Asker Eşleri

günaydın herkese iyi pazarlar ben yine erkenciyim eşim nöbete gitti oğlumda uyuyo bugün nasıl geçecek bilemiyorum pazar olduğu için can sıkıcı bir gün olacak eşim nöbette olacağı için:teselli:

ii pazarlar arkadaşlar
bnm kız yine hasta şimdi acilden geldik bağırsak enfeksiyonu olmuş geceden bu yana kusma ve ishal çok kötü derecede

meraba bende asker eşiyim kastamonuda görev yapıyoruz
bu siteye yeni üye oldum çok beğendim bugün farkettim böyle bişey olduğunu diğer asker eşleriylede görüşmek isterim.

a.s.a.s.hoşgeldin canım aramıza güzel paylaşımlar dilerimmm:1hug::1hug::teytey:a.s.a.s.a.s.

ii pazarlar arkadaşlar
bnm kız yine hasta şimdi acilden geldik bağırsak enfeksiyonu olmuş geceden bu yana kusma ve ishal çok kötü derecede

çok geçmiş olsun azra sıla..aynı zmanda ben geç kaldım doğum günün kutlu olsun..allah en güzel günlerde yaşatmayı en en güzel günleri görmeyi nasip etsin sağlıkla...:nazar::nazar:a.s.

çok geçmiş olsun azra sıla..aynı zmanda ben geç kaldım doğum günün kutlu olsun..allah en güzel günlerde yaşatmayı en en güzel günleri görmeyi nasip etsin sağlıkla...:nazar::nazar:a.s.

a.s.a.s.a.snasılsın hemşerim hoş geldnnnnnnnnnn:lepi::teytey::1hug::1hug:.

iyi akaşmlar kızlar nasılsınız kimseler yok galiba ben çok mutluyum çünkü fener galatasarayı 4 -1 skorla yendi cimbomlulara geçmiş olsun :hooray:
fenerbahce100.jpg

yaşa fenerbahçemmmmmmmmmmm:hooray::lepi:

yarın eşimle mutluluğum fenerin elindeydi çok şükürki yendi bende kurtuldum ohh beee..
sizler nasılsınız hanımlar

ii akşamlar ablalarım kardeşlerim...en güzel rüyaların olduğu bir gece diliyorum,tatlı meleklerinize hastalıksız bir hafta diliyorum,askerleriize stressiz azıcık yoğunusuz bir hafta diliyorum..çok şey diledim heralde:)) evet bide fenerlileri tebrik ediyorum centilmence...her ne kadar ben gsli de olsam hak edene ödülünü vermek gerek.
ii geceler.

X