Asker Eşleri

arkadaslar izmir de oturup calsıısan cocuklarına bakıcı arayan tanıdıgınız var mI?ben 5 yıl cocuk bakıcılıgı yaptım.acaba burada da yapabilir miyim evimde diye bi sormak istedim. topic actım gerci..

okula kızımı götürdüm geldeim kızlar valla çok sevdi okulu benim kız ögretmeni bugün çiçek takmış nasıl mutlu ...

canım kusura bakma görmedim biz 2 sene vanda kaldık simdi afyondayız tatlım sen neresindesin valla vanı cok aradık buraya gelince kötü diyoduk ama burdan daha iyiydi esım için çalısma ortamı diyoruzkı keske 2 sene daha uzatsaydıkama geçti tabikide

bende sevinmistim canım van dan birini buldum diye . .ben merkezdeyim canım lojmanda oturuyoruz biz bu seneyi saymıyorum artık kaldı bir yılımız tek kotu tarafı bizim için uzak olusu sizin de yeni gorev yeriniz hayırlı olsun afyon merkez mi?

canım biz çataktaydık afyon sinanpasa diye küçük bir ilçiyi düstük ama inan çatağı özlüyoruz keske uzatsaydık diyoruz

tşk ler ank06 :) bizimde misaifr gelicek. börek,mercimek köfte,kek,baklava,kadayıf yaptım yanına da cay ohhh buyrun geLin=)

slm şekerler naber eşim yine nöbetçi bende arkadaşlarda kalcam size şimiden iyi geceler sabah grş...

rüyanazcım görüsürüz hayatım öpüldün

canım oohhh ne güzel mercimek köfteye bayılırım ya nasl yapıyosun hayatım afiyet olsun seker

bakıyorum baklavalar börekler mercimekli köfteler cokacimcoook
yiyin anacım afiyet olsun gözümüz yok yani
insanın canı çeker değilmi

X