Asker Eşleri

a.s.a.s.hoş gldin dilasu allh kucana almak nasip etsin yavrunu canım:1hug::1hug::emir_bebek::ecrin_bebek:

slm merhaba arkdaslar bnde asker eşiyim vede hamileyım bana guzel kız ve erkek ismi bulursanız tavsiyelerınıze ıhtıyacım var hftaya cınsıyetını ogrenecegız kısmetse ozmanda yazarım k.i.bakın

selam hoşgeldin aramıza allah kucağınıza almayı nasip etsin edirnenin neresindesiniz merkezmi bende edirne keşanlıyım

slm merhaba arkdaslar bnde asker eşiyim vede hamileyım bana guzel kız ve erkek ismi bulursanız tavsiyelerınıze ıhtıyacım var hftaya cınsıyetını ogrenecegız kısmetse ozmanda yazarım k.i.bakın

hg canım aramıza...benim kızımın ismi rüyanaz belki hoşuna gider...erkek ismide çağan efe..çok begendigim bir isim.........

kızlar beloş geçen ayın 28.den beri yok çok endişeleniyorum acaba bi sıkıntısımı var?perçemde sanırım çok uzun zamandır kapsama alanı dışında bilen varmı biriylemi atıştı

ALLAH tamamına eriştirsin inşallah.:ecrin_bebek:kız ismi pelinsu.erkek ismi emre.nasıl önerilerim kızımla oğluşumun isimleri.:emir_bebek:

selam kızlar nasılsınız kimseler yok nerdesiniz erdekte yağmur var hava kapalı bişraz halsiz hissediyorum havadan dolayı galiba

rüyanaz canım sen eşinin yanına gitmeyi düşünmüyormusun.şimdi nerde oturuyorsun lojmandan çıktınmı?

slm herkese ben geldim
evt buraada bu gün yağmurlu kapalı bi hava ama yinede güzel hayat devam ediyo sevdiklerimizle ne güzel

rüyanaz canım sen eşinin yanına gitmeyi düşünmüyormusun.şimdi nerde oturuyorsun lojmandan çıktınmı?

yok canım ben gitmedim amasyadayım lojmanda degildim zaten eşimin ist.da kursu var 4 ay ocak haziran arası o bitene kadar burdayım ben kurs bitince gitçem inşallah........

istanbulkolik hg canım ya kırılma o an kimse farketmemiş olabilir ...nasılsın paylaşımlarını bekliyoruz öptüm.......

teşekkür ederim canım sağol rüyanaz biz birbirimizi anlamazsak kim anlar değilmi çok sıkılıyorum ve gerçekten konuşmaya ihtiyacım var oyüzden sitem ettim iyi akşamlar

tabiki bizi bizden iyi kim anlar canım anlat kndini zamanla herkesi de tanırısın bak çok güzel arkadşlıklarımız var bizim bu topikde..

üç ay öncesine kadar bende asker eşiydim eşim diyarbakırda yedek subay olarak yaptı askerliğini bizde yanındaydık çocuğumla beraber orda hava üssünde kaldıka.sasker eşi olmak zor arkadaşlar bir yere alışıyorsun ordan başka yere tayinin çıkıyor eşyalar harab oluyor bu arada:1no2:çocuklar tayincilik oynuyorlar:teselli:allah yardımcınız olsun biz bir sene içinde bile yorulduk ama gurur vericiydi.hepinize sevgiler...a.s.

üç ay öncesine kadar bende asker eşiydim eşim diyarbakırda yedek subay olarak yaptı askerliğini bizde yanındaydık çocuğumla beraber orda hava üssünde kaldıka.sasker eşi olmak zor arkadaşlar bir yere alışıyorsun ordan başka yere tayinin çıkıyor eşyalar harab oluyor bu arada:1no2:çocuklar tayincilik oynuyorlar:teselli:allah yardımcınız olsun biz bir sene içinde bile yorulduk ama gurur vericiydi.hepinize sevgiler...a.s.

a.s.a.s.tşr edriz ii dileklerin iin canım evt zor ve güzel bi o kadarda gurur verici haklısın emeklimi oldunuz şimdi canım::1hug::uhm::uhm::

X