Asker Eşleri

bizimm deee agustosun 5i evlilik yıldönumumuzz.. eşim görevden geliy oozamanaa.... oo gelsin başka bişi istemiyorumm.. ben ne alsam düşünüp duruyprum ilk yılımız güsel gecsin istiyorum eşim saolsu ntatiliçin rezervasyon yaptırmışşş... bende düşünüyorum bakalımmmm

canım benim saol tşkler amin canım amin hepimizinki.....
dilercimmm nice yıllara canımmm:1hug:
hadi ben işlere devasm tuvalet banyo temizlencek sonra pazara çıkılcak grş...
:1shok:yok ya yukarıdaki romantizimden sonra oldumu yaaaa:roflol:
asıl iş bende o kadar çok iş varki yapılacak artık
sana kolay gelsin görüşürüz
handancımmm tut birini yaptır balam bizim parçalar zaten dağıldı dağılacak zorlama kendini askımmm ben öle yapıyommm:lepi:
bizimm deee agustosun 5i evlilik yıldönumumuzz.. eşim görevden geliy oozamanaa.... oo gelsin başka bişi istemiyorumm.. ben ne alsam düşünüp duruyprum ilk yılımız güsel gecsin istiyorum eşim saolsu ntatiliçin rezervasyon yaptırmışşş... bende düşünüyorum bakalımmmm

oy oyy oyy bide ilk yılllllljeyyarnapsan özel olurr şekerrr bunaltma kendini.....yerimseniben

şuu haberlerii okurken dügümm baglanıyoo yaa :KK43::KK43::KK43: ölen polislerden birinin eşi 8 aylık hamileymiş...:KK43::KK43::KK43::KK43: ooff rabbimsabırlarr versinnn inş..

G Ü N A Y D I N

Kapat gözlerini ve çizmeye başla günü unutma nasıl başlarsan öyle gider dakikalar, saatler ve günler...:1rolleyes:
Neşeni ve gülüşünü kat anlara...
Gülümse... :1rolleyes:
Gülüşünün resmidir çizilen...
Güzel birgün diliyorum...
:sm_cool:

hepinize aydınlık günlerrrrrrŞeniz

günaydın arkadaşlar gününüz hep aydın olsun,manolya85 sana canı gönülden katılıyorum,allah yakınlarına bol sabır versin hayat bu başımıza ne geleceği belli değil bende asker eşiyim ilerde başımıza ne gelir bilmem,allah bu vatan için çalışan herkesi korusun kollasın..hepsi ALLAHA EMANET OLSUNLAR..:nazar:

cnm burda herkes asker eşi yani ben öle biliyotrum... eşleriniz nerde görev yapıyo kıslar ve rütbesi nedir..

handanım vatan seni özlediydi kısssss

sorma anam uçaktan indim bir baktım yerler kırmızı halı kaplı :roflol:
benim neyim eksik öbürlerinden :lepi:

handanım vatan seni özlediydi kısssss

sorma anam uçaktan indim bir baktım yerler kırmızı halı kaplı :roflol:
benim neyim eksik öbürlerinden :lepi:

canımmm kırmızı halıyı boşverrrr sen gönlümüzün bitanesisinnnn şekerimmm
ma şu kırmızı halı olayınada tkılmadımmm değil yaniii nasıl akıl etmedimmmCADIARZU

benim eşimde doldurur doldurmaz emekli olanlardan geçen sene eylülde emekli oldu 1 sene olcak yakında ve 42 yaşında bende 39

slm kızlar oğlusum hastaydı giremedim forma bugün daha iioldu dr geldik ishal ateş kusam salgın burda of sıcaklarda hastalıkda cok kötüt oluyo ya

X