Asker Eşleri

insallah yagmur bekleyen her yere yagsın çok kuraktı gene bu yaz...al iste tam da yagmaz ki yagmur burda iki gok gurler bir iki damla atar o kadar cok ozledim yagmur sesini yaa

Kizlar iyi aksamlar nasilsiniz bakem yaprak dökümü reklam oluncu bi bakayim dedim öpüldünüz sekerler

Kizlar iyi aksamlar nasilsiniz bakem yaprak dökümü reklam oluncu bi bakayim dedim öpüldünüz sekerler

iyi aksamlar canım onceki sayfalarda sana yazmıstım ama bakmadın heralde. . . .van a yeni geldiginizi anladım yazısmandan bu atamada geldiniz sanırım bende iki yıldır burdayım

-

günaydın kızlar nasılsınız ...
dün geç kalktım koştura koştura okula gittik ....
okuldan geldim mantı açtık bana ....
akşam yaprak dökümü vardı.... ve kkya hiç giremedim ösledim sizi kıssslar............

iyi aksamlar canım onceki sayfalarda sana yazmıstım ama bakmadın heralde. . . .van a yeni geldiginizi anladım yazısmandan bu atamada geldiniz sanırım bende iki yıldır burdayım

canım kusura bakma görmedim biz 2 sene vanda kaldık simdi afyondayız tatlım sen neresindesin valla vanı cok aradık buraya gelince kötü diyoduk ama burdan daha iyiydi esım için çalısma ortamı diyoruzkı keske 2 sene daha uzatsaydıkama geçti tabikide

Slm kizlar uzun bir aradn sonra geldik tatilimiz bitti oğlusum bu sene 1 sinifa basladi bir kosuturmaca nasilsiniz bakalim özledim valla siteyi

canım benim hosgeildin hayırlı olsun 1. sınıf allah üniversiteleride nasip etsin bende dün girdim nasıl özlemisim anlatamam valla tatılın nasıl geçti bakem anlattt

meraba ben yeniyim burda.bnmde eşim asker..Kendisi deniz Piyadesi.İzmir e yeni tayin olduk.2 tane kızım var ikizler.

Valla tatilimiz cok iyidi canim ordanda memlekete gitim pazargünü geldim pzt okul acildi canim kosuturmaca alinacaklar ugrasip duruyoruz tesk ederim yeni yeriniz hayirli olsun canim afyondasin şimdi dimi senin yogun geçmiştir tasinma yerleşme zor valla

öyle canım valla telas içindeaydim bitti hayırlısıyla yerlestim evet afyondayım canım tatilinizin iyi geçmesine sevindim

canım ya afyonun ilçesindeyiz biz lojman yok ama van çatağı özledim valla keske uzatsaydık diyoruz esimle

X