mi devam mi noktasindayim) ornegin cocugumuz olsa benim annem gelip yardim etmeyecek bana ve onun annesi ile de aramiz kotu oldugu icin onun gelmesini de istemiyorum.(Ailelere karsi gelip evlenme söz konusu) Bunun disinda asker ile evlenmenin getirecegi zorluklari siz asker eslerinden dinleyebilir miyim?
Insan sevdimi gozu zorluk görmüyor ben de çok ayrı kaldim eşimden görevleri dolayisla ben 1 aylık hamileydim gitti doğuma yakın gelmişti ama bu ayrılıklar bizi iyice birleştirildiArkadaslar merhaba, asker sevgilim ile evlilikten gözüm korkuyor. Bes alti yil kadar batida bir ilcede gorev yapacak ve sonra doguya gidecek. Ben aileme karsi gelip evlendigim icin(henuz evlenmedik, tamam mi devam mi noktasindayim) ornegin cocugumuz olsa benim annem gelip yardim etmeyecek bana ve onun annesi ile de aramiz kotu oldugu icin onun gelmesini de istemiyorum.(Ailelere karsi gelip evlenme söz konusu) Bunun disinda asker ile evlenmenin getirecegi zorluklari siz asker eslerinden dinleyebilir miyim?
Arkadaslar merhaba, asker sevgilim ile evlilikten gözüm korkuyor. Bes alti yil kadar batida bir ilcede gorev yapacak ve sonra doguya gidecek. Ben aileme karsi gelip evlendigim icin(henuz evlenmedik, tamam mi devam mi noktasindayim) ornegin cocugumuz olsa benim annem gelip yardim etmeyecek bana ve onun annesi ile de aramiz kotu oldugu icin onun gelmesini de istemiyorum.(Ailelere karsi gelip evlenme söz konusu) Bunun disinda asker ile evlenmenin getirecegi zorluklari siz asker eslerinden dinleyebilir miyim?
EVLENME.Arkadaslar merhaba, asker sevgilim ile evlilikten gözüm korkuyor. Bes alti yil kadar batida bir ilcede gorev yapacak ve sonra doguya gidecek. Ben aileme karsi gelip evlendigim icin(henuz evlenmedik, tamam mi devam mi noktasindayim) ornegin cocugumuz olsa benim annem gelip yardim etmeyecek bana ve onun annesi ile de aramiz kotu oldugu icin onun gelmesini de istemiyorum.(Ailelere karsi gelip evlenme söz konusu) Bunun disinda asker ile evlenmenin getirecegi zorluklari siz asker eslerinden dinleyebilir miyim?
Asker olmadanda genc yasta ölmeyeceginin bir garantisi yokÇok zor bugün istagramda eşi asker olan bi kız var şehit oldu. 1 senelik evliydi bugün evliliğin 3.yıldönümüymus o kızı gördükçe içim fenalasiyor. Hatta düğün resimlerini çektirdiğim yere gidip tek resimleri vardı haberlere vs cıktı. Bilmiyorum ya çok acı
Orası öyle ama zor bir bölgede askerse hergün elin kalbinde yaşamak daha zor ölümle burun burunalarAsker olmadanda genc yasta ölmeyeceginin bir garantisi yok
Ömür bittiyse care yok askerde olsa sivilde olsa..
Benim esimde emniyette tabiki her ise gittiginde Allaha emanet ediyorum insan tabiki korkuyor ama korkuylada yasanmaz. İyi dusunup evlenilmeli goze alinmali bazi seylerOrası öyle ama zor bir bölgede askerse hergün elin kalbinde yaşamak daha zor ölümle burun burunalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?