- 4 Nisan 2007
- 4.864
- 15
- 41
canım geçmiş olsun aman dikkat soğuk su içiyorl çocuklar
bende iyiyim kızla oturuyoruz
saol handan ablam kızına slm söylea.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım geçmiş olsun aman dikkat soğuk su içiyorl çocuklar
bende iyiyim kızla oturuyoruz
bn varım cnm eğer kabul ederseen a.s.
saol handan ablam kızına slm söylea.s.
kıssslaarrrrrrr misafirlerim vardı ancak yolcu ettim size bier bakimmmm hemde ii geceler dileyeyim dedimmm yarın buluşmamız var bizim akşam görüşürüz inş.hepiniziŞeniz
kızlar esımı sınıra operasyona yolladılar ekımın sonu veya kasım bası gelcek bızım ıçın ern uzun ve en kötu ayrılık oldu psıkolojımız alt ust oldı 9 aylık oglum var o bıle babasını unutacak yanımızda olamıcak çok uzgunum
kızlar esımı sınıra operasyona yolladılar ekımın sonu veya kasım bası gelcek bızım ıçın ern uzun ve en kötu ayrılık oldu psıkolojımız alt ust oldı 9 aylık oglum var o bıle babasını unutacak yanımızda olamıcak çok uzgunum
canım üzülme oğluşun hisseder:teselli:bol bol dua et hayırlısıyla gidip dönmesi nasip olur inş.:1hug:kızlar esımı sınıra operasyona yolladılar ekımın sonu veya kasım bası gelcek bızım ıçın ern uzun ve en kötu ayrılık oldu psıkolojımız alt ust oldı 9 aylık oglum var o bıle babasını unutacak yanımızda olamıcak çok uzgunum
slm kızlar birkaçgün aradan sonra ben geldim daha tanışamada ayrıldım izin bitti ve pc nin başındayım artık hepinize iyi pazarlar.
hayırlısıyla kavuşursunuz inş. allaha emanet olsun.
arkadaşlar çok üzgünüm terörü lanetliyorum allah belalarını versin daha önce burada bizimle birlikte olan bir arkadaşımızın eşi şehit oldu bu günlerde o yetim kalan yavrusunun eşinin ve ailesinin her akan gözyaşları için binlerce kez lanet olsuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnn PKK