Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu gün hem dişciye gidecem hemde öğleden sonra okula toplantıya gidecem ofyaaaa
rüyanaz ve manolya85 allah kavuştursun canlarıım
günaydınlar arkadaşlar rüyanaz alllah kavuştursun canım bıcır kız dilek ay ruyanaz ank06 dilek ay nasılsınız bu gün güzel bi güneş doğdu burda
eşim dün gece otobüse bindikten sonra bana bunu yazmış..............
ayrılıkta sevdaya dahil...
bizi bekleyen güzel günler için dayanacagız aşkım...ikimizde fedakarlık yaparak bekleyecegiz...ve bu zor günler geçip tekrar bir araya geldigimizde bu günleri yüzümüzde tebessümle hatırlayacagız...
gücümüzü aşkımızdan alacagız.birbirimize destekl olup bu zor günleri atlatacagız...
seni ve kızımızı çok seviyorum..ona ve kendine çok iyi bak.yanında olmadan geçen her anı bensiz geçen degil,beni sana yaklaştıran zaman diye düşün....seni ölesiye seviyorum canım karıcım prensesim....
:asigim::asigim:
bizi bekleyen güzel günler için dayanacagız aşkım...ikimizde fedakarlık yaparak bekleyecegiz...ve bu zor günler geçip tekrar bir araya geldigimizde bu günleri yüzümüzde tebessümle hatırlayacagız...
gücümüzü aşkımızdan alacagız.birbirimize destekl olup bu zor günleri atlatacagız...
seni ve kızımızı çok seviyorum..ona ve kendine çok iyi bak.yanında olmadan geçen her anı bensiz geçen degil,beni sana yaklaştıran zaman diye düşün....seni ölesiye seviyorum canım karıcım prensesim....
Byle birbirlerini çok seven çiftleri görünce ben çok mutlu oluyorum arkadaşlar.
Kaçyıllık evliyiz bizde aynı duyguları bizde yaşıyoruz .
Allah kimseyi birbirinden ayırmasın.
Sevgi kadar güzel bir şey yok aslında
çok duygulu bir mesajmış:a015:
allah nazarlardan saklasın rüyanazcığım
sayılı gün çabuk geçer inşallah.
kızınla sana sağlıklı günler diliyorum..Bu arada tüm hasret çekenlere tez zamanda kavuşmayı, kucaklaşmayı allah nasip etsin..hasret zor gerçekten...:a015:
maşşallah yaa ne güzel
hep gıpta etmişimdir böle güzel çiftlere
allah bozmasıın
bnde maalesef hep gıpta ederek yaşıyacam bu gidişle:çok üzgünüm:
rüyanaz şşşş maşallah ben korkarım kem gözlerden ya allah nazarlardan saklasın